aneta Posted February 16, 2005 Posted February 16, 2005 [quote]Ciekawe jaby sprawdzali sędziowie zęby sreberkowi ?[/quote] Może jako odcisk na palcu :-? Quote
Alfa1 Posted February 16, 2005 Posted February 16, 2005 Zęby takie malizny mają ostre,nigdy nie wiadomo jak by potraktowała wystawowego zębologa. :hmmmm: :question: :question: Quote
Sonya-Nero Posted February 17, 2005 Author Posted February 17, 2005 [quote name='Irena&pudle']Ale jesteście czajniki przebrzdłe :grins: :nono: . Pochwalicie się w końcu tym czarnym nabytkiem za wschodniej granicy? Może chociaż jedno zdjęcie i parę zdań na ten temat[/quote] troszkę cierpliwości :sweetCyb: :wink: Quote
Gośka Posted February 17, 2005 Posted February 17, 2005 A ja już wiem, a ja już wiem :sweetCyb: Grauluje nabytku, no to faktycznie ten rok będzie zasypany pudelkami, szkoda że my musimy podnosić frekwencję, a nie ma nowych nawiedzonych :wink: Quote
BiBi Posted February 17, 2005 Posted February 17, 2005 [quote name='aneta']a tu Panthera wychodzi sobie ... z szafy gdzie wymościła sobie legowisko na swetrze męża.[/quote] A już od dawna mam uchyloną szafę, a na najniższej półce nie ciuchy tylko wygodne leżenie :wink: :D Quote
BiBi Posted February 17, 2005 Posted February 17, 2005 [quote name='Irena&pudle']Ale jesteście czajniki przebrzdłe :grins: :nono: . [/quote] O, przepraszam, ja ani troszkę nie przypominam czajnika :wink: a już napewno nie przebrzydłego :wink: :D Quote
Alfa1 Posted February 17, 2005 Posted February 17, 2005 To jest rodzinne bo najczęściej w szafie poleguje Tifany. :lol: Quote
Santy Posted February 17, 2005 Posted February 17, 2005 WITAM SERDECZNIE WSZYSTKICH PUDLOMANIAKÓW! :D Ja też tkwię w tym nałogu od kilku lat.Mam 2 pudelki.Pierwszy-Misiek to czysty przypadek.Jedna z koleżanek-też uzależniona,namówiła mnie do tego zakupu.No i jest. Z drugim natomiast to długa historia.Pewnego dnia siedząc nad morzem i zgłębiając bielsko-wadowickie tajemnice,spoglądam w dal,a tu...na dryfującej krze coś się poruszyło.Wyciągnęłam lornetkę,przyglądam się,a tu jakiś zielony zwierz macha łapką.Natychmiast rzuciłam się do morza na ratunek biedakowi(prawie bym się utopiła-ciężka jestem).Był wykończony,ale kilka klapsów przywróciło mu krążenie.Potem jeszcze reanimacja i przeżył!A kiedy oskubałam go z glonów i porostów zrobił się czarny więc nazwałam go Bambo.Chyba to jest pudelek?! Jest śliczny!Ma dużą główkę,piękne,wyraziste,bursztynowe oczka.Łapeczki ma takie króciutkie,ale stópki dość potężne.Grzbiet ma trochę wypukły,ale to nie rzuca się w oczy.Ogólnie Bambo jest cudowny!!! Pomóżcie mi skombinować dla niego rodowód ! Acha! Szukam drania,który wrzucił go do morza.Rutkowski jest już na tropie.Podobno to nie Polak.Niech ja go dopadnę.... :evilbat: :chainsaw: Quote
Violonczela Posted February 17, 2005 Posted February 17, 2005 [quote name='Santy']Pomóżcie mi skombinować dla niego rodowód ! Acha! Szukam drania,który wrzucił go do morza.Rutkowski jest już na tropie.Podobno to nie Polak.Niech ja go dopadnę.... :evilbat: :chainsaw:[/quote] Witam na dogomani i pudlomani. Myślę że nie ma co zawracać Rutkowskiemu głowy, wystarczy że przejdziesz się w to samo miejsce gdzie znalazłaś Bambo i na pewno w butelce jak to się zwyczajowo dzieje znajdziesz rodowód i już będziesz mogła jeździć po wystawach i pokazywać Bambusia. Mogli Ci chociaż zapakować w pudełko a tak tylko drogą morską i to na krze brr.. . Misiu jak się czuje? Bo moja Misia wspaniale. __________________ Pozdrawiam Violonczela [url]www.lindeza.webpark.pl[/url] Quote
Alfa1 Posted February 17, 2005 Posted February 17, 2005 WITAMY w KLUBIE P.Rutkowskiego odpuść sobie ,słyszałam ,że bardzo drogi,ale Violonczela ma rację,tak zrób :wink: Dopaść możesz, ale nie oddawaj,no chyba ,ze BAMBO bez zezwolenia wypłynął w rejs po morzu. :hmmmm: Quote
BiBi Posted February 17, 2005 Posted February 17, 2005 Witam nowego dogomaniaka :wink: :D Mamy więc prawie komplet :D A rodowody, to słyszałam, że tanio można dostać na stadionie X-lecia :wink: Quote
