góral Posted February 17, 2005 Posted February 17, 2005 POPIERAM :P :lol: :D :P :lol: :D U mnie też biało, myślę, że nawet bardziej niż u Ciecie :P Quote
Gośka Posted February 17, 2005 Posted February 17, 2005 All pudel Machowa ;) Tylko muszę szybko zabiedzić moje pudle i wygraną mam w kieszeni. Quote
Alfa1 Posted February 17, 2005 Posted February 17, 2005 [quote name='góral']Ja akceptuję propozycję na duże :P :P :P :P Na toy'e dobry byłby jakiś Czech np: Tomas..., albo Nada... :lol:[/quote] Gumiś,Gumiś,zawsze :ylsuper: oceny,Violonczela też u niego wygrała w Katowicach i to kogo przeskoczyła, :hmmmm: Quote
Santy Posted February 17, 2005 Posted February 17, 2005 [quote name='Alfa1']WAMPIRZYCE :baddevil: Czy u Was też tak pięknie i biało :question:[/quote] O tak!!!U nas jest też bialutko i ślicznie ! Tylko moje Bambusie,jak te kreciki wyglądają na śniegu. Quote
Alfa1 Posted February 17, 2005 Posted February 17, 2005 [quote name='góral']POPIERAM :P :lol: :D :P :lol: :D U mnie też biało, myślę, że nawet bardziej niż u Ciecie :P[/quote] założymy się :question: Quote
góral Posted February 17, 2005 Posted February 17, 2005 [quote name='Alfa1'][quote name='góral']Ja akceptuję propozycję na duże :P :P :P :P Na toy'e dobry byłby jakiś Czech np: Tomas..., albo Nada... :lol:[/quote] Gumiś,Gumiś,zawsze :ylsuper: oceny,Violonczela też u niego wygrała w Katowicach i to kogo przeskoczyła, :hmmmm:[/quote] Mała popraka wydaje mi się, że to był Sinko O nie nie, tylko nie on :evil: za każdym razem res. Cacib fuj :evil: Quote
Gośka Posted February 17, 2005 Posted February 17, 2005 U mnie są zaspy metrowe, psy biegają tylko po podjeździe, bo dalej nie da się przejść. Quote
góral Posted February 17, 2005 Posted February 17, 2005 Ja mam wąski chodniczek dookoła domu :wink: Quote
BiBi Posted February 17, 2005 Posted February 17, 2005 U nas też biało i dlatego tęsknie za takimi widokami i pysznościami :wink: :D [img]http://www.album.com.pl/szulala5490/116414.jpg[/img] Quote
Frosh Posted February 17, 2005 Posted February 17, 2005 We Wrocławiu też biało :D I chyba album zasypało, bo za cholerę nie chce sie otworzyć, a mnie boli głowa i mam doła :( mąż wyjechał, a piesek tak daleko i nie ma sie do kogo przytulic :cry: Quote
aneta Posted February 17, 2005 Posted February 17, 2005 Santy - widzisz, wystarczy , że sie pojawiłaś a już rozruszałaś wszystkich :) Trzymaj tak dalej, pobijemy na strony wszystkie topiki ;) Quote
Alfa1 Posted February 17, 2005 Posted February 17, 2005 [quote name='"Santy"'][quote name='Alfa1']WAMPIRZYCE :baddevil: Czy u Was też tak pięknie i biało :question:[/quote] O tak!!!U nas jest też bialutko i ślicznie ! Tylko moje Bambusie,jak te kreciki wyglądają na śniegu.[/quote Pomyśleć ,że mogłam mieszkać w Gdyni,ale te wiatry mnie wykańczały,ale to była zima , morze było tak zamarznięte ,że można było przejść do Szwecji,a ludzie na tych ścieżkach spacerowych wyglądali jak mrówki ,noo wtedy byłam piękna i młoda,a dziś mam wspomnienie,męża,dzieci i wnuczki i naturalnie psy. :wink: I żeby sobie ktoś coś nie pomyślał,to mieszkałam u brata,który mieszka w Gdyni 51lat Quote
góral Posted February 17, 2005 Posted February 17, 2005 To prawda, ostatniobyło jakoś cicho. Nie wiem ja Wy, ale ja byłem pochłonięty śledzeniem wyników z mojej UKOCHANEJ wystawy :P Quote
Santy Posted February 17, 2005 Posted February 17, 2005 [quote name='aneta']Santy - widzisz, wystarczy , że sie pojawiłaś a już rozruszałaś wszystkich :) Trzymaj tak dalej, pobijemy na strony wszystkie topiki ;)[/quote] :lol: :lol: :lol: Chyba niektórzy będą mieli bezsenną noc. Quote
Sonya-Nero Posted February 17, 2005 Author Posted February 17, 2005 [quote name='BiBi']U nas też biało i dlatego tęsknie za takimi widokami i pysznościami :wink: :D [img]http://www.album.com.pl/szulala5490/116414.jpg[/img][/quote] :facelick: ...ten drugi lód był mój.... :facelick: Quote
aneta Posted February 17, 2005 Posted February 17, 2005 Bo ja wiem która :hmmmm: :user: :crazyeye: Quote
BiBi Posted February 17, 2005 Posted February 17, 2005 [quote name='Sonya-Nero'] :facelick: ...ten drugi lód był mój.... :facelick:[/quote] No, chyba nie pomyśleli, że ja taka pazera :wink: :lol: I pomyśleć, że to były tylko 3 gałki :D Quote
Alfa1 Posted February 17, 2005 Posted February 17, 2005 [quote name='"Sonya-Nero"'][quote name='BiBi']U nas też biało i dlatego tęsknie za takimi widokami i pysznościami :wink: :D [img]http://www.album.com.pl/szulala5490/116414.jpg[/img][/quote] :facelick: ...ten drugi lód był mój.... :facelick:[/quot Daj skosztować :cry: Quote
Sonya-Nero Posted February 17, 2005 Author Posted February 17, 2005 Ja już się pogubiłam :cry: , za dużo tu wątków :lol: Quote
góral Posted February 17, 2005 Posted February 17, 2005 [quote name='Alfa1']A która to :question: do górala :wink:[/quote] Wesminster Dog Show!!!!!!!!!!!!!! Quote
BiBi Posted February 17, 2005 Posted February 17, 2005 [quote name='Alfa1'] Daj skosztować :cry:[/quote] :icecream: :wink: Ja już mówię dobranoc i idę :sleep2: :buzi: Quote
Recommended Posts