*kleo* Posted January 23, 2010 Posted January 23, 2010 [URL]http://i527.photobucket.com/albums/cc354/fretki-yorki/IMG_1890.jpg[/URL] oj szczęśliwa to ona chyba na tej fotce nie jest :evil_lol: Quote
ladyyork Posted January 23, 2010 Author Posted January 23, 2010 [quote name='Jolek']No właśnie zawiesza się coś, myślałam że to tylko u mnie .....?[/QUOTE] Oj nie nie tylko u ciebie:shake: [quote name='Jolek'] To super, widzę że Amirek ma powodzenie ;) to kiedy planowany następny miot?[/QUOTE] Planuje na jesień ,ale zobaczymy jak to wyjdzie;) Quote
*Jot* Posted January 23, 2010 Posted January 23, 2010 Cześć Milannka :multi: Wiesz może co u małej Amelki? Masz może jakieś fotki z nowego domku?Fajnie,że będzie galeria Atenki :loveu: U nas też bardzo zimno :angryy: Quote
*Jot* Posted January 23, 2010 Posted January 23, 2010 Dwa razy post poszedł :angryy: Wczoraj dogo u mnie źle działało,nawet wylogować się nie mogłam i dzisiaj znowu źle :angryy: Quote
ladyyork Posted January 23, 2010 Author Posted January 23, 2010 Znowu zdjęcia tym razem Inki w ubranku które uszyłam na sprzedaż;) Tu jest troszke zaduże ,ale moja mała ma inne wymiary [IMG]http://i527.photobucket.com/albums/cc354/fretki-yorki/IMG_1904.jpg[/IMG] [IMG]http://i527.photobucket.com/albums/cc354/fretki-yorki/IMG_1907.jpg[/IMG] [IMG]http://i527.photobucket.com/albums/cc354/fretki-yorki/IMG_1905-2.jpg[/IMG] [IMG]http://i527.photobucket.com/albums/cc354/fretki-yorki/IMG_1908.jpg[/IMG] [IMG]http://i527.photobucket.com/albums/cc354/fretki-yorki/IMG_1909-1.jpg[/IMG] ubranko o wymiarach 28cm długie (za długie na Inke ma 26cm) 45cm w klatce piersiowej( tu było dobre na inke choć ona ma w klatce piersiowej 38cm) 28cm w szyji jednak jest rozcieńcie przy szyji (Inka ma 22-23cm) na pieska nie niższego niż 25-26 cm chyba że podwinie się nogawki(Inkama 25 i normalnie chodziła choć miałą długie nogawki) Quote
Jolek Posted January 23, 2010 Posted January 23, 2010 Witam w sobotni mroźny wieczorek! Wczoraj strasznie się to forum zwieszało ;( Pozdrawiam Wszystkich cieplutko! [QUOTE=ladyyork; Planuje na jesień ,ale zobaczymy jak to wyjdzie;)[/QUOTE] No to fajnie, znowu będzie można śledzić i oglądać śliczne maluchy ;) przez to tak właśnie czytając te Wasze posty poznałam rodzeństwo i mamusię Atenki i jakoś tak się zżyłam z nimi :) Quote
iwa63 Posted January 23, 2010 Posted January 23, 2010 Wpadłam do was w odwiedzinki,długo mnie tu nie było. Śliczne te twoje pociechy ,widzę ile to trzeba poświęceń ze strony właściciela i piesków oczywiście też, żeby otrzymać wysokie noty na wystawach ,podziwiam upór i pracę właścicieli wystawianych piesków, jak patrze na nie to chyba nie są za bardzo zadowolone z tych papilotów, ale czego się nie robi dla urody Quote
Jolek Posted January 23, 2010 Posted January 23, 2010 [quote name='iwa63'] Śliczne te twoje pociechy ,widzę ile to trzeba poświęceń ze strony właściciela i piesków oczywiście też, żeby otrzymać wysokie noty na wystawach ,podziwiam upór i pracę właścicieli wystawianych piesków[/QUOTE] No popieram ;) ale warto później takie piękniusie są a uczyć się trzeba od małego, niestety... ;) Quote
*kleo* Posted January 24, 2010 Posted January 24, 2010 [quote name='iwa63']jak patrze na nie to chyba nie są za bardzo zadowolone z tych papilotów, ale czego się nie robi dla urody[/QUOTE] Eee tam, to tylko tak strasznie wygląda, Gracja lubiła papiloty bo jej się nic włosów nie czepiało, z tymi na pysku też jej wygodniej, jak ma zdjęte to cały czas mlaska bo wąsy jej do pyska włażą. Quote
