Foxowa Posted July 30, 2009 Author Posted July 30, 2009 [quote name='Sweet']:evil_lol::evil_lol: mówiłam że kiedyś wpadnę:diabloti: Oj tam baran:eviltong::eviltong: śledź jest lepszy:diabloti: barany są głupie:eviltong:[/QUOTE] Musiało kiedyś to nastąpić :lol: Ej no obraziłaś mnie :angryy:. Mam na nazwisko baran i znak zodiaku baran i mam u moich 2 dziołch przezwisko baranek :multi: [quote name='Bewarka']Zazdraszczam! :loveu: Świetne fotki, fajnie tam pewnie na Końcu Świata musi być :D[/QUOTE] Dzięki, tam jest tak pięknie że to musi być koniec śwata :loveu::diabloti: Kto chce popisać z barankiem? :evil_lol: Quote
Sweet Posted July 30, 2009 Posted July 30, 2009 [quote name='Foxowa']Musiało kiedyś to nastąpić :lol: Ej no obraziłaś mnie :angryy:. Mam na nazwisko baran i znak zodiaku baran i mam u moich 2 dziołch przezwisko baranek :multi: [/quote] No niby musiało:eviltong::eviltong: oj przepraszam:placz: Wiem jak masz na nazwisko:eviltong::evil_lol: mam cie w znajomych na nk i sie bede chwalić:evil_lol::evil_lol: haha:D baranek?:evil_lol::eviltong: śledź ładniej:diabloti: Quote
karkakarka Posted July 30, 2009 Posted July 30, 2009 Witam, tu ciągle się coś dzieje, wystarczy jednego dnia nie przyjś i już się ma zaległości :evil_lol: Quote
Foxowa Posted July 30, 2009 Author Posted July 30, 2009 [quote name='Sweet']No niby musiało:eviltong::eviltong: oj przepraszam:placz: Wiem jak masz na nazwisko:eviltong::evil_lol: mam cie w znajomych na nk i sie bede chwalić:evil_lol::evil_lol: haha:D baranek?:evil_lol::eviltong: śledź ładniej:diabloti:[/QUOTE] Dobrze wybaczam ci śledziu :diabloti: Po pierwsze to ja wymyślilam śledzia. Po drugie zostane baranem bo śledź dla cię :eviltong::evil_lol: [quote name='karkakarka']Witam, tu ciągle się coś dzieje, wystarczy jednego dnia nie przyjś i już się ma zaległości :evil_lol:[/QUOTE] Heej :lol: A jak :diabloti: To galeria Miśka w koncu :eviltong: Quote
Sweet Posted July 30, 2009 Posted July 30, 2009 [quote name='Foxowa']Dobrze wybaczam ci śledziu :diabloti: Po pierwsze to ja wymyślilam śledzia. Po drugie zostane baranem bo śledź dla cię :eviltong::evil_lol: [/quote] To się cieszę:p:lol: No i co z tego baranie:evil_lol::eviltong: Ale mi się baran nie podoba bo to brzydko brzmi ale może się przyzwyczaję Baranku, baranko, baranico?:evil_lol::evil_lol::diabloti: Quote
Foxowa Posted July 30, 2009 Author Posted July 30, 2009 Tak ma być Baranek :loveu::diabloti: Ej no ja musze się iść wykąpać, ale nie chce iść stąd :placz::lol: Quote
Pestka Posted July 30, 2009 Posted July 30, 2009 [quote name='Foxowa']Tak ma być Baranek :loveu::diabloti: Ej no ja musze się iść wykąpać, ale nie chce iść stąd :placz::lol:[/QUOTE] A ja już się wykąpalam :eviltong: Quote
Sweet Posted July 30, 2009 Posted July 30, 2009 [quote name='Foxowa']Tak ma być Baranek :loveu::diabloti: Ej no ja musze się iść wykąpać, ale nie chce iść stąd :placz::lol:[/quote] niech ci będzie Baranku:loveu::eviltong: idź się kąp bo śmierdzieć będziesz:evil_lol: I wrócisz do nasz czysta i pachnąca:loveu::eviltong::diabloti: Quote
Cavy Posted July 30, 2009 Posted July 30, 2009 Proszę mi tu nie obrażać Baranka! :mad: Baranek jest tylko jeden, wyjątkowy! :loveu: Bo MÓJ! :evil_lol: Quote
Foxowa Posted July 30, 2009 Author Posted July 30, 2009 [quote name='Pestka']A ja już się wykąpalam :eviltong:[/QUOTE] Ja już też :eviltong: [quote name='Sweet']niech ci będzie Baranku:loveu::eviltong: idź się kąp bo śmierdzieć będziesz:evil_lol: I wrócisz do nasz czysta i pachnąca:loveu::eviltong::diabloti:[/QUOTE] Wykompany baran to szczensliwy baran :diabloti: takk czysta jak biały baran :loveu::diabloti: [quote name='Cavy']Proszę mi tu nie obrażać Baranka! :mad: Baranek jest tylko jeden, wyjątkowy! :loveu: Bo MÓJ! :evil_lol:[/QUOTE] Taak, bo Małpa jest moja, a ja jestem jej :loveu::multi: Quote
