Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Ja również przyłaczam sie do powitań nowej osoby na tym forum. :hand:

Tak Was czytam i nic nie rozumiem :cry: , ja jednak zupełnie nie znam sie na świecie pudlowym, ale moze dam radę choć troche podgonić. :scared:

Mam wreszcie zdjecia Rafci, zaraz je załąduje do albumu i później dla Was.

:D

• Replies 9.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Gośka']Już jest gawiazdą, zobacz jakie poruszenie wywołał w "pudlowym" świecie, połowa pewnie się modli żebyś tego rodowodu mu jednak nie załatwiła, w końcu to konkurencja, no i zapowiada się, że nie byl
e ja ka :lol:[/quote]

Skoro już wiem,że mam gwiazdę to na pewno załatwię te papiery.Zrobię wszystko.........,by je zdobyć.A do konkurencji się uśmiecham. :D

Posted

Myślę że cała konkurencja przyjmie nową nawiedzoną z otwartymi rękami i pomożemy te papiery załatwić :wink:
Ktoś to dzisiaj na GG płakał, że tak mało piesków pudelków mamy w Polsce, a tu proszę, jak na zawołanie przypływa taki na krze

Posted

[quote name='Alfa1']To już duży dzieciuch,a kiedy go wyłowiłaś :question: :bluepaw: :bluepaw: :bluepaw: :bluepaw:[/quote]

Tak,tak dzieciuch jest całkiem spory,ale dlatego,że trochę zapasiony.
Wyłowiłam go w ubiegłym roku.Weterynarz mówił wtedy,że ma kilka miesięcy.

Posted

[quote name='Gośka']Myślę że cała konkurencja przyjmie nową nawiedzoną z otwartymi rękami i pomożemy te papiery załatwić :wink:
Ktoś to dzisiaj na GG płakał, że tak mało piesków pudelków mamy w Po lsce, a tu proszę, jak na zawołanie przypływa taki na krze[/quote]

Cieszę się,że mogę na Was liczyć.Jestem tu nowa i takie przyjęcie.
Wzruszyłam się do łez....Dzięki

Posted

:multi: ... ale się tu fajnie porobiło....jakie emocje... jedno jest pewne na wystawach będzie bardzo ciekawie :D
[b]Frosh[/b]... jeszcze nas dogonisz i zrozumiesz, i dawaj zdjęcia twojego maleństwa :wink: :D

Posted

To prawda, ciągle te same, ale jedne mają staż ringowy dłuuuuugie lata, a inni kilka lat, jeszcze trochę i myślę, że przybędzie nam świeżego narybku :wink:

Posted

Ma to i swoje plusy, przynajmniej nowości wpadają w rękę fanatyków, którzy wiedzą co to jest pudel i jak nalezy z nim postępować, choć trzeba przyznać, że przydałaby się świerza krew :D

Posted

[quote name='Santy']

Cieszę się,że mogę na Was liczyć.Jestem tu nowa i takie przyjęcie.
Wzruszyłam się do łez....Dzięki[/quote]

Tutaj-jesteś nowa,

Posted

[quote name='aneta']No tak, światówka za pasem - to jasne że tak sie dzieje u pudlomaniaków :wink: Ruszyli ostro aby zdążyć :)[/quote]
Na światówkę to może coś przybędzie :thumbs:

Posted

Proszę, proszę, czuję tu poważne plany :lol:
Góral chwal się co upatrzyłeś.

Mam nadzieję że opłaty za światówkę będą znośne, bo jak zaczniemy zgłaszać, to bankructwo nas czeka :wink:

Posted

[quote name='Sonya-Nero']To moja lista życzeń...
:roll: :oops:
...chcę średniaka czarnego psa, takiego, żeby mi szczena opadła... i żebym mogła nim kiedyś pokryć Tatianę :D[/quote]

Ja też :klacz: i dodatkowo srebrnego stadnarda :iloveyou: :iloveyou: :iloveyou: