Jump to content
Dogomania

Galeria Lady, Ineczki, Cessiego oraz również Afrodyty i Charlotty małej maltanki

Recommended Posts

• Replies 1.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='***Paulina***']Gratulacje:multi:
A stronka coraz lepsza:loveu: Planujesz mieć też internetowy sklep???[/quote]
Tak Paulinko ,jest w planach ale jeszcze musze poczekać troszke ,aczkolwiek już teraz sprzedaje na odległość produkty;)
Dzięki za gratulacje ,tak się ciesze

Posted

[quote name='ladyyork']Tak Paulinko ,jest w planach ale jeszcze musze poczekać troszke ,aczkolwiek już teraz sprzedaje na odległość produkty;)
Dzięki za gratulacje ,tak się ciesze[/quote]
No to super:multi:
Może będę robić u ciebie zakupy:evil_lol:
Fajnie by było:loveu: Już się doczekać nie mogę:loveu:

Posted

[quote name='***Paulina***']No to super:multi:
Może będę robić u ciebie zakupy:evil_lol:
Fajnie by było:loveu: Już się doczekać nie mogę:loveu:[/quote]
No to jeszcze trza będzie poczekać bo sklep zrobic to juz wyższa szkoła jazdy ,nie tak jak tą marna stronke:roll: którą zrobiłam i to nie do końca musze ją wkońcu zakończyć. Do zrobienia sklepiku musze poprosić by mi ktoś pomugł;)

Posted

Witamy się :multi:
Śliczne pieski :loveu::loveu::loveu:

[COLOR="DeepSkyBlue"]A co do tego sklepu: mam rozumieć, że jeśli powstanie, to dla dogomaniaków przewidziane są jakieś rabaciki?:cool3:[/COLOR]

Posted

[quote name='slawi']ladyyork zniknęłaś na dobre :shake:
Nad stronką tak pracujesz czy przygotowania Ineczki tak Cię absorbują :eviltong:[/quote]
Jedno i drugie,a zresztą staram się ubić interes w niemczech i sprowadzić suczke :evil_lol: ,mąż mnie zakatrupi:mad::mad::mad:.
A co do rabacików to będe się starała dać w miare niskie ceny więc nie będziemy już spuszczać, musze narpiew go zrobić ,bo utkneło to w martwym punkcje a ja chce mieć w sklepie -kokardki na wystawy i ringówki,szczotki i inne potrzebne żeczy;).
Na stronce slawi jest już zdjęcie kim będzie w przyszłości kryta Ineczka zobacz sobie ;) [url=http://yorki-lady.pl.tl/Mioty-Planowane.htm]Hodowla Yorkshire terier

Posted

[quote name='dysia-u']czemu musisz sprowadzać ją z daleka? to jakiś wyjątkowy okaz?:crazyeye:[/quote]
Tak wyjątkowa sunia:loveu:będzie bo jeszcze się nie urodziła,ale jest po nietypowych rodzicach,narazie nic nie mówie więcej by nie zapeszyć

Posted

[quote name='ladyyork']No myśle o jeszcze jednej suni,ale musze mieć tłumacza niemieckiego chyba:placz:[/quote]
Trzymamy kciuki :kciuki: za realizację tych planów,
i obyś uszła z życiem :lol:, udobruchaj jakoś mężusia :evil_lol:.
Za kilka dni się widzimy w Rzeszowie :lol:, ale nas będzie tłumek aż 19 :crazyeye:.