Foxowa Posted July 30, 2009 Author Posted July 30, 2009 [quote name='Kisses']Nie zapominać o Bazuce :placz:[/QUOTE] Ty jesteś siostrą przecie, to niezapomnę. Ale ona jest moją żoną :diabloti: Śledziu dotarłaś? Quote
Sweet Posted July 30, 2009 Posted July 30, 2009 [quote name='Foxowa'] Wykompany baran to szczensliwy baran :diabloti: takk czysta jak biały baran :loveu::diabloti: [/quote] to się cieszę twoim szczęściem:D Wybieliło cię??:crazyeye: Quote
Cavy Posted July 30, 2009 Posted July 30, 2009 Bazuka też przecież jest nasza! I Bombosław oraz cała rodzina, czyli połowa dogomanii :lol: :loveu: Quote
Foxowa Posted July 30, 2009 Author Posted July 30, 2009 [quote name='Sweet']to się cieszę twoim szczęściem:D Wybieliło cię??:crazyeye:[/QUOTE] taak jestem biała jak ściana... Tzn. nieopalona chociaż się lekko opaliłam :diabloti: [quote name='Cavy']Bazuka też przecież jest nasza! I Bombosław oraz cała rodzina, czyli połowa dogomanii :lol: :loveu:[/QUOTE] No tak, tylko ponad 5 tysięcy :evil_lol::eviltong: Quote
Sweet Posted July 30, 2009 Posted July 30, 2009 [quote name='Foxowa']taak jestem biała jak ściana... Tzn. nieopalona chociaż się lekko opaliłam :diabloti: [/quote] :crazyeye: ło... to nie dobrze że aż tak cię zmyło:shake: a co by było jakbyś się całkiem zmyła i była przeźroczysta?:shake: pomyślałaś o tym?:eviltong::roll: o:D to fajno:D Quote
Foxowa Posted July 30, 2009 Author Posted July 30, 2009 [quote name='Sweet']:crazyeye: ło... to nie dobrze że aż tak cię zmyło:shake: a co by było jakbyś się całkiem zmyła i była przeźroczysta?:shake: pomyślałaś o tym?:eviltong::roll: o:D to fajno:D[/QUOTE] :evil_lol: Taaak, mogłabym poleciec samolotem za frii :diabloti: Tak biała jak ściana, nie mogę się nigdy opalić ostatnio :placz: Quote
Kisses Posted July 30, 2009 Posted July 30, 2009 Przyjedziesz do mnie, to Cie do dachu przywiąże i będzie cacy. Niewidzialna Fox, to mogłoby być niebezpieczne dla całej ludzkości :shake: Quote
Foxowa Posted July 30, 2009 Author Posted July 30, 2009 [quote name='Kisses']Przyjedziesz so mnie, to Cie do dachu przywiąże i będzie cacy. Niewidzialna Fox, to mogłoby być niebezpieczne dla całej ludzkości :shake:[/QUOTE] Czemu, ja być niegroźna :placz: Quote
Kisses Posted July 30, 2009 Posted July 30, 2009 [quote name='Foxowa']Czemu, ja być niegroźna :placz:[/quote] Po coli już troche mniej niegroźna :mad: Quote
karkakarka Posted July 31, 2009 Posted July 31, 2009 Witam, a co cola ma jakieś szczególne działanie :cool3: Quote
Foxowa Posted July 31, 2009 Author Posted July 31, 2009 [quote name='Kisses']Po coli już troche mniej niegroźna :mad:[/QUOTE] Niee, wcale. ja być aniolek tylko w łepetynce mi odbija :diabloti: [quote name='karkakarka']Witam, a co cola ma jakieś szczególne działanie :cool3:[/QUOTE] Czesć ;) Nam zawsze po neij odbija, a pije teraz ją codziennie :evil_lol: Quote
Sweet Posted July 31, 2009 Posted July 31, 2009 [quote name='Foxowa']:evil_lol: Taaak, mogłabym poleciec samolotem za frii :diabloti: Tak biała jak ściana, nie mogę się nigdy opalić ostatnio :placz:[/quote] Fakt o tym nie pomyślałam ale jak byś przyleciała to nikt by cię nie widział:shake::eviltong::evil_lol: eh... ja tez się opalić za bardzo nie mogę:shake: tylko ręce mam opalone:cool1: Quote
Foxowa Posted July 31, 2009 Author Posted July 31, 2009 Też tak mam, mam opalone rece ale cala biala jestem :-( Quote
Recommended Posts