Alfa1 Posted February 16, 2005 Posted February 16, 2005 Ja szukałam mojej Pini ,skubana nie odzywała się,a ona weszła między kołdrę a poszwę i tam sobie spała,cóż miała robić skoro nie mogła się wydostać. Całą dobę szukaliśmy papugi,która przespała ją w rękawie suszącej się męskiej koszuli. :fadein: Quote
BiBi Posted February 16, 2005 Posted February 16, 2005 [quote name='Violonczela'] Najbardziej lubię patrzeć jak zakopuje się w moją kołderkę a potem z nią walczy żeby się z podniej wydostać. Przy tym co jakiś czas sprawdza czy tym szaleństwami robi mi przyjemność.[/quote] To jakbym widziała swoje :wink: Ślicznie sobie wieczorkiem pościelę, a w ciągu paru sekund mam jeden wielki sajgon :wink: :D Quote
BiBi Posted February 16, 2005 Posted February 16, 2005 [quote name='Gośka'] Ale świat byłby taki nudny bez tych biegających pudli :D[/quote] Czasem tak biegających, że można się przez nie zabić :wink: :D Quote
góral Posted February 16, 2005 Posted February 16, 2005 Alfa1 czy możesz wstawić większe zdjęcie siedzącego Bercika, to, które jest w Twoim podpisie? :lol: Quote
Alfa1 Posted February 16, 2005 Posted February 16, 2005 A dlaczego myślisz,że to Bercik,Jaśminka też miała taką fryzurkę. :wink: :shiny: Quote
góral Posted February 16, 2005 Posted February 16, 2005 Bo wydaje mi się, że to Bercik z ubiegłorocznego Poznania, wtedy miał tak ładnie uczesaną główkę :D Quote
BiBi Posted February 16, 2005 Posted February 16, 2005 Specjalnie dla [b]górala[/b] [img]http://www.album.com.pl/szulala5490/116263.jpg[/img] [img]http://www.album.com.pl/szulala5490/116266.jpg[/img] Quote
BiBi Posted February 16, 2005 Posted February 16, 2005 [quote name='góral']Bo wydaje mi się, że to Bercik z ubiegłorocznego Poznania, wtedy miał tak ładnie uczesaną główkę :D[/quote] Ładnie uczesaną, bo prawie że na mur-beton :wink: :D Quote
Violonczela Posted February 16, 2005 Posted February 16, 2005 Pewnie wszyscy poszli :sleep2: ale ja obiecałam uchylić rąbla tajemnicy, więc to czynię. Moje zwierzątko ma bardzo ładnie osadzone uchu,doskonałą głowę, przepiękną głowę,długą szyję (zwłaszcz jak po coś sięga). dosk.l;inię grzbietu,głęboka klatka, super kątowanie i do tego wspaniale zapowiadające się futerko. Prawda, że mi zazdrościcie takiego ideału? A teraz zdjęcia w typowej wystawowej pozycji: [img]http://www.album.com.pl/szulala5490/116304.jpg[/img] [img]http://www.album.com.pl/szulala5490/116306.jpg[/img] [img]http://www.album.com.pl/szulala5490/116310.jpg[/img] [img] http://www.album.com.pl/szulala5490/116311.jpg[/img] Prawda że zwierzę jest nieprzeciętnej urody(w końcu z najlepszej hodowli), teraz wszystkie nagrody i tytuły moje. Drżyj konkurencjo !!! :lol: :lol: :lol: _______________________________ Serdecznie Pozdrawiam Violonczela Quote
aneta Posted February 16, 2005 Posted February 16, 2005 A gdzie można jeszcze znaleźć psa? Bo ja będąc u Teściów na feriach nie mogłam pewnego ranka znaleźć Panthery - wołanie nic nie mogło pomóc bo suczyna już głucha. Spradziłam wszędzie, już miałam lecieć na pole i szukać zaginionego psa a tu Panthera wychodzi sobie ... z szafy gdzie wymościła sobie legowisko na swetrze męża. Całą resztę ferii tam właziła i spała - w dzień i w nocy. Quote
Karka Posted February 16, 2005 Posted February 16, 2005 Ktoś tu miał dobrego nosa :sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb: Świetny zwierzaczek będzie zgarniał wszystko :P czekałam, specjalnie by ujrzeć to sreberko :) Quote
aneta Posted February 16, 2005 Posted February 16, 2005 Violonczela - SUUUUPEEEEEEER :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Quote
