Frosh Posted February 18, 2005 Posted February 18, 2005 A Sonya-Nero tez widziałam, ze tam ma!! To gdzie są lepsze bo ja jestem nowicjuszem w tej materii?? Quote
BiBi Posted February 18, 2005 Posted February 18, 2005 :Rose: Udało się :D Śliczniutka :lilangel: Chyba będzie z niej wędrowniczek :wink: Quote
BiBi Posted February 18, 2005 Posted February 18, 2005 [quote name='Frosh']A Sonya-Nero tez widziałam, ze tam ma!! To gdzie są lepsze bo ja jestem nowicjuszem w tej materii??[/quote] Ja też tam mam i od czasu do czasu się wkurzam :wink: Quote
Frosh Posted February 18, 2005 Posted February 18, 2005 urodziły się dwie suczki 4.II 2005 o 3:13 w nocy ( nie wiem która pierwsza). Na tamtym zdjęciu ma 9 dni Quote
Frosh Posted February 18, 2005 Posted February 18, 2005 Zobaczcie jak szybko przybieram na wadze!:D Mam 11 dni [img]http://www.album.com.pl/szulala5490/116445.jpg[/img] Quote
góral Posted February 18, 2005 Posted February 18, 2005 Kochani Pudlarze czy Wy nie pracujecie, ja teraz wróciłem i patrzę... trzy nowe strony :o Quote
Frosh Posted February 18, 2005 Posted February 18, 2005 Ja na wychowawczym ale Ty też coś szybko z tej pracy :D Quote
góral Posted February 18, 2005 Posted February 18, 2005 Uwielbiam piątki ma tylko 4 godzinki :lol: Fajna ta Rafcia taki mały krecik :P Quote
Violonczela Posted February 18, 2005 Posted February 18, 2005 [quote name='BiBi']:Rose: Udało się :D Śliczniutka :lilangel: Chyba będzie z niej wędrowniczek :wink:[/quote] Myślę że to będzie pudel tropowiec :lol: Masz jakieś zdjęcie pyszczka? Super jest tak oglądać jak rosną nawet na zdjęciach. _________________ Pozdrawiam Violonczela [url]www.lindeza.webpark.pl[/url] Quote
Violonczela Posted February 18, 2005 Posted February 18, 2005 Ja jestem w pracy i :user: trochę tu i trochę na forum. Natomiast popołudniami latam poza domem i nie zawsze siędzę przy kompie. Potem dopadam ok.23 i :o ile znowu stron przybyło. ___________________ Pozdrawiam Violonczela Quote
Frosh Posted February 18, 2005 Posted February 18, 2005 Zdjeć małej mam całe mnóstwo ale ten.... (brak mi słów żeby określić) ALBUM nie chce sie znowu otworzyć :evilbat: Quote
velvia Posted February 18, 2005 Posted February 18, 2005 [quote name='Santy']Tere-fere! Wiem,że wiecie już wszystko . Tak,naprawdę wśród takich maniaków,jak my niewiele można ukryć.Party też miała być słodką tajemnicą.[/quote][ Witam Serdecznie Nowego Dogomaniaka. Za chwilę będzie zapewne nas więcej na forum. Kwestia czasu. Dużo zamieszania i ozywienia wprowadziłaś n.a forum nie tylko........... Co będzie dalej?.....................Ale będzie czad..................[/u] Quote
velvia Posted February 18, 2005 Posted February 18, 2005 Super ten Twój "krecik" Frosh. A moje już podrostki,za tydzień jadą do swoich domków,będzie mi ich brak. Już jak pomyślę :cry: Quote
aneta Posted February 18, 2005 Posted February 18, 2005 Velvia, a który jedzie do Krakowa??? Przyjdą do ZK ??? Quote