Sonya-Nero Posted February 17, 2005 Author Posted February 17, 2005 :o :hmmmm: :hand: Witam, witam, widzę, że morskich pudlomaniaków przybywa, ale podgórscy mają na szczęście jeszcze przewagę liczebną :wink: Bambo... to ja może zacytuję jedną z sędzin „... ale i tak pięknie prezentuje się w ringu” :wink: :D A wracając do morskich opowieści... to najlepiej się je słucha w upalne niedzielne popołudnie wystawowe.... taką pogodę wykorzystują podstępni opowiadacze morscy... swoje ofiary mamią nieprawdopodobnymi morskimi opowieściami :shiny: ... wykorzystują, że ofiary tracą czujność... i już w samochodzie tkwi kontenerek ze szczeniakiem, który nadmorskie bory postanowił zamienić na podgórskie lasy... Pozdrowienia :D Quote
Santy Posted February 17, 2005 Posted February 17, 2005 Bardzo dziękuję za miłe powitanie i cenne wskazówki,jak załatwić papiery.No!....wszystko jest do załatwienia i to najważniejsze!!! :D Zastanawiam się jeszcze,jaki przydomek tam wpisać-Sabadiana,Bibi....,czy.....? :hmmmm: Sonya,dlaczego cytujesz słowa sędziego skoro Bambo jeszcze nie był na żadnej wystawie? :roll: Przecież on nie ma rodowodu.Chwilowo nie ma. Quote
Santy Posted February 17, 2005 Posted February 17, 2005 [quote name='Santy']Bardzo dziękuję za miłe powitanie i cenne wskazówki,jak załatwić papiery.No!....wszystko jest do załatwienia i to najważniejsze!!! :D Zastanawiam się jeszcze,jaki przydomek tam wpisać-Sabadiana,Bibi....,czy.....? :hmmmm: Sonya,dlaczego cytujesz słowa sędziego skoro Bambo jeszcze nie był na żadnej wystawie? :roll: Przecież on nie ma rodowodu.Chwilowo nie ma.[/quote] Quote
BiBi Posted February 17, 2005 Posted February 17, 2005 [quote name='Santy']Zastanawiam się jeszcze,jaki przydomek tam wpisać-Sabadiana,Bibi....,czy.....? :hmmmm: [/quote] Party All the Night ma Airy Arabeska, a Bambo :question: Quote
Santy Posted February 17, 2005 Posted February 17, 2005 NO właśnie myślę,myślę,myślę i myślę co ma mu wpisać w tych papierach.Możeeee coś zagranicznego - jakiś Sporrens,Canmoys,Pandorans,Sarahill......Co proponujesz??? Quote
Gośka Posted February 17, 2005 Posted February 17, 2005 Ja myslę, że powinnaś wszystkich po trochu, w końcu z takim doskonałym eksterierem jak piszesz to nie może być to byle co :wink: No i skoro to eksport zza morza to nie wiadomo skąd go ta kra przyniosła. Quote
góral Posted February 17, 2005 Posted February 17, 2005 ja proponuję Lemerle... to mój ulubiony :iloveyou: Quote
Santy Posted February 17, 2005 Posted February 17, 2005 :roll: Naprawdę ???? Myślicie,że będzie GWIAZDĄ ????To SUPER !!!! Bo ja to się nie znam. Przygarnęłam Bambo i już. Jest kochaniutki . A jaki z niego mądrasek! Już nie siusia w łóżeczko! Quote
Sonya-Nero Posted February 17, 2005 Author Posted February 17, 2005 [quote name='Santy']NO właśnie myślę,myślę,myślę i myślę co ma mu wpisać w tych papierach.Możeeee coś zagranicznego - jakiś Sporrens,Canmoys,Pandorans,Sarahill......Co proponujesz???[/quote] :hmmmm: a mogę prosić zestaw nr 2 :D Quote
Gośka Posted February 17, 2005 Posted February 17, 2005 Już jest gawiazdą, zobacz jakie poruszenie wywołał w "pudlowym" świecie, połowa pewnie się modli żebyś tego rodowodu mu jednak nie załatwiła, w końcu to konkurencja, no i zapowiada się, że nie byle jaka :lol: Quote
Alfa1 Posted February 17, 2005 Posted February 17, 2005 To już duży dzieciuch,a kiedy go wyłowiłaś :question: :bluepaw: :bluepaw: :bluepaw: :bluepaw: Quote
Sonya-Nero Posted February 17, 2005 Author Posted February 17, 2005 Party też jeszcze nie ma rodowodu :cry: , bo jeszcze nie wie kim będzie jak dorośnie... może strażakiem... może prawnikiem... może balleriną...a może marynarzem.... albo piosenkarzem :D Quote
BiBi Posted February 17, 2005 Posted February 17, 2005 :hmmmm: prawnik, czemu nie, przynajmniej byłaby niezła kasa :wink: Quote
Recommended Posts