Jump to content
Dogomania

Grzywaczowa galeria Zuzy i Audika, oraz foksiasta z Fuksem w pamięci..[*]

Recommended Posts

Posted

Prawostronny tzn. w prawą strone idziesz a lewostronny że w lewą. Prostokątny to obojętne. Jak miejsce jest. Ale raczej nie mówią w którą stronę iść.
Przez ramię czyli żebyś na ramieniu nie wieszała, ale na szyi a jak duży to w ręce albo na ziemi.

• Replies 4.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Zuza i Noddy']Fox. kradnę fotkę z podium ;)[/QUOTE]
Kradnij :)
Robiłam ci fotki ale bez lampy to gooowno nie fotki. :shake::shake:
A i jak skończyłaś prezentować na głównym to w drugą strone psa ustawiłaś, w lewą rękę, a nie w prawą. Tak z Zuzią zauważyłyśmy ;)

[quote name='Kaya93'][URL]http://i794.photobucket.com/albums/yy226/fox_owa_/DSCF8709.jpg[/URL] Kiś:loveu: jak zwykle sie super prezentuje :loveu::loveu:

[URL]http://i794.photobucket.com/albums/yy226/fox_owa_/DSCF8727.jpg[/URL] śliczna!

W grupie młodeszej spaniel był :cool3::loveu::loveu:[/QUOTE]
:cool3:

Dzięki :)

Posted

[quote name='Foxowa']Kradnij :)
Robiłam ci fotki ale bez lampy to gooowno nie fotki. :shake::shake:
A i jak skończyłaś prezentować na głównym to w drugą strone psa ustawiłaś, w lewą rękę, a nie w prawą. Tak z Zuzią zauważyłyśmy ;)
[/QUOTE]
No niestety Niuniek się w inną nie ustawia wiec wole go ustawiać w druga stronę a poprawnie, a nie siłować się z nim i próbować go ustawiać po swojemu, grunt ze przed sędzina stał dobrze.

Posted

[quote name='Foxowa']Prawostronny tzn. w prawą strone idziesz a lewostronny że w lewą. Prostokątny to obojętne. Jak miejsce jest. Ale raczej nie mówią w którą stronę iść.
Przez ramię czyli żebyś na ramieniu nie wieszała, ale na szyi a jak duży to w ręce albo na ziemi.[/QUOTE]
a jak idziesz na prosto, a potem skręcasz w prawo/lewo to jak się to nazywa?

Posted

[quote name='Cavy']Ale ładne focisze, wystroiłyście się panienki moje obie. :loveu: :evil_lol:[/QUOTE]
Dzieki :loveu:

[quote name='Zuza i Noddy']No niestety Niuniek się w inną nie ustawia wiec wole go ustawiać w druga stronę a poprawnie, a nie siłować się z nim i próbować go ustawiać po swojemu, grunt ze przed sędzina stał dobrze.[/QUOTE]
Bo właśnie tak patrzymy i nie wiemy czemu inaczej stoi. Ale ładnie stał :loveu::loveu:

[quote name='iwcza']a jak idziesz na prosto, a potem skręcasz w prawo/lewo to jak się to nazywa?[/QUOTE]
Jak skręcasz w prawo to prawostronny a jak w lewo, lewostronny ;)

Posted

[quote name='Foxowa']Bo właśnie tak patrzymy i nie wiemy czemu inaczej stoi. Ale ładnie stał :loveu::loveu:[/QUOTE]
I tak nawet lepiej wyszło jak do Ghandiego dupskiem stał, bo chociaz nie musiałam pilnować, żeby go za tyłek nie capnął :evil_lol:

Posted

[quote name='psiulka']Jak nazywają się zwycięzcy grupy starszej? Chodzi mi o chłopaka z sheltie i dziewczynę z bobtailem, Zuzę rozpoznałam. ;)[/QUOTE]
Oj nie odpowiem. Kiss wie jak się chłopak zwie, tzn. jak ma na imię :evil_lol:
Może Zuza będzie wiedziała ;)

Posted

[quote name='Zuza i Noddy']I tak nawet lepiej wyszło jak do Ghandiego dupskiem stał, bo chociaz nie musiałam pilnować, żeby go za tyłek nie capnął :evil_lol:[/QUOTE]
Jakiś plus tego jest :lol:. Chwila spokoju była :cool3:

Posted

[quote name='Estowa']Super fotki i gratulację ^^

Dziś shetly były? Był jakiś z Puli Szczęścia lub należący do p. Jarosława Bajczyka? ;)[/QUOTE]
Dziękujemy :loveu:
Oj to pytanie dla Zuzy od Ghandiego :lol: on tam przebywała więcej :D:D

Cóż, próbowałam uratować resztę fot ale nici.
Liczcie na Kiss, jej tato pstrykał :cool3:

Posted

[quote name='wiki4']Heej Tatuś :evil_lol:

Fajne focisze :razz:[/QUOTE]
Hej córuś :evil_lol:

[quote name='Cavy']Wreszcie przylazłaś za mną! :multi:
:diabloti:[/QUOTE]
:lol:

Reanimacja ostatniej fotki się nawet udała, ale jednak dalej okropna więc stwierdzam że pacjent zmarł. :placz::placz::placz:

:diabloti::diabloti:

Posted

[quote name='wiki4']Tak :evil_lol: Przypomniało mi się o staruszku :diabloti:[/QUOTE]
Bo ci kieszonkowe odbiore za takie wybryki... :mad::mad:

[quote name='Cavy']Po alimenty sie przyszło. :evil_lol:[/QUOTE]
Matka zamknij się. :diabloti:

Posted

Foteczki ogarnięte :loveu: jeszcze raz gratulacje !!!! :multi: Kurcze, ja juz chce tam być i mam nadzieje, ze nie zawale i tez jutro będę miala się czym chwalić :evil_lol:

Posted

[quote name='Foxowa']Bo ci kieszonkowe odbiore za takie wybryki... :mad::mad:

Matka zamknij się. :diabloti:[/QUOTE]

Jak zaczniesz mi je dawać to dopiero potem mi je odetnij, bo na razie nie masz z czego :evil_lol:

Ojcuś dawaj! :diabloti:

Posted

Ja ci nie wypłacam?!
[url]http://ii.forum.mojeosiedle.pl/d4/af/kasa_866.jpg[/url]
A to co?!
Wszystko co ci wypłaciłam. Weszłam do twego pokoju i zdjęcie zrobiłam ile tego w garderobie schowałaś!

:D:D

Posted

[quote name='Foxowa']Dasz radę, wierzymy w ciebie a ja z Fuksem kciuki mocno trzymamy. I oczywiście wieczorkiem czekamy na relację ;).[/QUOTE]
Oczywiście się pojawi :) tylko pewnie troszkę późno, bo jak się poszczęści, to może zostaniemy do finałów :) o ile nasz transport się zgodzi :mad:

Posted

[quote name='Foxowa']Ja ci nie wypłacam?!
[URL]http://ii.forum.mojeosiedle.pl/d4/af/kasa_866.jpg[/URL]
A to co?!
Wszystko co ci wypłaciłam. Weszłam do twego pokoju i zdjęcie zrobiłam ile tego w garderobie schowałaś!

:D:D[/QUOTE]

Tatek, Ty coś bujasz :evil_lol: Ja mam większą garderobę :eviltong: A w ogóle to kto Ci pozwolił tam wejść :mad: