anetek100 Posted September 27, 2008 Posted September 27, 2008 pojechalam dzis do Misia chcialam go zabrac do siebie chociaz mu tak pomoc,przy grzejniczku mial juz poslanko,itp..niestety Misio biega juz za tęczowym mostem....nie zdążyłam Ci pomóc Misiu..przepraszam...marzy mi sie doprwac wlasciciela..a niech mnie zamkna nawet za to co bym mu zrobila:angryy: Quote
Talcott Posted September 27, 2008 Posted September 27, 2008 :placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz: [*] [*] Quote
Ania_i_Kropka Posted September 27, 2008 Author Posted September 27, 2008 Misiu od środy był bardzo słaby. Leżał , nie mógł się podnieść. Dostawał leki i kroplówki, niestety nic nie pomogło. Dzisiaj Misiu zasnął. Teraz już nic Cię nie boli piesku. Dlaczego ludzie nie pozwalają na godna starość swoim pupilą???:placz::placz::placz: Quote
Folen Posted October 1, 2008 Posted October 1, 2008 Cholera, spóźniłam się z allegro ;-( już nie cierpisz bólu samotności Misiu... Quote
Neczka Posted November 1, 2008 Posted November 1, 2008 [FONT=Palatino Linotype]Misiaczku, pamiętamy... [/FONT] Quote
Recommended Posts