Violonczela Posted February 18, 2005 Posted February 18, 2005 [quote name='velvia']Super ten Twój "krecik" Frosh. A moje już podrostki,za tydzień jadą do swoich domków,będzie mi ich brak. Już jak pomyślę :cry:[/quote] Velvia wszystkie już mają własne nowe domki? Ja w dalszym ciągu szukam chętnego. Ten "krecik" na wadze jest super!! ___________________ Pozdr.Violonczela Quote
velvia Posted February 18, 2005 Posted February 18, 2005 [quote name='aneta']Velvia, a który jedzie do Krakowa??? Przyjdą do ZK ???[/quote][u] Do Krakowa jadą -piesek i suczka.Pozostaje jeszcze 1 piesek wolny ,jaszczurka okazała się od samego początku faworytką Nr.1 i wszystko nato wskazuje,ze zostanie.Chyba zeby coś się wydarzyło to sprzedam.Wczoraj miały przegląd i nestor kynologii Polskiej był bardzo zadowolony z mojego miotu to miłe dla debiutanta. :BIG: [/u] Quote
Violonczela Posted February 18, 2005 Posted February 18, 2005 Velvia to super że, tak ładnie udało Ci się znaleźć nowe domy dla Twoich pociech. Mam nadzieję, że jaszczurka Cię nie zawiedzie i zostanie. Może jakieś zdjęcia wkleisz? Jestem ciekawa jak teraz wyglądają włóczkowe słoneczka. __________________ Pozdrawiam Violonczela [url]www.lindeza.webpark.pl[/url] Quote
Alfa1 Posted February 18, 2005 Posted February 18, 2005 Dziewczyny,a może tak zdjęcia -ostatnie chwile w domu rodzinnym :shiny: Quote
velvia Posted February 18, 2005 Posted February 18, 2005 Tak mi przykro Violonczela,ale nie potrafię wkleić zdjęcia . Szkoda mam ich całe mnóstwo z racji swojego zawodu,praktycznie prawie codziennie mają w jakims układzie. Obiecuję jutro się zawezmę i spróbuję. :roll: Quote
Violonczela Posted February 18, 2005 Posted February 18, 2005 Ja chcę swoje najpierw ostrzyc bo już obrosły i wtedy .... Moze uda mi się coś ładnego pstryknąć. Miałam na sesję zdjęciową 13.02 ale wtedy bylam w Bydgoszczy i niestety nie udało mi się rozdwoić :crazyeye: __________________ Pozdr.Violonczela Quote
aneta Posted February 18, 2005 Posted February 18, 2005 Velvia! 2 idą do Krakowa, to super , będą 2 :angel: :angel: morelowe. Quote
Violonczela Posted February 18, 2005 Posted February 18, 2005 Velvia Ty masz problemy techniczne z wklejeniem, ja ze sprzętem a w rezultacie nie ma żadnych nowych zdjęć. Jednak Ty te zdjęcia masz, a ja czasu nie cofnę :bigcry: Może uda mi się jakiś sprzęt pożyczyć. :cry: _____________________ Pozdr.Violonczela Quote
Sonya-Nero Posted February 18, 2005 Author Posted February 18, 2005 [quote name='Santy'][quote name='Sonya-Nero']Oj tak! :evil: M. B. jako człowiek na stanowisku ma swoich informatorów :wink: :D[/quote] Dobre!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Ale jednym z nich jest Sonya-Nero ??? Może nie mam na myśli M.B.?[/quote] ... a może woda nie jest mokra... :lol: ... a może podałam inicjały tak jak piszą Węgrzy :lol: ... a może blefuję :lol: ... a może cię podpuszczam :lol: ....a może może... :hmmmm: [b]Santy[/b] :onfire: ... wyluzuj troszeczkę, moje nazwisko nie figuruje na liście Wildsteina... więc nikomu nie muszę udowadniać, czy byłam/jestem/będę czyimś informatorem :evillaug: [b]jest nam tu miło, niech tak zostanie [/b]:D :thumbs: :D Quote
Recommended Posts