Gośka Posted February 18, 2005 Posted February 18, 2005 O rany, dziewczyny teraz to już się zgubiłam, powiedzcie o czym wy piszecie, a jak nie chcecie żeby inni też wiedzieli, to może na PW przejdźcie. Quote
Alutka Posted February 18, 2005 Posted February 18, 2005 Tu kolejny pudlomaniak i to całkiem doświadczony :wink: Quote
Sonya-Nero Posted February 18, 2005 Author Posted February 18, 2005 :hand: Witaj, witaj a czy też skrywasz jakąś tajną tajemnicę :o :wink: :lol: czy będziemy cię mogły ... rozpoznać :D Quote
Karka Posted February 18, 2005 Posted February 18, 2005 A ja wiem a ja wiem :multi: :multi: :multi: Quote
Sonya-Nero Posted February 18, 2005 Author Posted February 18, 2005 I ja się rozejrzałam i też już wiem, z początku wydawało mi się to nieprawdopodone, a jednak... Witam znaną mi pudlomaniaczkę :D :hand: Quote
Alfa1 Posted February 18, 2005 Posted February 18, 2005 Witaj Alutka :multi: No ,wreszcie zawitałaś do nas,w sumie masz w tej grupie aż dwie rasy. :shiny: Quote
góral Posted February 18, 2005 Posted February 18, 2005 Nie chcę się chwalić, ale udało mi się Ją namówić :lol: Quote
Sonya-Nero Posted February 18, 2005 Author Posted February 18, 2005 [b]Frosh i Irena&pudle [/b]już gadamy po ludzku :wink: tak :D , mamy nowego szczeniaczka z rosyjskiej hodowli Airi Arabeska, ale dajcie się nam nim jeszcze nacieszyć w ... tajemnicy :wink: Od kwietnia... już na ringu :Dog_run: [b]Frosh [/b]- te szczeniaczki to prawdziwe kluchy :D , fajnie jest tak obserować jak się rozwijają... tylko te dni się tak dłużą, a tu jeszcze parę tygodni oczekiwania :roll: [b]Irena&pudla [/b]- w tym zgiełku nic nie piszesz jak tam twoja pannica, czy dalej masz problemy z niesforna sierścią? Quote
Sonya-Nero Posted February 18, 2005 Author Posted February 18, 2005 [quote name='góral']Nie chcę się chwalić, ale udało mi się Ją namówić :lol:[/quote] No to gratulacje... za niezły bajer :klacz: :wink: Quote
góral Posted February 18, 2005 Posted February 18, 2005 No to mogę zapytać. Czy będąc już w Moskwie nie myslałaś aby się skusić na białego średniaczka? Quote
Sonya-Nero Posted February 18, 2005 Author Posted February 18, 2005 Nie byłyśmy w Moskwie, to troszkę za daleko i za drogo :roll: ... kusi... kusi nas dużo psów... ale nie da się mieć wszystkich świetnie zapowiadająch się szczeniaków... :( Na razie to musimy się sprawdzić jako pańcie, groomerki i handlerki Party :D Quote
góral Posted February 18, 2005 Posted February 18, 2005 Denisova to mistrzyni, pamiętasz jak wyglądał Blast Off w Amsterdamie :o :D Quote
Santy Posted February 18, 2005 Posted February 18, 2005 t.. więc nikomu nie muszę udowadniać, czy byłam/jestem/będę czyimś informatorem :evillaugh Ale ja wcale nie chcę,abyś mi cokolwiek udowadniała. Dlaczego się tak :evil: ??? U :) się choć trochę. :D Quote
Santy Posted February 18, 2005 Posted February 18, 2005 Acha! Dzisiaj strzygłam Twojego Tangusia. Jest znów zapuszczany na puppy-clipa. Quote
Sonya-Nero Posted February 18, 2005 Author Posted February 18, 2005 :o , ależ ja się :evil: , jestem wesoła i uśmiechnięta :D , mam tylko problem z Tamaryszkiem, który coś stracił apetyt i nie chce jeść:roll: a piątek to mój ulubiony dzień w tygodniu :multi: ... przede mną dwa dni wolnego!!!! Quote
Sonya-Nero Posted February 18, 2005 Author Posted February 18, 2005 [quote name='góral']Denisova to mistrzyni, pamiętasz jak wyglądał Blast Off w Amsterdamie :o :D[/quote] Tak, trzeba przyznać, że ma smykałkę do tego :D Quote
Sonya-Nero Posted February 18, 2005 Author Posted February 18, 2005 [quote name='Santy']Acha! Dzisiaj strzygłam Twojego Tangusia. Jest znów zapuszczany na puppy-clipa.[/quote] A jak sobie radzą z pielęgnacją sierści? Jest już lepiej? Quote
Santy Posted February 18, 2005 Posted February 18, 2005 Bardzo się starają,ale czasami muszę go gruntownie rozczesać. Włosa ma full. Quote
BiBi Posted February 18, 2005 Posted February 18, 2005 Witam Cię [b]Alutka[/b] :D No, ostatnio towarzystwo się nam zagęszcza :wink: :D Quote
Frosh Posted February 18, 2005 Posted February 18, 2005 No przy odrobinie szczęścia i dobrej woli strony z Albumu moze uda mi sie powklejać parę fotek. Juz prawie otworzyłam oczka mam 11 dni [img]http://www.album.com.pl/szulala5490/116579.jpg[/img] Przy tym tempie to do lata moze powklejam wszystkie co mam :evil: Quote
Gina&Tiger Posted February 18, 2005 Posted February 18, 2005 :o co tu się dzieje ,ale naskrobałyście .Witam nową piękną nieznajomą 8) Frosh tobie zaczynam zazdrościć nowego nabytku .Reszcie nie zazdroszcze bo nie wiem czy jest czego (brak fotek sugeruje jakieś defekty :wink: ) Quote
Sonya-Nero Posted February 18, 2005 Author Posted February 18, 2005 [b]Frosh[/b], :o bardzo szybko zaczynają otwierać oczy, chyba są bardzo ciekawe otaczającego je świata :wink: Quote
Gina&Tiger Posted February 18, 2005 Posted February 18, 2005 Z przerażeniem stwierdzam u siebie niepokojące objawy .Myślałam ,że jestem uleczona ale nic z tego , choroba trwa nadal a nazywa się duży pudel . :loveu: Bez urazy ,ale dla mnie pudel zaczyna się od średniaka w górę Quote
Sonya-Nero Posted February 18, 2005 Author Posted February 18, 2005 :lol: Ja jeszcze dwa lata temu też miałam takie poglądy, ale los ze mnie zakpił i postawił na mojej drodze Lucky'ego :loveu: , a teraz Party :loveu: Quote
Recommended Posts