Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 9.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Jeszcze troszkę Was pomęczę :). Czy moglibyście wkleić zdjęcia pudelków apricot i bo wszędzie widzę jak wyglądają pudelki przygotowane na wystawę, więc czy macie zdjęcia tak pudelków jak wyglądają na codzień?
Pozdrawiamy!!

Posted

:new-bday: :B-fly: :BIG: :laola:

Urodziła się moja Rafaela -- hhhuuurrraaa!!!! Dzisiaj po groźbą cesarki o 3 w nocy zaczęła jej mamusia rodzić i co urodziła - dwie słodkie olbrzymie suczki :baby:

Reszta nie pocieszona bo tylko jedna suka była zamówiona, a pozostałe zamówienia 7 były na pieski. Mam farta :multi:

Jestem bardzo szczęśliwa i nie mogę sie doczekać kiedy minie 7 tygodni i będzie już u nas w domu biegać.

Pozdrawia was kolejna zwariowana pudlomaniaczka :D

Posted

Moja to duży pudel czarny.

:Dog_run:

W domu będziemy ją nazywać Rafa i tak miała być ale dzięki dogomaniaczce Sonya-Nero, która mi podpowiedziała bedzie miała imię do rodowodu Rafaela :D

Posted

[quote name='anii']

Zastanawiajace ilu chernych bylo na pieski :wink:[/quote]

Z tego co wiem to zamówione było 7 piesków i jedna suczka (moja), urodziłay sie dwie suczki i to po terminie :D

Posted

[b]Anii[/b] Byłam na twojej stronie i mam pytanie.
Czy Shih-Tzu gubią sierść?? Pytam, bo moja mama, która ma stareńką welshycę, powoli myśli o nowym psie. Nie chce juz teriera ze względu na charakter specyficzny dla tej rasy, a chciałaby pieska małego, którego mooże w razie potrzeby wziąć na ręce (czesto podróżuje pociągiem). Namawiam ja na pudelka małego ale narazie myślała o shi tzu. A ponieważ welshe nie gubią włosa to następnego pieska też by chciała takiego :D

Posted

Wielkie dzięki, jestem tak oszołomiona, ze odechciało mi sie spać i mam ochotę :B-fly:

A jutro obiecałam dziecku szpitalnemu, ze idziemy do kina i muszę wczesnie wstać, zeby sie ze wszystkim wyrobić.

wiec chyba jednak pójdę do :sleep2:

Posted

Hallo witam wszystkich po dlugiej , dlugiej przerwie :hand: Frosh gratuluję suni już szybciutko czas przeleci i Rafaela będzie z Wami :P Wszystko się w waszym życiu zmieni zobaczysz :wink:
Alfa1 jak widzę także już wróciła :) Ech jak to źle gdy nie ma dostępu do świata :wink:

Posted

Frosh gratuluję, już niedługo i zacznie się zabawa w pudle, pamiętaj tylko, że ciężko zostać przy jednym i najlepszą rzeczą jaką można zrobić do dokupić sobie drugiego, albo od razy wziąść dwa :P

Posted

[b]Frosh[/b] gratuluję Rafaeli :multi: :multi: :multi:
Rzeczywiście szczęściara z Ciebie :wink: Nie dość, że tylko dwa szczeniaki, to na dodatek dziewczynki :D

Posted

[quote name='góral']pamiętaj tylko, że ciężko zostać przy jednym :P[/quote]
Chyba najlepszym tego przykładem jestem ja :wink: Na początku woziłam Mamę na wystawy, po jednej z nich kupiłam sobie pierwszą pudliczkę, a potem .... to się już posypało :wink:

Posted

[quote name='Frosh'][quote name='anii']

Zastanawiajace ilu chernych bylo na pieski :wink:[/quote]

Z tego co wiem to zamówione było 7 piesków i jedna suczka (moja), urodziłay sie dwie suczki i to po terminie :D[/quote]

No wiesz, wszyscy zawsze rzucaja sie na suczki 8) :wink:
A tu tak duzo chetnych na psy
Szkoda, ze obejda sie smakiem.
:) Frosh o shih tzu odpowiedzialam w stosownym watku, zajrzyj do watku shih tzu

I czekamy na fotki malej Rafy :D

Posted

[quote name='anii']

:) Frosh o shih tzu odpowiedzialam w stosownym watku, zajrzyj do watku shih tzu[/quote]

Wiem już sobie poprzegladałam temat dzięki :D

Posted

[quote name='anii'][

No wiesz, wszyscy zawsze rzucaja sie na suczki 8) :wink:
A tu tak duzo chetnych na psy

I czekamy na fotki malej Rafy :D[/quote]

Wśród moich bliższych i dalszych znajomych oraz rodziny (poza moja mama) jest przeświadczenie, ze z psem mniej kłopotów

Ja jednak zawsze wolałłam suczki, wg mnie są przymilniiejsze oraz jak się je głaszcze po brzuszku to ręka się nie zahacza o ... :oops: