Frosh Posted February 17, 2005 Posted February 17, 2005 Ja również przyłaczam sie do powitań nowej osoby na tym forum. :hand: Tak Was czytam i nic nie rozumiem :cry: , ja jednak zupełnie nie znam sie na świecie pudlowym, ale moze dam radę choć troche podgonić. :scared: Mam wreszcie zdjecia Rafci, zaraz je załąduje do albumu i później dla Was. :D Quote
Alfa1 Posted February 17, 2005 Posted February 17, 2005 Myślę .... :hmmmm: .....że podróżnikiem :roflt: Quote
Santy Posted February 17, 2005 Posted February 17, 2005 [quote name='Gośka']Już jest gawiazdą, zobacz jakie poruszenie wywołał w "pudlowym" świecie, połowa pewnie się modli żebyś tego rodowodu mu jednak nie załatwiła, w końcu to konkurencja, no i zapowiada się, że nie byl e ja ka :lol:[/quote] Skoro już wiem,że mam gwiazdę to na pewno załatwię te papiery.Zrobię wszystko.........,by je zdobyć.A do konkurencji się uśmiecham. :D Quote
Gośka Posted February 17, 2005 Posted February 17, 2005 Myślę że cała konkurencja przyjmie nową nawiedzoną z otwartymi rękami i pomożemy te papiery załatwić :wink: Ktoś to dzisiaj na GG płakał, że tak mało piesków pudelków mamy w Polsce, a tu proszę, jak na zawołanie przypływa taki na krze Quote
Santy Posted February 17, 2005 Posted February 17, 2005 [quote name='Alfa1']To już duży dzieciuch,a kiedy go wyłowiłaś :question: :bluepaw: :bluepaw: :bluepaw: :bluepaw:[/quote] Tak,tak dzieciuch jest całkiem spory,ale dlatego,że trochę zapasiony. Wyłowiłam go w ubiegłym roku.Weterynarz mówił wtedy,że ma kilka miesięcy. Quote
aneta Posted February 17, 2005 Posted February 17, 2005 Witam nowe osoby :) Widzę, że naszym pudlim świecie zaczyna być gorąco :wink: Super, po latach stagnacji zaczęło się ruszać, pby tak dalej :lol: Quote
Alfa1 Posted February 17, 2005 Posted February 17, 2005 To już stateczny wiek,kiedy debiut :question: Quote
Santy Posted February 17, 2005 Posted February 17, 2005 [quote name='Gośka']Myślę że cała konkurencja przyjmie nową nawiedzoną z otwartymi rękami i pomożemy te papiery załatwić :wink: Ktoś to dzisiaj na GG płakał, że tak mało piesków pudelków mamy w Po lsce, a tu proszę, jak na zawołanie przypływa taki na krze[/quote] Cieszę się,że mogę na Was liczyć.Jestem tu nowa i takie przyjęcie. Wzruszyłam się do łez....Dzięki Quote
góral Posted February 17, 2005 Posted February 17, 2005 A zanosi się, że to dopiero początek........ :wink: Quote
BiBi Posted February 17, 2005 Posted February 17, 2005 [quote name='aneta']Super, po latach stagnacji zaczęło się ruszać, pby tak dalej :lol:[/quote] Szkoda tylko, że wciąż te same osoby :( Quote
Sonya-Nero Posted February 17, 2005 Author Posted February 17, 2005 :multi: ... ale się tu fajnie porobiło....jakie emocje... jedno jest pewne na wystawach będzie bardzo ciekawie :D [b]Frosh[/b]... jeszcze nas dogonisz i zrozumiesz, i dawaj zdjęcia twojego maleństwa :wink: :D Quote
aneta Posted February 17, 2005 Posted February 17, 2005 To prawda, ciągle te same, ale jedne mają staż ringowy dłuuuuugie lata, a inni kilka lat, jeszcze trochę i myślę, że przybędzie nam świeżego narybku :wink: Quote
BiBi Posted February 17, 2005 Posted February 17, 2005 [quote name='góral']A zanosi się, że to dopiero początek........ :wink:[/quote] A co następnego czeka w kolejce :question: Quote
góral Posted February 17, 2005 Posted February 17, 2005 Ma to i swoje plusy, przynajmniej nowości wpadają w rękę fanatyków, którzy wiedzą co to jest pudel i jak nalezy z nim postępować, choć trzeba przyznać, że przydałaby się świerza krew :D Quote
aneta Posted February 17, 2005 Posted February 17, 2005 No tak, światówka za pasem - to jasne że tak sie dzieje u pudlomaniaków :wink: Ruszyli ostro aby zdążyć :) Quote
Santy Posted February 17, 2005 Posted February 17, 2005 [quote name='Alfa1']To już stateczny wiek,kiedy debiut :question:[/quote] A kiedy zadebiutuje Party ? Może to będą wspólne party ??? Quote
Alfa1 Posted February 17, 2005 Posted February 17, 2005 [quote name='Santy'] Cieszę się,że mogę na Was liczyć.Jestem tu nowa i takie przyjęcie. Wzruszyłam się do łez....Dzięki[/quote] Tutaj-jesteś nowa, Quote
Sonya-Nero Posted February 17, 2005 Author Posted February 17, 2005 To moja lista życzeń... :roll: :oops: ...chcę średniaka czarnego psa, takiego, żeby mi szczena opadła... i żebym mogła nim kiedyś pokryć Tatianę :D Quote
BiBi Posted February 17, 2005 Posted February 17, 2005 [quote name='Santy'] A kiedy zadebiutuje Party ? [/quote] W tym roku :wink: Quote
góral Posted February 17, 2005 Posted February 17, 2005 [quote name='aneta']No tak, światówka za pasem - to jasne że tak sie dzieje u pudlomaniaków :wink: Ruszyli ostro aby zdążyć :)[/quote] Na światówkę to może coś przybędzie :thumbs: Quote
Alfa1 Posted February 17, 2005 Posted February 17, 2005 [quote name='Sonya-Nero']To moja lista życzeń... :roll: :oops: ... żeby mi szczena opadła... :D[/quote] Dziwne masz życzenia :D Quote
aneta Posted February 17, 2005 Posted February 17, 2005 Może się umówmy kto którą klasę obstawia 8) Bo się zatratujemy :lol: I ważne jest jedno - nie oddajmy ani jednej I lokaty :D Wpisujemy na listę??? Quote
Gośka Posted February 17, 2005 Posted February 17, 2005 Proszę, proszę, czuję tu poważne plany :lol: Góral chwal się co upatrzyłeś. Mam nadzieję że opłaty za światówkę będą znośne, bo jak zaczniemy zgłaszać, to bankructwo nas czeka :wink: Quote
góral Posted February 17, 2005 Posted February 17, 2005 [quote name='Sonya-Nero']To moja lista życzeń... :roll: :oops: ...chcę średniaka czarnego psa, takiego, żeby mi szczena opadła... i żebym mogła nim kiedyś pokryć Tatianę :D[/quote] Ja też :klacz: i dodatkowo srebrnego stadnarda :iloveyou: :iloveyou: :iloveyou: Quote
Recommended Posts