góral Posted February 17, 2005 Posted February 17, 2005 Ja jestem ciekaw obsady sędziowskiej... Quote
Sonya-Nero Posted February 17, 2005 Author Posted February 17, 2005 [quote name='Alfa1'][quote name='Sonya-Nero']To moja lista życzeń... :roll: :oops: ... żeby mi szczena opadła... :D[/quote] Dziwne masz życzenia :D[/quote] oczywiście z wrażenia :roll: :wink: Quote
Alfa1 Posted February 17, 2005 Posted February 17, 2005 [quote name='góral']Ma to i swoje plusy, przynajmniej nowości wpadają w rękę fanatyków, którzy wiedzą co to jest pudel i jak nalezy z nim postępować, choć trzeba przyznać, że przydałaby się świerza krew :D[/quote] A co-mało jej jeszcze...........pazera :wink: Quote
Frosh Posted February 17, 2005 Posted February 17, 2005 [quote name='góral']Ma to i swoje plusy, przynajmniej nowości wpadają w rękę fanatyków, którzy wiedzą co to jest pudel i jak nalezy z nim postępować, choć trzeba przyznać, że przydałaby się świerza krew :D[/quote] Jja będę świeżą krwią i juz mam stresa strasznego czy sobie poradzę z pielegnacją i wszystkim tym co jest przydatne do wystawiania :shocked!: Boje sie trochę Was "starych" wystawiaczy. Dalej nie wiem czy bedę wystawić, ale coraz bardziej sie skłaniam, ze tak,. Raczej na 100% we Wrocławiu we Wrześniu w klasie młodzieży Quote
BiBi Posted February 17, 2005 Posted February 17, 2005 [quote name='góral']Na światówkę to może coś przybędzie :thumbs:[/quote] Oczywiście masz na myśli siebie :wink: Quote
Sonya-Nero Posted February 17, 2005 Author Posted February 17, 2005 [quote name='góral']Ja jestem ciekaw obsady sędziowskiej...[/quote] Opary i Junikiewiczowa :lol: Quote
Alfa1 Posted February 17, 2005 Posted February 17, 2005 [quote name='Sonya-Nero'][quote name='Alfa1'][quote name='Sonya-Nero']To moja lista życzeń... :roll: :oops: ... żeby mi szczena opadła... :D[/quote] Dziwne masz życzenia :D[/quote] oczywiście z wrażenia :roll: :wink:[/quote] oczywiście......... :beerchug: Quote
Gośka Posted February 17, 2005 Posted February 17, 2005 [quote name='góral']Ja jestem ciekaw obsady sędziowskiej...[/quote] Oby była lepsza niż w dużych na europejskiej, no i mam nadzieję, że nie będą to znowu te same nazwiska co pojawiają się ciągle na wystawach, ale jak znam życie to.... no właśnie sami wiecie. Góral mam nadzieję, że na światówce będziesz miał szyję na którą założysz tą srebrną rinówkę :lol: Quote
aneta Posted February 17, 2005 Posted February 17, 2005 Świerza krew - w pudlach zaraz sie okaże, że prawie nie ma starych linii. A co do osób, Frosh BARDZO SIĘ CIESZĘ :angel: że już złapałaś bakcyla :D :D :D Quote
góral Posted February 17, 2005 Posted February 17, 2005 [quote name='Sonya-Nero'][quote name='góral']Ja jestem ciekaw obsady sędziowskiej...[/quote] Opary i Junikiewiczowa :lol:[/quote] :o Quote
Sonya-Nero Posted February 17, 2005 Author Posted February 17, 2005 to oczywiście czarny scenariusz. :lol: .. Quote
