Sonya-Nero Posted February 13, 2005 Author Posted February 13, 2005 [quote name='Gośka']Na pewno skończą, ale kciuki nie zaszkodzą :thumbs: A czego uczy góral, jeśli to nie tajemnica?[/quote] Góral jest.... polonistą :roll: :D Ja bym go w rzyció o to nie podejżewała :wink: :lol: Nie wygląda na takiego :roll: Quote
Sonya-Nero Posted February 13, 2005 Author Posted February 13, 2005 A wracając do tych biednych psiaków, zdjęcia tego białego pudelka można wkleić na strony internetowe pudlarzy :kciuki: Quote
Sonya-Nero Posted February 13, 2005 Author Posted February 13, 2005 Hodowcy :roll: : w Rzeszowie przed wystawą stał hodowca z kilkumiesięcznymi szczeniakami pudla :evil: . Szczeniaki co prawda były w samochodzie, ale na polu było -20°C :evil: . Oczywiście jest już ogłoszenie o następnym miocie w tej hodowli. Brak słów :evil: Quote
IraKa Posted February 13, 2005 Posted February 13, 2005 Niech zgadnę: morele? :shake: Jestem ciekawa czym kieruje się , co ma na celu ten hodowca? Chciałabym poznać jego zamierzenia? Quote
BiBi Posted February 13, 2005 Posted February 13, 2005 [quote name='Sonya-Nero']Hodowcy :roll: : w Rzeszowie przed wystawą stał hodowca z kilkumiesięcznymi szczeniakami pudla :evil: . Szczeniaki co prawda były w samochodzie, ale na polu było -20°C :evil: . [/quote] I pomyśleć, że pewne osoby nie zrozumiały mego oburzenia, że szczeniaki sprzedaje się w domu, a nie przed wystawą :evil: Quote
BiBi Posted February 13, 2005 Posted February 13, 2005 [quote name='Irena&pudle']Niech zgadnę: morele? :shake: Jestem ciekawa czym kieruje się , co ma na celu ten hodowca? Chciałabym poznać jego zamierzenia?[/quote] A jak myślisz? Pewno tym samym kierował się kupując maltankę i yorkę :evil: Quote
góral Posted February 13, 2005 Posted February 13, 2005 NIe pomogły wasze kciuki :cry: Mamy tylko CAC i res. Cacib, KLirova się popisała. Quote
Karka Posted February 13, 2005 Posted February 13, 2005 No ale zawsze to CAC! Zrobisz championa CR.Gratuluję.A możesz zdradzić co w lewkach?ładnie proszę.Strasznie szybko wróciliście! Quote
Sonya-Nero Posted February 13, 2005 Author Posted February 13, 2005 Mimo wszystko chociaż takie male gratulacje :wink: :D , ale championa Czech skończyłeś? A Klirova... postąpiła zgodnie z normą, nie :wink: , puść coś farby :-? Co było ze średniaków? W ogóle było coś ładnego z pudli? Quote
góral Posted February 13, 2005 Posted February 13, 2005 Czekajcie jeszcze pół godziny, tylko zawinę Zubę w papiloty. Quote
Sonya-Nero Posted February 13, 2005 Author Posted February 13, 2005 Poczekamy, choć ja już zdążyłam wrócić ze spaceru z psami... :D Quote
Karka Posted February 13, 2005 Posted February 13, 2005 Nie mam innego wyjścia więc czekam :roll: Quote
BiBi Posted February 13, 2005 Posted February 13, 2005 Wielka szkoda, ale i tak Ci gratuluję :D Quote
góral Posted February 13, 2005 Posted February 13, 2005 No już mówię: lewki BOB Samuel Lion Extra Namelev - i niestety na tym się kończą moje wiadomości z tego ringu :lol: były niestety na innej hali Cacib w sukach dla Kremerowej średniaki: Gentelman Gino Lady Preset cajc pośredna IRMONTY RAVILAS res.cac JEFFREY LUIGI Braunkoning cac, cacib otwarta ANGEL BLAKC GLEN ALVIE res.cac JUSTYN JOCKER Braunkoning cac championy ALEGRI SAYLES ALLISON ACA cac DA VINCI W ALTHEROSEI res.cac weterany GANYMEDES dosk1 suki młodzież GILLIE'S MAGIC LADY PEESET cajc championy ANGEL KISS TOP COACH cacib BOB Ogólnie nic nowego ciągle te same psy, głównie Czesi, sporo Niemców, jeden Polak i kilku Słowaków. Klirova sędziowała OK, bez większych innowacji, ale były łzy, wszystkie pudle, jak to w Czechach w pełnym lakierze, a tu nagle... dyskwalifikacja w dużych białych psach z powodu lakieru..... takiego tempa w rozczesywaniu głowy jeszcze nie miałem :P Zachwycił mnie czarny duży pies, który dostał BOB, WIROTHI'S PUSCH 'N SHOW po Avatar Concord i Topscore Beetewen Sheet!!!!! tak elegancki stamdard, że dech zapiera, jeszcze trochę młodzieżowy, ale wróżę mu karierę :P Championatu jeszcze nie skończyłem, brakuje jeszcze jednego, ale myślę, że gdzieś go dostanę. Dlaczego nie wyglądam na nauczyciela? :D Quote
Karka Posted February 13, 2005 Posted February 13, 2005 Dzięki ale - hmm a w psach CACIB? dla Samuela ? a Harry pytam bo jestem ciekawa a były trzy w stawce .chyba to nie tajemnica bo za chwilę bedzie u Tatiany na stronie. Quote
góral Posted February 13, 2005 Posted February 13, 2005 Tomas cac, Harry res. cac, a Rainbow niestety nie żyje. NIe wiem kto zgarnął Cacib. Quote
Karka Posted February 13, 2005 Posted February 13, 2005 Jak to nie żyje :o :o :o Ło matko. Kucera oceniał?Bo coś dziwne te wyniki A CACA wyjeździsz zapewne :P Wybacz ,że Cie tak molestuję ale wiesz jak to jest .jeszcze jedno Ekrova była z Dominikiem albo Hery'm? Quote
góral Posted February 13, 2005 Posted February 13, 2005 Coś mu się stało po czipowaniu, oceniał Kucera, ponoć wymyślał, a w sukach championkach same bdb. Quote
Karka Posted February 13, 2005 Posted February 13, 2005 :o :o :o Jak to Kucera... Masz odemnie :buzi: Quote
Alfa1 Posted February 13, 2005 Posted February 13, 2005 Kto zadecydował,że bez lakieru i dlaczego nie poinformowano przed wystawieniem????????? Quote
Alfa1 Posted February 13, 2005 Posted February 13, 2005 Kto zadecydował,że bez lakieru i dlaczego nie poinformowano przed wystawieniem????????? Quote
Recommended Posts