Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 9.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Trochę czasu mnie nie było i proszę ile się dzieje.Polonista na forum :roll: ,dziewczyny ściemniaję i nie chcą się pochwalić (też czytałam ogłoszenie) Velvia też mam sentyment do tamtych stron :wink: Muszę się pochwalić ,że nowy nabytek Violonczeli jest z mojej hodowli 8)

Posted

[quote name='BiBi']:hmmmm: [b]Gina&Tiger[/b] nie kojarzę Cię ze srebrem, może jakaś podpowiedź :wink:[/quote]
Jeśli w tym roku będe tak rzadko wystawiać jak w zeszłym to przestaniecie mnie kojarzyć z czymkolwiek

Posted

My też nie :D , w tym samym czasie jest Berlin, nie ma porównania :D tam jest wystawa w halach, a nie na złomowisku i składzie opału :evil: ,
choć będzie na co popatrzeć w Warszawie, będzie przynajmniej 1 Zwycięzca Europy FCI :D

Posted

:multi: fajnie się zapowiada tegoroczny sezon wystawowy, chyba naliczniej będą obsadzone klasy szczeniaków i młodzieży :lol:
wreszcie się coś ruszyło :lol:

Muszę przyznać, że mnie [b]Gina&Tiger [/b]zaskoczyłaś :o ,
za bardzo się skupiłam na innej morskiej tajemnicy :wink: :lol:

W związku z tym mam pytanie do [b]Violonczeli[/b], czy wobec powyższych faktów :roll: , opcja pozostawiania River of Love w hodowli to była ściema czy faktycznie masz takie plany, bo o d tego zależy nasze zaangażowanie w poszukiwaniu rąk [u]wystawowych[/u] dla suni.
Nie ukrywam, że wolałabym, aby została w kraju, bo szkoda wyprzedawać wszystko co najlepsze za granicę :roll:

Posted

[quote name='Alfa1']Szukam uśmieszku ze złotym ząbkiem i nie mogę znaleźć :niewiem:[/quote]
:shiny: jest w trzecim rzędzie od dołu i trzecie z lewej :shiny:

Posted

[quote name='Sonya-Nero']Chyba nie muszę przypominac komu zawdzięczam tą porcelankę :lol:[/quote]

Powinnaś mi być wdzięczna, że w domowym cieple, a nie w galopie na wystawie :wink:

[b]Karka[/b] ja już widziałam lewki :wink: :D Ładniuśkie :D