Karka Posted February 13, 2005 Posted February 13, 2005 :roflt: no co TY.Fajnie usłyszeć na świeżo informacje :) Quote
Sonya-Nero Posted February 13, 2005 Author Posted February 13, 2005 To rzeczywiście Klirova zaskoczyła :o :o :lol: Ma u mnie plus, ale tylko za to :lol: Tego dużego czarnego spotkałyśmy w Czeskich Budziejowicach, gdzie też miał rasę, no proszę austriacki pies wygrał rasę. Wyniki w miniaturach do przewidzenia :D , a jak ci się widział Gentelam Gino Lady Pesset? Zapowiadał się dość ciekawie. A było coś nowego w miniaturach lub toyach? A dlaczego nie wyglądach na nauczyciela??? .... bo nie wyglądasz :wink: :D :o Quote
góral Posted February 13, 2005 Posted February 13, 2005 Jeśli chodzi o zakaz lakierowania OK, ale dla wszystkich, a nie tylko dla dużych. W miniaturach BOB Cheky Bohemia Timoty i apricotka z klasy weteranów Oriana ze Zlute MImozy w toyach BOB dla białego od Vrseckiej tak prawdę mówiąc to nie miałem czasu na oglądanie średniaków, bowchodziłem po nich i nie przyjrzałem się temu psu, ale był średniak z Manifique D'Argent i .............. wieeeeeeeelkie rozczarowanie, stromy, wpadający w inochód :-? Quote
Sonya-Nero Posted February 13, 2005 Author Posted February 13, 2005 Był też w Czeskich Budziejowicach (a na zdjęciach na stronie tak ładnie wyglądał :roll: ), no niestety, tak bywa... Quote
Sonya-Nero Posted February 13, 2005 Author Posted February 13, 2005 A to ciekawe, że zakaz lakierowania objął tylko duże, to jakaś niespotykana innowacja :hmmmm: Quote
Sonya-Nero Posted February 13, 2005 Author Posted February 13, 2005 A jak ci się Cheki widział, bo jak dla mnie to jest miniaturka z głową toya, ma za krótką kufę w stosunku do reszty ciała. Quote
góral Posted February 13, 2005 Posted February 13, 2005 To faktycznie pies pozbawiony wyrazu miniatury i też spionowany, to chyba jakaś narodowa wada :lol: był pięknie zrobiony z głową w miom styly :P , ale na tym kończył się jego urok... Quote
Sonya-Nero Posted February 13, 2005 Author Posted February 13, 2005 Ja tam wolę chochoły, przynajmniej nic mi się nie rozwali :wink: No i po emocjach. A ciekawe jak poszło Violonczeli w Bydgoszczy? Quote
góral Posted February 13, 2005 Posted February 13, 2005 A tak na marginesie to Ganymedes trzyma się znakomicie :D Quote
Sonya-Nero Posted February 13, 2005 Author Posted February 13, 2005 A była przyrodnia siostra Lucky'ego: Yasmina Top Narcis? Quote
góral Posted February 13, 2005 Posted February 13, 2005 Była miała w konkurencji Haley Bohemia Timoty, nie wiem niestety jak wypadła, chyba ją ktoś inny wystawiał, bo Vrsecką pewnie bym zobaczył... :P Quote
góral Posted February 13, 2005 Posted February 13, 2005 [quote name='Fuka'][quote name='góral'][quote name='Fuka'][quote name='góral']Czy ktoś z Was wybiera się do Szilvasvarad? sobota Jakkel niedziela Mach[/quote] [b] ja :angel: tylko razem z poniedziałkiem - mam Interra Show. Może ktoś chciałby połączyć wycieczki? [/b][/quote] Ja bym się chętnie przyłączył, w końcy teriery to moja druga psia obsesja!!!, ale w poniedziałek muszę być w pracy :cry:[/quote] [b]To szkoda :( a może by tak urlop :roll: A jakie terriery Cie kręcą?[/b][/quote] głównie wysokożne piękny kerry, albo jakiś Greefield, mam słabość do bedligtonów i dandie Quote
