góral Posted February 17, 2005 Posted February 17, 2005 Filmiki i zdjęcia, ja to czekam na dwie wystawy cały rok, właśnie na westminster i PCA :P Quote
Alfa1 Posted February 17, 2005 Posted February 17, 2005 Tam tak źle widać,że pooglądałam toye i dałam spokój :roll: Quote
Karka Posted February 17, 2005 Posted February 17, 2005 A ja przylepiona do ekranu komputera obejrzałam kilka razy wiele interesujących mnie ras :P Quote
Santy Posted February 17, 2005 Posted February 17, 2005 Ja jeszcze chciałabym zabrać głos w kwestii formalnej.Otóż to całe zamieszanie z Bambo to jedna,wielka ŚCIEMA !!! :P :P :P Byłam ciekawa,jak zareagują pudlomaniacy. ALE BYŁO WESOŁO ! :lol: :D :lol: W tym sezonie trzymam kciuki za Party. Wiem już coś więcej..... Lubię sobie pogadać z rosyj.pudlarzami. Pozdrawiam i życzę kolorowych snów. Quote
góral Posted February 17, 2005 Posted February 17, 2005 Ja mam fioła na punkcie psów zza oceanu, więc jakość filmów mi nie przeszkadzała :P Quote
Alfa1 Posted February 17, 2005 Posted February 17, 2005 [quote name='"Santy"']Ja jeszcze chciałabym zabrać głos w kwestii formalnej.Otóż to całe zamieszanie z Bambo to jedna,wielka ŚCIEMA !!! :P :P :P Byłam ciekawa,jak zareagują pudlomaniacy. ALE BYŁO WESOŁO ! :lol: :D :lol: W tym sezonie trzymam kciuki za Party. Wiem już coś więcej..... Lubię sobie pogadać z rosyj.pudlarzami. Pozdrawiam i życzę kolorowych snów.[/q Tak do końca to Ci nie wierzę :wink: Quote
Santy Posted February 17, 2005 Posted February 17, 2005 [quote name='"Alfa1"'][quote name='Santy']Ja jeszcze chciałabym zabrać głos w kwestii formalnej.Otóż to całe zamieszanie z Bambo to jedna,wielka ŚCIEMA !!! :P :P :P Byłam ciekawa,jak zareagują pudlomaniacy. ALE BYŁO WESOŁO ! :lol: :D :lol: W tym sezonie trzymam kciuki za Party. Wiem już coś więcej..... Lubię sobie pogadać z rosyj.pudlarzami. Pozdrawiam i życzę kolorowych snów.[/q Tak do końca to Ci nie wierzę :wink:[/quote] Nie wierzysz,że będę trzymała kciuki za Party ???? :-? Myślisz,że za........? No wiesz? Quote
Alfa1 Posted February 17, 2005 Posted February 17, 2005 No udało Ci się,łapiesz za słówka,zresztą dziś to samo zrobiłam Sonya,ale myślę ,że zrozumiałaś mnie prawidłowo :D Quote
Santy Posted February 17, 2005 Posted February 17, 2005 No dobra!Wygrałaś tą partyjkę.Żartowałam!Bambo jest i właśnie wyleguje się w fotelu,ale przecież wiedzieliście o nim już dużo wcześniej-prawda??? Quote
Santy Posted February 17, 2005 Posted February 17, 2005 Tere-fere! Wiem,że wiecie już wszystko . Tak,naprawdę wśród takich maniaków,jak my niewiele można ukryć.Party też miała być słodką tajemnicą. Quote
aneta Posted February 17, 2005 Posted February 17, 2005 Rózne domysły i przecieki, często nie zgodne ... Quote
Alfa1 Posted February 17, 2005 Posted February 17, 2005 [quote name='Santy']No dobra!Wygrałaś tą partyjkę.Żartowałam!Bambo jest i właśnie wyleguje się w fotelu,ale przecież wiedzieliście o nim już dużo wcześniej-prawda???[/quote] Wiedziałam ,wydaje się,że chyba niewiele po fakcie :wink: Sonya wspominała na dzisiejszym forum ,kiedy to było. Obie z BIBIwiedziały,ale czekały na Ciebie,są dyskretne. Party była wystarczająco długo słodką tajemnicą. Quote
Sonya-Nero Posted February 18, 2005 Author Posted February 18, 2005 Tylko proszę nie :agrue: :chainsaw: :2gunfire: morskiemu opowiadaczowi, albowiem nie znał wagi swoich słów... :wink: :D Quote
