Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

napisała do mnie karcia, kiedys była wolontariuszką w jeleniej:
mam prosbe, kolega zwrocil sie do mnie o pomoc, jego sasiadka zmarla i
zostal piesek, podobny do goldena troche, wiec od razu pomyslalam o Tobie. Ma 10
lat ale zachowuje sie jak 5cio latek, bardzo grzeczny i ulozony, nie sprawia
zadnych klopotow. Teraz mieszka w mieszkaniu po tej Pani, ale juz stamtad
wynosza meble, wiec jego dni sa policzone, jakas sasiadka go dokarmia i
wyprowadza, ale jest starsza i nie ma na to sil. Pies za kilka dni trafi do
schroniska, tam sobie nie poradzi.jakis dom tymczasowy i na
spokojnie by sie kogos szukalo. Pies jest sliczny i madry i nie sprawia
problemow, moze na ogrodku byc,ma dluga siersc.

telefon do Karci-604 698 148

Posted

karcia pisała mi, że w jeleniej też jakoś sie przy nim organizują, ale czasu mało:shake: wrzucicłąm go tutaj, bo czasami ktoś szuka psa, który na pewno bedzie umiał się w mieszkaniu zachować, a ten sprawdzony jest

Posted

ogłoszenia chyba w jeleniej się robią, karcia na pewno nad tym rekę trzyma, w wątku psiaków z dłużyny, gdzie też go pokazałam, pojawiła się opcja lolki, aby w razie awarii psiaka tam w hotelu schroniskowym przetrzymać. Cena ok 7zł, spacery i boks jedynka. On jak mi pisała Karcia, nie da sobie rady z innymi psami, bo nauczony miche przez całe życie pod nos dostawać no i lata swoje też ma

Posted

a mi się zdjęcie nie otwiera:shake: wrzucę go na forum Szansy;) psiak na forum Szansy w dziale z ogłoszeń mix goldena ma watek
gdzie on obecnie przebywa w jakiej miejscowości? czy jest szansa na jakieś zdjęcia?

Posted

madzia828 napisał(a):
a mi się zdjęcie nie otwiera:shake: wrzucę go na forum Szansy;) psiak na forum Szansy w dziale z ogłoszeń mix goldena ma watek
gdzie on obecnie przebywa w jakiej miejscowości? czy jest szansa na jakieś zdjęcia?

madzia jesli możesz to podaj maila, mam fotę u siebie na poczcie, psiak jest w jeleniej

Posted

moja wina z tym zdjęciem, nieopatrznie usunęłam z komputera, a teraz wirtualna nei chce ze mna współpracować:shake:jeśli dziś mi sie nie uda, to jutro chyba juz wrzucę:roll:

• 2 weeks later...
  • 2 weeks later...