Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Gośka']Na pewno skończą, ale kciuki nie zaszkodzą :thumbs:

A czego uczy góral, jeśli to nie tajemnica?[/quote]

Góral jest.... polonistą :roll: :D
Ja bym go w rzyció o to nie podejżewała :wink: :lol:
Nie wygląda na takiego :roll:

• Replies 9.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Hodowcy :roll: :
w Rzeszowie przed wystawą stał hodowca z kilkumiesięcznymi szczeniakami pudla :evil: . Szczeniaki co prawda były w samochodzie, ale na polu było -20°C :evil: .
Oczywiście jest już ogłoszenie o następnym miocie w tej hodowli.
Brak słów :evil:

Posted

[quote name='Sonya-Nero']Hodowcy :roll: :
w Rzeszowie przed wystawą stał hodowca z kilkumiesięcznymi szczeniakami pudla :evil: . Szczeniaki co prawda były w samochodzie, ale na polu było -20°C :evil: .
[/quote]

I pomyśleć, że pewne osoby nie zrozumiały mego oburzenia, że szczeniaki sprzedaje się w domu, a nie przed wystawą :evil:

Posted

[quote name='Irena&pudle']Niech zgadnę: morele? :shake: Jestem ciekawa czym kieruje się , co ma na celu ten hodowca? Chciałabym poznać jego zamierzenia?[/quote]

A jak myślisz? Pewno tym samym kierował się kupując maltankę i yorkę :evil:

Posted

Mimo wszystko chociaż takie male gratulacje :wink: :D , ale championa Czech skończyłeś?
A Klirova... postąpiła zgodnie z normą, nie :wink: , puść coś farby :-?
Co było ze średniaków?
W ogóle było coś ładnego z pudli?

Posted

No już mówię:
lewki BOB Samuel Lion Extra Namelev - i niestety na tym się kończą moje wiadomości z tego ringu :lol: były niestety na innej hali Cacib w sukach dla Kremerowej

średniaki:
Gentelman Gino Lady Preset cajc
pośredna
IRMONTY RAVILAS res.cac
JEFFREY LUIGI Braunkoning cac, cacib
otwarta
ANGEL BLAKC GLEN ALVIE res.cac
JUSTYN JOCKER Braunkoning cac
championy
ALEGRI SAYLES ALLISON ACA cac
DA VINCI W ALTHEROSEI res.cac
weterany
GANYMEDES dosk1
suki
młodzież
GILLIE'S MAGIC LADY PEESET cajc
championy
ANGEL KISS TOP COACH cacib BOB

Ogólnie nic nowego ciągle te same psy, głównie Czesi, sporo Niemców, jeden Polak i kilku Słowaków. Klirova sędziowała OK, bez większych innowacji, ale były łzy, wszystkie pudle, jak to w Czechach w pełnym lakierze, a tu nagle... dyskwalifikacja w dużych białych psach z powodu lakieru..... takiego tempa w rozczesywaniu głowy jeszcze nie miałem :P
Zachwycił mnie czarny duży pies, który dostał BOB, WIROTHI'S PUSCH 'N SHOW po Avatar Concord i Topscore Beetewen Sheet!!!!! tak elegancki stamdard, że dech zapiera, jeszcze trochę młodzieżowy, ale wróżę mu karierę :P
Championatu jeszcze nie skończyłem, brakuje jeszcze jednego, ale myślę, że gdzieś go dostanę.

Dlaczego nie wyglądam na nauczyciela? :D

Posted

Dzięki ale - hmm a w psach CACIB? dla Samuela ? a Harry pytam bo jestem ciekawa a były trzy w stawce .chyba to nie tajemnica bo za chwilę bedzie u Tatiany na stronie.

Posted

Jak to nie żyje :o :o :o Ło matko. Kucera oceniał?Bo coś dziwne te wyniki
A CACA wyjeździsz zapewne :P
Wybacz ,że Cie tak molestuję ale wiesz jak to jest .jeszcze jedno Ekrova była z Dominikiem albo Hery'm?