Violonczela Posted February 14, 2005 Posted February 14, 2005 [quote name='Sonya-Nero']Violonczela, tak mi się już chce spać, a jeszcze czekam na wiadomości od ciebie :D[/quote] Teraz mam wyrzuty sumienia że od razu nie odpisałam i naraziła Cię Sonya na deficyt w spaniu i to jeszcze na początku tygodnia :cry: Wyjazd na wystawę był szalony do 9 rano jeszcze nie wiedziałam czy pojadę, jak już dojechałam to na ring wchodziliśmy dopiero o godzinie 15:30(dzięki temu mogłam spokojnie przygotować psiaki). Potem biegiem na ring główny, tylko gdzie on jest :hmmmm: No dobra juz udało się znaleźć. Teraz pytanie za 100 pkt. jaka grupa jest wołana na ring główny czy przygotowawczy. W końcu usłyszałam że dziewiątka przygotowuje się w ringu przygotowawczym i patrzę :o wiecie że bernardyn jest w dziewiątce. Już chciałam zweryfikować swoje wiadomości co do ras i grup ale nie to była jeszcze druga grupa my za chwilę. Jak już poleciała 2-ka na ring główny to my ozdóbki rozpanoszyliśmy się na ringu przygotowawczym ale zaraz trzeba było uciekać gdzieś na boki bo te z ringu honorowego "malutkie delikatne" molosy własnie zchodziły z ringu honorowego po głowach ozdóbek. No nareszcie wbiegamy na ring honorowy. Jestem ciekawa Sonya gdzie mnie widziałaś na zdjęciu? Owszem byłam na grupie ale z brązowym pieskiem miniarutrą z Championów, właścicielka wystawiała toya. _____________________ Pozdrawiam Violonczela [url]www.lindeza.webpark.pl[/url] Quote
Violonczela Posted February 14, 2005 Posted February 14, 2005 [quote name='BiBi']Gratulacje [b]Violonczela[/b] :D[/quote] Bardzo dziękuję, dzięki tej wystawie zaczęłyśmy dorosły championat. Quote
Violonczela Posted February 14, 2005 Posted February 14, 2005 [quote name='aneta']Skąd były te pudle z hodowli Eugenios?[/quote] Z Danii. Znajomi od Skiperka robili zdjęcia moze uda się je wydostać to prześlę, ale myślę że to prędko nie nastąpi. ________________ Pozdrawiam Violonczela Quote
BiBi Posted February 14, 2005 Posted February 14, 2005 Muszę Cię [b]Góral[/b] poprawić :wink: BOB w średniakach miał GANYMEDES i on też miał BIS Weteranów i 5BOG :D Quote
Sonya-Nero Posted February 14, 2005 Author Posted February 14, 2005 W dziale wystawy w temacie wystawy w Bydgoszczy są zdjęcia z IX grupy, dość nieostre, ale właśnie miałam straszny dylemat :hmmmm: , bo handlerka brązowego pudla była bardzo podobna do ciebie tylko ten brązowy pudel :lol: , teraz już się wszystko wyjaśniło :D Gratulacje z zaczęcia dorosłego championatu :klacz: I jak zwykle standardowe pytanie: jak tam dziewczynki z czarnej włóczki :question: czy są już po przeglądzie ?, czy mają już ostateczne imionka ? Quote
Sonya-Nero Posted February 14, 2005 Author Posted February 14, 2005 No a jakie eksterierowo były te Eugeniosy? Quote
aneta Posted February 14, 2005 Posted February 14, 2005 Mam do siebie :evil: Violonczela - przede wszystkim gratulacje dla Ciebie ! A ja zaczęłam od pytań ... A teraz przyłączam się do Sonya-Nero [quote]No a jakie eksterierowo były te Eugeniosy?[/quote] [quote]jak tam dziewczynki z czarnej włóczki czy są już po przeglądzie ?, czy mają już ostateczne imionka ?[/quote] Quote
Sonya-Nero Posted February 14, 2005 Author Posted February 14, 2005 Zdjęcie jest na stronie 33 wystawy Wlaentynkowej w Bydgoszczy Quote
BiBi Posted February 14, 2005 Posted February 14, 2005 No właśnie, napisałabyś coś [b]Violonczela[/b] o dziewczynach :wink: :D Quote
Violonczela Posted February 14, 2005 Posted February 14, 2005 Dziewczynki są cudowne. Szaleją że aż miło patrzeć i niechce mi się niczym innym zajmować a ostatnio mam nawał pracy. Przegląd miały 9.02 a tatuowane były 10.02. W związku z tym mają juz imiona. Mała ma River of Love, a większa Romantic's Queen. Mała jest okropna ciągle na mnie patrzy swoimi ślicznymi oczkami i mnie drażni bo coraz bardziej jestem w niej zakochana. Większa nie pozostaje w tyle też robi słodkie oczka. Jak tu można hodować takie psy, przecież jak człowiek się obejrzy to już jest całkiem zniewolony przez te czarne pysiaczki. Mała powinna być gwiazdą wystawową bo bardzo interesuje ją kuferek z akcesoriami na wystawę. Poprostu