aneta Posted February 16, 2005 Posted February 16, 2005 Sonya-Nero chyba możesz spać spokojnie :wink: Quote
Violonczela Posted February 16, 2005 Posted February 16, 2005 Nie wiem czy mnie hodowca nie oszukał bo cały czas czekam na metrykę i niemogę zarejestrować sreberka w związku. Poza tym nie mogę jeszcze się zdecydować jakie używać kosmetyki do takiego futerka :sweetCyb: :lol: ____________________ Pozdrawiam Violonczela [url]www.lindeza.webpark.pl[/url] Quote
Sonya-Nero Posted February 16, 2005 Author Posted February 16, 2005 [quote name='aneta']Sonya-Nero chyba możesz spać spokojnie :wink:[/quote] :o a dlaczego nie miałabym spać spokojnie? to przecież jest sreberko a nie czarne :wink: scurek fajny :wink: kosmetyki, to oczywiście tylko te najdroższe, poniżej stówy odpadają, a co do hodowczyni...to ja bym jej nie ufała...umie ściemniać :wink: Quote
Sonya-Nero Posted February 16, 2005 Author Posted February 16, 2005 konkurencja wymięka :scared: Quote
IraKa Posted February 16, 2005 Posted February 16, 2005 Ale jesteście czajniki przebrzdłe :grins: :nono: . Pochwalicie się w końcu tym czarnym nabytkiem za wschodniej granicy? Może chociaż jedno zdjęcie i parę zdań na ten temat Quote
Alfa1 Posted February 16, 2005 Posted February 16, 2005 Ja to już nie konkurencja,ale spać chodzę dość późno. Trójmiasto podkręciło ciekawość, :hmmmm: ale tak to z kobietami bywa,a w sumie gdyby była srebrna średniaczka byłoby ok :shiny: Quote
Violonczela Posted February 16, 2005 Posted February 16, 2005 [quote name='Sonya-Nero']scurek fajny :wink: kosmetyki, to oczywiście tylko te najdroższe, poniżej stówy odpadają, a co do hodowczyni...to ja bym jej nie ufała...umie ściemniać :wink:[/quote] Też myślałam o tych kosmetykach z najwyższej półki, a co do hodowczyni to chyba będę musiała ją przycisnąć o ten rodowód. Może sprawę oprzemy o bufet i jakoś to załatwimy. Jeszcze mam pomysł że jak będzie jakiś miot sreberek to może podrzucę swoje, przecież nikt się nie skapnie - też ma futerko :lol: :lol: :lol: Najbardziej jest podejrzane to, że hodowczyni przywiozła mi chomiczka do domu, pewnie nie chciała pokazać w jakich warunkach go trzymała (pewnie na dworzu przy budzie :lol: ). Poza tym nie dostałam paszportu unijnego i nie wiadomo czy może taki chomiczek egzystować w Unii Europejskiej, brak tatuażu - prawda że to wszystko podejrzane. Jednak mimo wszystko chomiczek jest malutki śliczniutki i słodki (nie gryzie - bardzo dobry charakter). Pozdrawiam hodowczynię, ma niezłą rękę. _________________________ Pozdrawiam Violonczela [url]www.lindeza.webpark.pl[/url] Quote
Violonczela Posted February 16, 2005 Posted February 16, 2005 [quote name='Alfa1']Będzie kłopot z wystawami :niewiem:[/quote] Też tak myślę ale może sobie odpuszczę i dam innym wygrywać :lol: Poza tym te uznania mogą niekorzystnie wpłynąć, widziałam innych dotkniętych tą chorobą. No cóż, z wystawami pozostanę przy mojej czarnej panience z włóczki. Ciekawe jaby sprawdzali sędziowie zęby sreberkowi ? :niewiem: :roflt: __________________________ Pozdrawiam Violonczela [url]www.lindeza.webpark.pl[/url] Quote
Violonczela Posted February 16, 2005 Posted February 16, 2005 Dobrej nocy wszystkim co jeszcze :user:, ja już spadam do łóżeczka :sleep2: _________________________ Pozdrawiam Violonczela [url]www.lindeza.webpark.pl[/url] Quote
Karka Posted February 16, 2005 Posted February 16, 2005 [quote name='Violonczela'] Ciekawe jaby sprawdzali sędziowie zęby sreberkowi ? :niewiem: :roflt: [/quote] Warto by było to zobaczyć :o Quote
Recommended Posts