Sonya-Nero Posted February 13, 2005 Author Posted February 13, 2005 No , jej się nie da przeoczyć.... :lol: , ale biegi ma niezłe... Quote
góral Posted February 13, 2005 Posted February 13, 2005 A wyobraź ją sobie w krwisto-czerwonym kostiumie :o Quote
Sonya-Nero Posted February 13, 2005 Author Posted February 13, 2005 Violonczela, tak mi się już chce spać, a jeszcze czekam na wiadomości od ciebie :D Quote
aneta Posted February 13, 2005 Posted February 13, 2005 Właśnie co w Bydgoszczy? Proszę o stawkę i oceny ! Aha i jeszcze jedno - chę na "klubie" dać relacje z wystaw - stawka + oceny, co wy na to? Tylko potrzebuję maniakó wystawowych którzy będą zdawać rzetelna relację , żeby nie było :o Gosia jakis czas prowadziła taki dział :) Quote
Alfa1 Posted February 14, 2005 Posted February 14, 2005 ŻYCZENIA WALENTYNKOWE, :Rose: Dla zakochanych :iloveyou: i nie zakochanych :iloveyou: dla małych :baby: i dużch :gent: dla starszych :Rose: i młodszych :Rose: dla pań :iloveyou: oraz panów :gent: :iloveyou: :Rose: :iloveyou: :Rose: :iloveyou: :iloveyou: :iloveyou: Quote
Gośka Posted February 14, 2005 Posted February 14, 2005 [quote name='aneta']Właśnie co w Bydgoszczy? Proszę o stawkę i oceny ! na "klubie" dać relacje z wystaw - stawka + oceny, co wy na to? Tylko potrzebuję maniakó wystawowych którzy będą zdawać rzetelna relację , żeby nie było :o Gosia jakis czas prowadziła taki dział :)[/quote] Jestem za, moge podsyłać stawki. Jeśli chcesz to przekopiuj odemnie te wystawy co już miałam, tak do archiwum. Ja u siebie wykasuję. Quote
Gośka Posted February 14, 2005 Posted February 14, 2005 Z Bydgoszczy wieści w dużych: kl.otwarta SKIPPER Szemrowicki Dworek - dosk, CWC, BOS, BOB i nie dam glowy uciąć 3 BOG miniatury psy kl. posr ELVIS Asmodeusz kl.champ. EUGENIOS OLE BRUMM, brązowy miniatury suki kl.posr POWER OF LOVE Lindeza miniatury morelowe suki kl.posr JEKATERINA Jantarowa Fuga kl.otw. LASKOVAJA KOKETKA Abi toy kl.champ EUGENIOS D'artanians Affairs Quote
Violonczela Posted February 14, 2005 Posted February 14, 2005 Sorki, że nie przysiadłam zaraz po powrocie ale musiałam opanować chatę. Poza tym jeszcze obiecałam że zaszczepię sąsiadki szalonego jamniora, a potem poprostu padłam. Już wszystko szybciutko nadrabiam, nie było nas zbyt dużo może przez tą pogodę i w końcu były 4 pudle: kl.otwarta SKIPPER Szemrowicki Dworek - dosk, CWC, BOS, BOB i 4 BOG miniatury psy kl. posr ELVIS Asmodeusz - nieobecny kl.champ. EUGENIOS OLE BRUMM, brązowy - dosk, CWC, BOS, BOB miniatury suki kl.posr POWER OF LOVE Lindeza - dosk, CWC, BOS miniatury morelowe suki kl.posr JEKATERINA Jantarowa Fuga - nieobecna kl.otw. LASKOVAJA KOKETKA Abi - nieobecna toy kl.champ EUGENIOS D'artanians Affairs - dosk, CWC, BOS, BOB ____________________ Pozdrawiam Violonczela [url]www.lindeza.webpark.pl[/url] Quote
BiBi Posted February 14, 2005 Posted February 14, 2005 [quote name='góral']A wyobraź ją sobie w krwisto-czerwonym kostiumie :o[/quote] Mnie się chyba zawsze będzie kojarzyć z... bałwankiem :wink: Quote
Recommended Posts