Foxowa Posted November 14, 2009 Author Posted November 14, 2009 Prawostronny tzn. w prawą strone idziesz a lewostronny że w lewą. Prostokątny to obojętne. Jak miejsce jest. Ale raczej nie mówią w którą stronę iść. Przez ramię czyli żebyś na ramieniu nie wieszała, ale na szyi a jak duży to w ręce albo na ziemi. Quote
Foxowa Posted November 14, 2009 Author Posted November 14, 2009 [quote name='Zuza i Noddy']Fox. kradnę fotkę z podium ;)[/QUOTE] Kradnij :) Robiłam ci fotki ale bez lampy to gooowno nie fotki. :shake::shake: A i jak skończyłaś prezentować na głównym to w drugą strone psa ustawiłaś, w lewą rękę, a nie w prawą. Tak z Zuzią zauważyłyśmy ;) [quote name='Kaya93'][URL]http://i794.photobucket.com/albums/yy226/fox_owa_/DSCF8709.jpg[/URL] Kiś:loveu: jak zwykle sie super prezentuje :loveu::loveu: [URL]http://i794.photobucket.com/albums/yy226/fox_owa_/DSCF8727.jpg[/URL] śliczna! W grupie młodeszej spaniel był :cool3::loveu::loveu:[/QUOTE] :cool3: Dzięki :) Quote
Cavy Posted November 14, 2009 Posted November 14, 2009 Ale ładne focisze, wystroiłyście się panienki moje obie. :loveu: :evil_lol: Quote
Zuza i Noddy Posted November 14, 2009 Posted November 14, 2009 [quote name='Foxowa']Kradnij :) Robiłam ci fotki ale bez lampy to gooowno nie fotki. :shake::shake: A i jak skończyłaś prezentować na głównym to w drugą strone psa ustawiłaś, w lewą rękę, a nie w prawą. Tak z Zuzią zauważyłyśmy ;) [/QUOTE] No niestety Niuniek się w inną nie ustawia wiec wole go ustawiać w druga stronę a poprawnie, a nie siłować się z nim i próbować go ustawiać po swojemu, grunt ze przed sędzina stał dobrze. Quote
iwcza Posted November 14, 2009 Posted November 14, 2009 [quote name='Foxowa']Prawostronny tzn. w prawą strone idziesz a lewostronny że w lewą. Prostokątny to obojętne. Jak miejsce jest. Ale raczej nie mówią w którą stronę iść. Przez ramię czyli żebyś na ramieniu nie wieszała, ale na szyi a jak duży to w ręce albo na ziemi.[/QUOTE] a jak idziesz na prosto, a potem skręcasz w prawo/lewo to jak się to nazywa? Quote
Foxowa Posted November 14, 2009 Author Posted November 14, 2009 [quote name='Cavy']Ale ładne focisze, wystroiłyście się panienki moje obie. :loveu: :evil_lol:[/QUOTE] Dzieki :loveu: [quote name='Zuza i Noddy']No niestety Niuniek się w inną nie ustawia wiec wole go ustawiać w druga stronę a poprawnie, a nie siłować się z nim i próbować go ustawiać po swojemu, grunt ze przed sędzina stał dobrze.[/QUOTE] Bo właśnie tak patrzymy i nie wiemy czemu inaczej stoi. Ale ładnie stał :loveu::loveu: [quote name='iwcza']a jak idziesz na prosto, a potem skręcasz w prawo/lewo to jak się to nazywa?[/QUOTE] Jak skręcasz w prawo to prawostronny a jak w lewo, lewostronny ;) Quote
psiulka Posted November 14, 2009 Posted November 14, 2009 Jak nazywają się zwycięzcy grupy starszej? Chodzi mi o chłopaka z sheltie i dziewczynę z bobtailem, Zuzę rozpoznałam. ;) Quote
Zuza i Noddy Posted November 14, 2009 Posted November 14, 2009 [quote name='Foxowa']Bo właśnie tak patrzymy i nie wiemy czemu inaczej stoi. Ale ładnie stał :loveu::loveu:[/QUOTE] I tak nawet lepiej wyszło jak do Ghandiego dupskiem stał, bo chociaz nie musiałam pilnować, żeby go za tyłek nie capnął :evil_lol: Quote
Foxowa Posted November 14, 2009 Author Posted November 14, 2009 [quote name='psiulka']Jak nazywają się zwycięzcy grupy starszej? Chodzi mi o chłopaka z sheltie i dziewczynę z bobtailem, Zuzę rozpoznałam. ;)[/QUOTE] Oj nie odpowiem. Kiss wie jak się chłopak zwie, tzn. jak ma na imię :evil_lol: Może Zuza będzie wiedziała ;) Quote
Estowa Posted November 14, 2009 Posted November 14, 2009 Super fotki i gratulację ^^ Dziś shetly były? Był jakiś z Puli Szczęścia lub należący do p. Jarosława Bajczyka? ;) Quote
Foxowa Posted November 14, 2009 Author Posted November 14, 2009 [quote name='Zuza i Noddy']I tak nawet lepiej wyszło jak do Ghandiego dupskiem stał, bo chociaz nie musiałam pilnować, żeby go za tyłek nie capnął :evil_lol:[/QUOTE] Jakiś plus tego jest :lol:. Chwila spokoju była :cool3: Quote