jak otworzę kuferek to ona jest już dwiema łapkami w środku albo nawet cała i wszystko dokładnie ogląda. Większa za to zaczepia wszystkich do zabawy oprócz babci (to jest b.niebezpieczne - trzy zęby też potrafią gryźć). Do tego, że by chociaz byly niegrzeczne ale nie. Jak wołam to szczęśliwe przylatują, aż się kurzy, jak mówię że psy idą na posłanie to wszystkie 5 wędruje na posłanie i siedzą. I znowu te aniołkowe oczka. Jak człowiek z jakimikolwiek uczuciami może hodować pudle a potem je sprzedawać - przecież to jest straszne. Niestety przez wystawę w Bydgoszczy nie udało mi się wykorzystać możliwości zrobienia nowych zdjęć ale może uda mi się pożyczyć aparat i jakie popstrykać. _________________________ Pozdrawiam Violonczela Quote
Violonczela Posted February 14, 2005 Posted February 14, 2005 [quote name='Sonya-Nero']W dziale wystawy w temacie wystawy w Bydgoszczy są zdjęcia z IX grupy, dość nieostre, ale właśnie miałam straszny dylemat :hmmmm: , bo handlerka brązowego pudla była bardzo podobna do ciebie tylko ten brązowy pudel :lol: , teraz już się wszystko wyjaśniło :D[/quote] Ach Sonya Ty masz oko :wink: Ja chyba miałabym dylemat czy to jestem ja. Swoją droga to mogłam Was trochę pozostawić w niepewności i napisać że ten brąz to mój nowy nabytek ale bym Was trochę podraźniła :lol: Przyznam się że właściwie od niedawna mam coś nowego, jest bardzo ładnie równomiernie wybarwiony. Dodam, że ma umaszczenie srebrne. :sleep2: ____________________________ Pozdrawiam wszystkich śpiochów Violonczela Quote
BiBi Posted February 15, 2005 Posted February 15, 2005 Czyżbyś kupiła sobie srebrnego lisa na zimę :wink: Quote
velvia Posted February 15, 2005 Posted February 15, 2005 Długo mnie nie było,szukałam czegoś i internecie........ I co znalazłam w hodowli [b]Ari-Arabeska były [/szczeniaczki do kupienia i co znalazłam .......jeden jest już w Polsce Zgadnijcie? Dodam są to najbardziej prężne hodowle Quote
Violonczela Posted February 15, 2005 Posted February 15, 2005 [quote name='BiBi']Czyżbyś kupiła sobie srebrnego lisa na zimę :wink:[/quote] Niestety nie chodzi o liska. Na zimę owijam się w kołderkę zawsze ciepło i bezpiecznie jak się wywrócisz :lol: To moje sreberko jest żywe. Jest to z pewnej Wam znanej hodowli i zaznaczam że jest to pierwszy miot. Wątpliwe czy będzie więcej miotów i dlatego się zdecydowałam na to śliczne maleństwo. 8) _________________ Pozdrawiam Violonczela [url]www.lindeza.webpark.pl[/url] Quote
velvia Posted February 15, 2005 Posted February 15, 2005 Gratuluję!!!!! To teraz będziesz dwukolorowa. A co z Twoimi pieskami z czarnej włóczki,nic nie zostawiasz. Napisz do mnie na e-maila mam kupca. Quote
Violonczela Posted February 15, 2005 Posted February 15, 2005 [quote name='velvia']Długo mnie nie było,szukałam czegoś i internecie........ I co znalazłam w hodowli [b]Ari-Arabeska były [/szczeniaczki do kupienia i co znalazłam .......jeden jest już w Polsce Zgadnijcie? Dodam są to najbardziej przeżne hodowle.[/quote] Ja juz wiem !!! ___________________ Pozdrawiam Violonczela [url]www.lindeza.webpark.pl[/url] Quote
velvia Posted February 15, 2005 Posted February 15, 2005 Kiedy zobaczymy na wystawach,pochwalcie się ! W każdym razie [b]GRATULUJĘ. Zawsze mam sentyment do zwierzaków z tamtąd,w końcu moje trzy są cudzoziemkami. :laola: [/b] Quote
góral Posted February 15, 2005 Posted February 15, 2005 Velvia czyżbyśmy znaleźlli to samo ogłoszenie, pytałem właścicieli, ale milczą :lol: Teraz rozumiem pewną sierpniową rozmowę... Quote
Sonya-Nero Posted February 15, 2005 Author Posted February 15, 2005 A [b]Velvia[/b] zamiast tracić czas na głupotki :wink: , niech się zajmie wstawieniem świeżych zdjęć swoich maluszków, bo widziałam, że na innej stronie już są... Quote
BiBi Posted February 15, 2005 Posted February 15, 2005 No właśnie :wink: ja też wolałabym popatrzeć na nie tutaj, a nie zagłębiać się gdzie indziej :wink: Quote
Frosh Posted February 15, 2005 Posted February 15, 2005 A gdzie są :question: Ja mojej Rafci dzisiaj wreszcie mam dostać wieczorem, bo nie mieli kabelka do kompa. to zaraz wstawie. Quote
Recommended Posts