magda z. Posted September 25, 2008 Posted September 25, 2008 napisała do mnie karcia, kiedys była wolontariuszką w jeleniej: mam prosbe, kolega zwrocil sie do mnie o pomoc, jego sasiadka zmarla i zostal piesek, podobny do goldena troche, wiec od razu pomyslalam o Tobie. Ma 10 lat ale zachowuje sie jak 5cio latek, bardzo grzeczny i ulozony, nie sprawia zadnych klopotow. Teraz mieszka w mieszkaniu po tej Pani, ale juz stamtad wynosza meble, wiec jego dni sa policzone, jakas sasiadka go dokarmia i wyprowadza, ale jest starsza i nie ma na to sil. Pies za kilka dni trafi do schroniska, tam sobie nie poradzi.jakis dom tymczasowy i na spokojnie by sie kogos szukalo. Pies jest sliczny i madry i nie sprawia problemow, moze na ogrodku byc,ma dluga siersc. telefon do Karci-604 698 148 Quote
bumerang Posted September 25, 2008 Posted September 25, 2008 trzeba go pooglaszać, śliczny i ułożony :loveu: Quote
magda z. Posted September 25, 2008 Author Posted September 25, 2008 karcia pisała mi, że w jeleniej też jakoś sie przy nim organizują, ale czasu mało:shake: wrzucicłąm go tutaj, bo czasami ktoś szuka psa, który na pewno bedzie umiał się w mieszkaniu zachować, a ten sprawdzony jest Quote
magda z. Posted September 25, 2008 Author Posted September 25, 2008 dzieki seaside za pojawienie się, śliczny jest i zadbany widać, ja na razie bez pomysłu kto by psa potzrebował Quote
bumerang Posted September 25, 2008 Posted September 25, 2008 gdzie piesek jest poogłaszany? może mu zrobić allegro?? Quote
magda z. Posted September 25, 2008 Author Posted September 25, 2008 ogłoszenia chyba w jeleniej się robią, karcia na pewno nad tym rekę trzyma, w wątku psiaków z dłużyny, gdzie też go pokazałam, pojawiła się opcja lolki, aby w razie awarii psiaka tam w hotelu schroniskowym przetrzymać. Cena ok 7zł, spacery i boks jedynka. On jak mi pisała Karcia, nie da sobie rady z innymi psami, bo nauczony miche przez całe życie pod nos dostawać no i lata swoje też ma Quote
bumerang Posted September 25, 2008 Posted September 25, 2008 To może to allegro by pomogło by zaraz mogł iść do nowego domku, potrzebuje tylko troche wiecej fotek i na kogo namiary w sprawie adopcji? Quote
magda z. Posted September 25, 2008 Author Posted September 25, 2008 zdjęcie mam tylko jedno, a dojście do allegro chwilowo przyblokowane:roll: namiery na karcię-telefon w 1 poście Quote
BasiaD Posted September 25, 2008 Posted September 25, 2008 Hopaj piesku na 1 prosić cioteczki o domek! Quote
Seaside Posted September 25, 2008 Posted September 25, 2008 smutna sprawa :shake: mam nadzieję, że psiak znajdzie domek :( Quote
magda z. Posted September 26, 2008 Author Posted September 26, 2008 ja nie mam nawet możiwości go przetrzymać, za kilka dni znów wyjeżdzam i mama i tak ma Bismarcka na przychówku Quote
madzia828 Posted September 28, 2008 Posted September 28, 2008 a mi się zdjęcie nie otwiera:shake: wrzucę go na forum Szansy;) psiak na forum Szansy w dziale z ogłoszeń mix goldena ma watek gdzie on obecnie przebywa w jakiej miejscowości? czy jest szansa na jakieś zdjęcia? Quote
magda z. Posted September 28, 2008 Author Posted September 28, 2008 madzia828 napisał(a):a mi się zdjęcie nie otwiera:shake: wrzucę go na forum Szansy;) psiak na forum Szansy w dziale z ogłoszeń mix goldena ma watek gdzie on obecnie przebywa w jakiej miejscowości? czy jest szansa na jakieś zdjęcia? madzia jesli możesz to podaj maila, mam fotę u siebie na poczcie, psiak jest w jeleniej Quote
magda z. Posted September 28, 2008 Author Posted September 28, 2008 moja wina z tym zdjęciem, nieopatrznie usunęłam z komputera, a teraz wirtualna nei chce ze mna współpracować:shake:jeśli dziś mi sie nie uda, to jutro chyba juz wrzucę:roll: Quote
magda z. Posted September 28, 2008 Author Posted September 28, 2008 błąd ze zdjęciem naprawiony:) Quote
Seaside Posted September 30, 2008 Posted September 30, 2008 są od Karci jakieś nowe wiadomości?? Quote
magda z. Posted September 30, 2008 Author Posted September 30, 2008 Seaside napisał(a):są od Karci jakieś nowe wiadomości?? jutro na gg sie zapytam, aktualnie we w-wiu siedzę i tylko na chwilkę weszłam Quote
magda z. Posted October 15, 2008 Author Posted October 15, 2008 ponieważ mnie ostatnio nie było dłuzej przy necie, teraz własnie od karci dostałam onfo, że na razie sasiedzi się psiakiem opiekują, ale dom nadal potrzebny Quote
magda z. Posted October 29, 2008 Author Posted October 29, 2008 oficjalne wieści, niuniuś zostaje u sąsiadów którzy się nim opiekowali:multi::multi::multi:był już plan adopcji z forum szansy, ale jednak zostaje w jeleniej górze Quote
Recommended Posts