Santy Posted February 18, 2005 Posted February 18, 2005 [quote name='aneta']Rózne domysły i przecieki, często nie zgodne ...[/quote] Napisz o tych domysłach.Może je zweryfikuję?Jestem ciekawa na co stawialiście ?! :roll: Quote
Santy Posted February 18, 2005 Posted February 18, 2005 Obie z BIBIwiedziały,ale czekały na Ciebie,są dyskretne. Party była wystarczająco długo słodką tajemnicą.[/quote] Oj nie!!! :nono: Wcale nie były dyskretne. :-? Quote
Sonya-Nero Posted February 18, 2005 Author Posted February 18, 2005 Oj tak! :evil: M. B. jako człowiek na stanowisku ma swoich informatorów :wink: :D Quote
Santy Posted February 18, 2005 Posted February 18, 2005 [quote name='Sonya-Nero']Oj tak! :evil: M. B. jako człowiek na stanowisku ma swoich informatorów :wink: :D[/quote] Dobre!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Ale jednym z nich jest Sonya-Nero ??? Może nie mam na myśli M.B.? Quote
IraKa Posted February 18, 2005 Posted February 18, 2005 Widzę że topik zrobiła się mocno zaawansowany - jakimś grypsem piszecie. Jak tak dalej pójdzie to będziemy musiały z Frosch nowy topik założyć: [b]PUDEL-nie taki straszny....dla początkujących[/b] :megagrin: No właśnie Frosch jak tam twoje maleństwo? Napisz coś bo kobitki się tu rozszalały, że nie nadążam za nimi. Jakiś piąty bieg włączyły w swoim "mobile home" :hand: Quote
BiBi Posted February 18, 2005 Posted February 18, 2005 [quote name='Santy'][quote name='Sonya-Nero']Oj tak! :evil: M. B. jako człowiek na stanowisku ma swoich informatorów :wink: :D[/quote] Dobre!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Ale jednym z nich jest Sonya-Nero ??? Może nie mam na myśli M.B.?[/quote] Ani M.B. nie wiedział od nas, ani my nie wiedziałyśmy od M.B. :D A nasz nieświadomy informator nie pochodzi ze światka pudlarzy :wink: :D Quote
Frosh Posted February 18, 2005 Posted February 18, 2005 [b]Irena&Pudle[/b] wczoraj próbowałam włączyć sie do dyskusji ale wymiękłam. Nie rozumiałam nic . A co do maleństwa wczoraj w wieku 13 dni ważyło 1450 gram. Zdjęcia chcę wrzucić do Albumu i na forum ale album sie zacina i nie mogę go otworzyć juz drugi dzień. Jak sie uda to oczywiecie zaraz będą na forum. :D Quote
BiBi Posted February 18, 2005 Posted February 18, 2005 [b]Frosh[/b] i [b]Irena&Pudle[/b] nie przejmujcie się :wink: Myślę, że niebawem przestaniemy pisać szyfrem :wink: :D [b]Frosh[/b] a z którego albumu korzystasz? Quote
Frosh Posted February 18, 2005 Posted February 18, 2005 [quote][b]Frosh[/b] i [b]Irena&Pudle[/b] nie przejmujcie się :wink: Myślę, że niebawem przestaniemy pisać szyfrem :wink: :D [/quote] Mamy nadzieję :D [quote] Frosh a z którego albumu korzystasz?[/quote] z [url]www.album[/url] com.pl i szlag mnie juz trafia :evilbat: bo nie działą, wszystko sie ładuje jak krew z nosa a nie jest to wina komputera. Quote
BiBi Posted February 18, 2005 Posted February 18, 2005 Niestety, ten album rzadko kiedy otwiera się szybko :roll: i przeważnie są problemy :evil: Quote
Frosh Posted February 18, 2005 Posted February 18, 2005 Próbuję juz chodzić a 9 dni mam!!! [img]http://www.album.com.pl/szulala5490/116457.jpg[/img] jedno sie udało zobaczymy kiedy bedą nastepne Quote
Recommended Posts