góral Posted February 17, 2005 Posted February 17, 2005 [quote name='Gośka'][quote name='góral']Ja jestem ciekaw obsady sędziowskiej...[/quote] Oby była lepsza niż w dużych na europejskiej, no i mam nadzieję, że nie będą to znowu te same nazwiska co pojawiają się ciągle na wystawach, ale jak znam życie to.... no właśnie sami wiecie. Góral mam nadzieję, że na światówce będziesz miał szyję na którą założysz tą srebrną rinówkę :lol:[/quote] Na razie leży spakowana. Chyba wystawię na niej Zubę w Katowicach :lol: Quote
Frosh Posted February 17, 2005 Posted February 17, 2005 [quote name='aneta']Świerza krew - w pudlach zaraz sie okaże, że prawie nie ma starych linii. A co do osób, Frosh BARDZO SIĘ CIESZĘ :angel: że już złapałaś bakcyla :D :D :D[/quote] No widzicie nawet nie załapałam o co chodzi z tą świeżą krwią ... porazka pełna :oops: Strona albumu nie chce mi sie otworzyć, wiec chyba nie bedzie zdjeć :( Quote
Sonya-Nero Posted February 17, 2005 Author Posted February 17, 2005 [b]Frosh[/b] poczekamy :thumbs: Quote
Sonya-Nero Posted February 17, 2005 Author Posted February 17, 2005 [quote name='góral'] Na razie leży spakowana. Chyba wystawię na niej Zubę w Katowicach :lol:[/quote] ...tak zesiwiała :smhair2: Quote
BiBi Posted February 17, 2005 Posted February 17, 2005 [quote name='Frosh'][quote name='aneta']Świerza krew - w pudlach zaraz sie okaże, że prawie nie ma starych linii. A co do osób, Frosh BARDZO SIĘ CIESZĘ :angel: że już złapałaś bakcyla :D :D :D[/quote] No widzicie nawet nie załapałam o co chodzi z tą świeżą krwią ... porazka pełna :oops: ([/quote] Ale o świeżą krew ludzką też nam chodziło :wink: Quote
Santy Posted February 17, 2005 Posted February 17, 2005 Ale się porobiło !!!! :P Gorąco dzisiaj na tym forum :oops: :oops: :oops: Oj gorąco!!! :oops: :oops: :oops: Quote
BiBi Posted February 17, 2005 Posted February 17, 2005 [quote name='Sonya-Nero'][quote name='góral'] Na razie leży spakowana. Chyba wystawię na niej Zubę w Katowicach :lol:[/quote] ...tak zesiwiała :smhair2:[/quote] Nie, no [b]góral[/b] na szybko przefarbuje, żeby się nie marnowała :wink: :D Quote
Gośka Posted February 17, 2005 Posted February 17, 2005 [quote name='Sonya-Nero'][quote name='góral']Ja jestem ciekaw obsady sędziowskiej...[/quote] Opary i Junikiewiczowa :lol:[/quote] Sonya-Nero nie kracz. Rozumiem, że pan Opara duże, pani Opara średniaki, miniaturki pani Junikiewicz, a do toyów kogo obstawiacie? Hmm, kto nam zostaje z naszych sław, pan Jakubowski lub Kozber :wink: Quote
BiBi Posted February 17, 2005 Posted February 17, 2005 [quote name='Santy']Ale się porobiło !!!! :P Gorąco dzisiaj na tym forum :oops: :oops: :oops: Oj gorąco!!! :oops: :oops: :oops:[/quote] A jak wesoło :D :D :D Quote
góral Posted February 17, 2005 Posted February 17, 2005 Ja akceptuję propozycję na duże :P :P :P :P Na toy'e dobry byłby jakiś Czech np: Tomas..., albo Nada... :lol: Quote
Alfa1 Posted February 17, 2005 Posted February 17, 2005 WAMPIRZYCE :baddevil: Czy u Was też tak pięknie i biało :question: Quote
Sonya-Nero Posted February 17, 2005 Author Posted February 17, 2005 [quote name='góral']Ja akceptuję propozycję na duże :P :P :P :P Na toy'e dobry byłby jakiś Czech np: Tomas..., albo Nada... :lol:[/quote] all poodles... Ovesna :thumbs: :thumbs: :thumbs: :D Quote
Recommended Posts