Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 9.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[b]Frosh i Irena&pudle [/b]już gadamy po ludzku :wink:

tak :D , mamy nowego szczeniaczka z rosyjskiej hodowli Airi Arabeska, ale dajcie się nam nim jeszcze nacieszyć w ... tajemnicy :wink:
Od kwietnia... już na ringu :Dog_run:

[b]Frosh [/b]- te szczeniaczki to prawdziwe kluchy :D , fajnie jest tak obserować jak się rozwijają... tylko te dni się tak dłużą, a tu jeszcze parę tygodni oczekiwania :roll:

[b]Irena&pudla [/b]- w tym zgiełku nic nie piszesz jak tam twoja pannica, czy dalej masz problemy z niesforna sierścią?

Posted

Nie byłyśmy w Moskwie, to troszkę za daleko i za drogo :roll:
... kusi... kusi nas dużo psów... ale nie da się mieć wszystkich świetnie zapowiadająch się szczeniaków... :(
Na razie to musimy się sprawdzić jako pańcie, groomerki i handlerki Party :D

Posted

t.. więc nikomu nie muszę udowadniać, czy byłam/jestem/będę czyimś informatorem :evillaugh

Ale ja wcale nie chcę,abyś mi cokolwiek udowadniała. Dlaczego się tak :evil: ???
U :) się choć trochę. :D

Posted

:o , ależ ja się :evil: , jestem wesoła i uśmiechnięta :D , mam tylko problem z Tamaryszkiem, który coś stracił apetyt i nie chce jeść:roll:
a piątek to mój ulubiony dzień w tygodniu :multi: ... przede mną dwa dni wolnego!!!!

Posted

No przy odrobinie szczęścia i dobrej woli strony z Albumu moze uda mi sie powklejać parę fotek.

Juz prawie otworzyłam oczka mam 11 dni
[img]http://www.album.com.pl/szulala5490/116579.jpg[/img]

Przy tym tempie to do lata moze powklejam wszystkie co mam :evil:

Posted

:o co tu się dzieje ,ale naskrobałyście .Witam nową piękną nieznajomą 8) Frosh tobie zaczynam zazdrościć nowego nabytku .Reszcie nie zazdroszcze bo nie wiem czy jest czego (brak fotek sugeruje jakieś defekty :wink: )

Posted

Z przerażeniem stwierdzam u siebie niepokojące objawy .Myślałam ,że jestem uleczona ale nic z tego , choroba trwa nadal a nazywa się duży pudel . :loveu: Bez urazy ,ale dla mnie pudel zaczyna się od średniaka w górę