Zuza i Noddy Posted November 14, 2009 Posted November 14, 2009 [quote name='psiulka']Jak nazywają się zwycięzcy grupy starszej? Chodzi mi o chłopaka z sheltie i dziewczynę z bobtailem, Zuzę rozpoznałam. ;)[/QUOTE] Monika Malitka i Mateusz Legieta. Quote
Foxowa Posted November 14, 2009 Author Posted November 14, 2009 [quote name='Estowa']Super fotki i gratulację ^^ Dziś shetly były? Był jakiś z Puli Szczęścia lub należący do p. Jarosława Bajczyka? ;)[/QUOTE] Dziękujemy :loveu: Oj to pytanie dla Zuzy od Ghandiego :lol: on tam przebywała więcej :D:D Cóż, próbowałam uratować resztę fot ale nici. Liczcie na Kiss, jej tato pstrykał :cool3: Quote
wiki4 Posted November 14, 2009 Posted November 14, 2009 Heej Tatuś :evil_lol: Fajne focisze :razz: Quote
Cavy Posted November 14, 2009 Posted November 14, 2009 [quote name='wiki4']Heej Tatuś :evil_lol: Fajne focisze :razz:[/QUOTE] Wreszcie przylazłaś za mną! :multi: :diabloti: Quote
wiki4 Posted November 14, 2009 Posted November 14, 2009 [quote name='Cavy']Wreszcie przylazłaś za mną! :multi: :diabloti:[/QUOTE] Tak :evil_lol: Przypomniało mi się o staruszku :diabloti: Quote
Cavy Posted November 14, 2009 Posted November 14, 2009 [quote name='wiki4']Tak :evil_lol: Przypomniało mi się o staruszku :diabloti:[/QUOTE] Po alimenty sie przyszło. :evil_lol: Quote
Foxowa Posted November 14, 2009 Author Posted November 14, 2009 [quote name='wiki4']Heej Tatuś :evil_lol: Fajne focisze :razz:[/QUOTE] Hej córuś :evil_lol: [quote name='Cavy']Wreszcie przylazłaś za mną! :multi: :diabloti:[/QUOTE] :lol: Reanimacja ostatniej fotki się nawet udała, ale jednak dalej okropna więc stwierdzam że pacjent zmarł. :placz::placz::placz: :diabloti::diabloti: Quote
Foxowa Posted November 14, 2009 Author Posted November 14, 2009 [quote name='wiki4']Tak :evil_lol: Przypomniało mi się o staruszku :diabloti:[/QUOTE] Bo ci kieszonkowe odbiore za takie wybryki... :mad::mad: [quote name='Cavy']Po alimenty sie przyszło. :evil_lol:[/QUOTE] Matka zamknij się. :diabloti: Quote
McDzik Posted November 14, 2009 Posted November 14, 2009 Foteczki ogarnięte :loveu: jeszcze raz gratulacje !!!! :multi: Kurcze, ja juz chce tam być i mam nadzieje, ze nie zawale i tez jutro będę miala się czym chwalić :evil_lol: Quote
wiki4 Posted November 14, 2009 Posted November 14, 2009 [quote name='Foxowa']Bo ci kieszonkowe odbiore za takie wybryki... :mad::mad: Matka zamknij się. :diabloti:[/QUOTE] Jak zaczniesz mi je dawać to dopiero potem mi je odetnij, bo na razie nie masz z czego :evil_lol: Ojcuś dawaj! :diabloti: Quote
Foxowa Posted November 14, 2009 Author Posted November 14, 2009 Dasz radę, wierzymy w ciebie a ja z Fuksem kciuki mocno trzymamy. I oczywiście wieczorkiem czekamy na relację ;). Quote
Foxowa Posted November 14, 2009 Author Posted November 14, 2009 Ja ci nie wypłacam?! [url]http://ii.forum.mojeosiedle.pl/d4/af/kasa_866.jpg[/url] A to co?! Wszystko co ci wypłaciłam. Weszłam do twego pokoju i zdjęcie zrobiłam ile tego w garderobie schowałaś! :D:D Quote
McDzik Posted November 14, 2009 Posted November 14, 2009 [quote name='Foxowa']Dasz radę, wierzymy w ciebie a ja z Fuksem kciuki mocno trzymamy. I oczywiście wieczorkiem czekamy na relację ;).[/QUOTE] Oczywiście się pojawi :) tylko pewnie troszkę późno, bo jak się poszczęści, to może zostaniemy do finałów :) o ile nasz transport się zgodzi :mad: Quote
wiki4 Posted November 14, 2009 Posted November 14, 2009 [quote name='Foxowa']Ja ci nie wypłacam?! [URL]http://ii.forum.mojeosiedle.pl/d4/af/kasa_866.jpg[/URL] A to co?! Wszystko co ci wypłaciłam. Weszłam do twego pokoju i zdjęcie zrobiłam ile tego w garderobie schowałaś! :D:D[/QUOTE] Tatek, Ty coś bujasz :evil_lol: Ja mam większą garderobę :eviltong: A w ogóle to kto Ci pozwolił tam wejść :mad: Quote
Recommended Posts