Evelynkaa Posted November 6, 2011 Posted November 6, 2011 Nie trymuje się po kąpieli jak i nie kąpie się po trymowaniu!!! Minimum tydzień trzeba odczekać po kąpieli. Po pierwsze włos jest miękki po kąpieli i się gorzej wyrywa po drugie można podrażnić skórę. Quote
Bejkowa Posted November 7, 2011 Posted November 7, 2011 Dzięki Evelynka za odpowiedź . No , to jeszcze muszę odczekać 4 dni :placz: Quote
Pieseczkowo Posted November 8, 2011 Posted November 8, 2011 Dlatego trymujemy przed kąpielą gdy pies jest jeszcze dośc brudny :P ja na forum westikowym czytałam,że jak tzreba to już lepiej mąką wykąpac niz w szamponie ale najlepiej w ogole nie kapac. Quote
Bejkowa Posted November 8, 2011 Posted November 8, 2011 Na całe szczęście ja rzadko Bejkę kąpię , bo nienawidzę tego robić :evil_lol: Quote
baszulka Posted June 15, 2014 Posted June 15, 2014 Witam! Mogłabym dostać do Pani jakieś namiary? Mam 3 miesięcznego westa i rownież mieszkam w Gorzowie i szukam osoby,żeby wytrymować psiaka :) Quote
Recommended Posts