Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 9.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Karka']:( jak zwykle spóźniłam się z nowinką :cry:[/quote]

Nie przejmuj się :wink: Zbijaj lepiej panującą u was gorączkę :wink: chyba zaszaleliście na walentynki, co :wink: :D

Posted

Dzięki, sama jestem pod wrażeniem :D
Derek jest w pudlowej rodzinie rodzynkiem, ale nie mogłoby go tutaj nie być :wink:
Mam nadzieję, że choć trochę poprawiłam Ci tym humor :wink: :D

Posted

A jaki jest lewek w porównaniu z pudlami? ja też sobie nie wyobrażam braku lhasa, ale w porównaniu z pudlami to zupełnie inny pies. Spokojny, wręcz flegmatyczny trochę na spacerach potrafi się rozruszać, ale i tak w porównaniu z pudlem to tak jakby go nie było. Zresztą pamiętasz jak byłam z Kenem w Vilnie, tak jakby go nie było.

Posted

[quote name='BiBi']No widzisz co za skubana, uciekła mi :wink:[/quote]

Bo to toy, jest taki szybki, że nim się obejrzysz już go nie ma, pewnie za chwilę znowu się pojawi:)

Posted

Nie mogę jej złapać :wink:
Derek, to pies, który wiecznie się cieszy i ciągle się uśmiecha :lol: Dlatego jest z nami, bo urzekł mnie ich charakter, są bardzo przyjacielskie :D
I jako ciekawostkę dodam, że jest psem, który z wszystkich najmniej szczeka, prawie wogóle. Chyba wychodzi z założenia, że nie warto na to tracić czasu :wink: :D

Posted

[quote name='BiBi']Nie mogę jej złapać :wink:
Derek, to pies, który wiecznie się cieszy i ciągle się uśmiecha :lol: Dlatego jest z nami, bo urzekł mnie ich charakter, są bardzo przyjacielskie :D
I jako ciekawostkę dodam, że jest psem, który z wszystkich najmniej szczeka, prawie wogóle. Chyba wychodzi z założenia, że nie warto na to tracić czasu :wink: :D[/quote]

To tak jakbym opisywała Kena :D On też wcale nie szczeka, nie miota się bez potrzeby po całym domu, i zawsze jest zadowolony. Ale świat byłby taki nudny bez tych biegających pudli :D

Posted

[quote name='Gośka']Ale świat byłby taki nudny bez tych biegających pudli :D[/quote]

Też tak twierdzę, przecież potrzeba tych uśmięchniętych, szalonych i rozbrykanych piesków bo świat by całkowicie zszarzał.

Wieczorkiem uchylę Wam rąbka mojej tajemnicy. Może uda mi się wrzucić jakieś zdjątko to sami ocenicie eksterier tego sreberka :wink:

Posted

Ja uwielbiam jak moja Monetka pojawia się i znika i znika mam na tym punkcie bzika, mam bzika :lol:

Najbardziej lubię patrzeć jak zakopuje się w moją kołderkę a potem z nią walczy żeby się z podniej wydostać. Przy tym co jakiś czas sprawdza czy tym szaleństwami robi mi przyjemność.