ladyyork Posted January 24, 2010 Author Posted January 24, 2010 [quote name='iwa63']Wpadłam do was w odwiedzinki,długo mnie tu nie było. Śliczne te twoje pociechy ,widzę ile to trzeba poświęceń ze strony właściciela i piesków oczywiście też, żeby otrzymać wysokie noty na wystawach ,podziwiam upór i pracę właścicieli wystawianych piesków, jak patrze na nie to chyba nie są za bardzo zadowolone z tych papilotów, ale czego się nie robi dla urody[/QUOTE] *kleo* dobrze mówi Moja Inka jak jeszcze miałą długie włosy na grzbiecie przyjeżdzając do dom u z wystawy wskakiwała mi na łużko i kazała się narpiew wypapilotować zanim poszłam spać bo inaczej cały czas mnie łapą biła ,wstawaj , mnie w tych kłakach niewygodnie a ty śpisz:evil_lol: no i musiałam po wystawie zawsze jej odrazu załozyc papiloty, Cessi zaś , jemu to wszystko jedno czy ma czy nie :eviltong:, dla Afrodyty papiloty były zaskoczeniem ,ale obecnie nie zwraca na nie uwagi , nie obgryza nic,tak jak Inka też nie obryzałą nigdy papilotów jak niekture psy;). Inka do tej pory jak widzi że papilotuje Cessiego ,stoji i czeka aż ja zaczne u niej robić więc kręce jej wąsy w papiloty;) Quote
...::Basia::... Posted January 24, 2010 Posted January 24, 2010 Hej:) Inka i ubranko śliczniutkie:loveu: Quote
ladyyork Posted January 24, 2010 Author Posted January 24, 2010 [quote name='...::Basia::...']Hej:) Inka i ubranko śliczniutkie:loveu:[/QUOTE] Dzięki ,ciekawe kto będzie pierwszy na 100stronie mojej galerji:loveu: Quote
...::Basia::... Posted January 24, 2010 Posted January 24, 2010 [quote name='ladyyork']Dzięki ,ciekawe kto będzie pierwszy na 100stronie mojej galerji:loveu:[/QUOTE] Może ja:evil_lol: Quote
...::Basia::... Posted January 24, 2010 Posted January 24, 2010 Buuuuuuuuuuuuuuu nie udało sie:roll::cool1: Quote
ladyyork Posted January 24, 2010 Author Posted January 24, 2010 [quote name='...::Basia::...']Buuuuuuuuuuuuuuu nie udało sie:roll::cool1:[/QUOTE] No to może ja:loveu: Quote
*Jot* Posted January 24, 2010 Posted January 24, 2010 :cunao: 100 stron :cunao: :Cool!:Gratulacje :Cool!: Cześć niedzielnie :multi: Quote
*kleo* Posted January 24, 2010 Posted January 24, 2010 Gratuluję 100-nej stronki :multi::multi::multi: Quote
ladyyork Posted January 24, 2010 Author Posted January 24, 2010 Dziękuje wam dziewczyny:lol: ,u mnie stronki wolno idą ,niestety do mnie nikt tak chętnie nie zagląda jak do was:placz: Quote
Jolek Posted January 24, 2010 Posted January 24, 2010 [quote name='ladyyork']Dziękuje wam dziewczyny:lol: ,u mnie stronki wolno idą ,niestety do mnie nikt tak chętnie nie zagląda jak do was:placz:[/QUOTE] Witam wszystkich:multi: No ja teraz będę częściej zaglądać to może się zwiekszy prędkość nowych stron :cool3: Ineczka cudna i jej dzieci również!!! Quote
Jolek Posted January 24, 2010 Posted January 24, 2010 Chciałam dodać fotki Atenki ale się nie da ;( Nie umę chyba.... help! Quote
ladyyork Posted January 24, 2010 Author Posted January 24, 2010 [quote name='Jolek']Chciałam dodać fotki Atenki ale się nie da ;( Nie umę chyba.... help![/QUOTE] Jolu wejdz na fotosika i się zarejestruj, pózniej się logujesz wgrywasz zdjęcia na fotosika i bierzesz kod na forum przenosisz i zdjęcie ci wyskakuje po zpisaniu postu ,albo na podgląd jak dasz, a jak co to mi prześlij to pomoge:lol: Jolu zrobiłaś błąd powinno być Atena z Raju Lady:loveu: Quote
Jolek Posted January 24, 2010 Posted January 24, 2010 [quote name='ladyyork']Jolu wejdz na fotosika i się zarejestruj, pózniej się logujesz wgrywasz zdjęcia na fotosika i bierzesz kod na forum przenosisz i zdjęcie ci wyskakuje po zpisaniu postu ,albo na podgląd jak dasz, a jak co to mi prześlij to pomoge:lol: Jolu zrobiłaś błąd powinno być Atena z Raju Lady:loveu:[/QUOTE] To chyba prześlę Pani na maila fotki. A ten Fotosik to jakiś nowy portal ?:lol: Przepraszam że jestem taka zacofana :razz: A i przepraszam za ten fatalny błąd.....:-o zaraz to poprawię ;) Quote
ladyyork Posted January 24, 2010 Author Posted January 24, 2010 [URL]http://www.fotosik.pl/[/URL] masz linka Jolu na fotosika ,sprubuj to naprawde nic trudnego ,wiele z nas uczyło się jak ty, bo też niewiedzieliśmy jak dodawać zdjęcia:lol: Zdjęcia dostałam , musze je troszke zmniejszyć;) Quote
Recommended Posts