velvia Posted December 21, 2004 Posted December 21, 2004 Wracaj szybciutko do zdrowia bo święta zapasem i szkoda patrzeć na to co będzie na stole wtedy gdy żołądek odmawia. Dziękuję za zyczenia powrotu do zdrowia, bardzo by się przydało, chociażby ze względu na święta. Nie chciałabym tylko siedzieć i patrzeć na innych jak się zajadają :D[quotPrzyłączam się do życzeń szybkiego powrotu do zdrowia. Oby święta nie zastały Ciebie w łóżku. :fadein: Quote
velvia Posted December 21, 2004 Posted December 21, 2004 NIECH SIĘ RODZĄ te dzieciaki,dostałam 2 e-maila z Czech chcą kupić moje dzieciaki.A tu trzeba szykować Swięta i jeszcze czekać i się stresować.I tak jestem już w lepszej kondycji mam zaklepanego najlepszego położnika w Warszawce bardzo się cieszę. :BIG: Quote
Sonya-Nero Posted December 21, 2004 Author Posted December 21, 2004 ...Będziecie mieć straszne odciski od tego trzymania :roflt: :roflt: :roflt: ale trzymajcie dalej, ja przynajmniej czuję się lepiej dzięki temu. ... No trudno :roll: , ale czujemy się współodpowiedzialni :wink: :D Quote
Sonya-Nero Posted December 21, 2004 Author Posted December 21, 2004 NIECH SIĘ RODZĄ te dzieciaki,dostałam 2 e-maila z Czech chcą kupić moje dzieciaki.A tu trzeba szykować Swięta i jeszcze czekać i się stresować.I tak jestem już w lepszej kondycji mam zaklepanegonajlepszego położnika w Warszawce bardzo się cieszę. :BIG: SUPER, SUPER... niech dzieciaczki podbijają świat :D Ja też mam to szczęście, że mój wet jest i teoretykiem (ma specjalizację z rozmnażania psów i kotów) i praktykiem (hodowca) i wiem, że mogę na nim polegać. A to ważne :D :D :D Quote
BiBi Posted December 21, 2004 Posted December 21, 2004 Przyłączam się do życzeń szybkiego powrotu do zdrowia.Oby święta nie zastały Ciebie w łóżku. :fadein: Dziękuję, jak tak dalej pójdzie, to mnie chyba zastaną, ale w ... toalecie :roflt: :roflt: :roflt: Quote
Sonya-Nero Posted December 21, 2004 Author Posted December 21, 2004 To ma również swoje dobre strony :wink: ... najwyżej trochę zeszczupleje :diabloti: Quote
BiBi Posted December 21, 2004 Posted December 21, 2004 W sumie masz rację, bo mogłabym zjeśc ile wlezie nie martwiąc się, że się to odłoży na boczkach :D Tyle, że ja nie lubię cierpieć, zresztą jak wielu z nas :D Quote
Sonya-Nero Posted December 21, 2004 Author Posted December 21, 2004 No, chciałam cię trochę pocieszyć :roll: :lol: Quote
Alfa1 Posted December 21, 2004 Posted December 21, 2004 No, chciałam cię trochę pocieszyć :roll: :lol: Ja też. :buzi: Quote
BiBi Posted December 21, 2004 Posted December 21, 2004 No, chciałam cię trochę pocieszyć :roll: :lol: Ja też. :buzi: Dziękuję wam bardzo :fadein: Quote
BiBi Posted December 21, 2004 Posted December 21, 2004 Coś mi nie wyszło w poprzednim poście :oops: To chyba z wrażenia, bo wyszedł mi podpis na dole :D Quote
Sonya-Nero Posted December 22, 2004 Author Posted December 22, 2004 Violonczela i no jak tam z Melasią :question: Quote
aneta Posted December 22, 2004 Posted December 22, 2004 Violonczela- czyżby to miał być prezent na Wigilię??? Pisz bo czekamy :baby: Quote
Violonczela Posted December 22, 2004 Posted December 22, 2004 Violonczela- czyżby to miał być prezent na Wigilię???Pisz bo czekamy :baby: A co paluszki bolą :lol: Z ostatnich informacji 9:55 jesteśmy w stanie spakowanym. Znowu liczę że poczeka jak wrócę z pracy bo jak nie to będę musiała coś wymyśleć jakiś powód żeby uciec z pracy. Ja to już mam wszystkie pazurki obgryzione, oczywiście swoje. Wczoraj miałam wizytę telefoniczną weta i tak samo mnie pocieszał jak Aneta i moja sąsiadka. :x-mas: ______________ Violonczela Quote
Violonczela Posted December 22, 2004 Posted December 22, 2004 Dzieci chyba czują się dobrze (mam taką nadzieję) bo ruszają się, słuchała ich serduszek. Udało mi się wysłuchać dwa ale na więcej Melasia nie pozwoliła - jest bardzo tajemnicza :D ___________ Violonczela Quote
velvia Posted December 22, 2004 Posted December 22, 2004 Ona chyba czeka na Amelkę. Będzie jej rażniej to żart. Czekamy równiez będzie wszystko dobrze tak musi być. :B-fly: Quote
Violonczela Posted December 22, 2004 Posted December 22, 2004 Ona chyba czeka na Amelkę.Będzie jej rażniej to żart. Czekamy równiez będzie wszystko dobrze tak musi być. :B-fly: A moje nerwy :evil: już są całkowicie poszarpane. Nic litości ze strony Melaśki. :wink: Pewnie po tych wszystkich przepowiedniach będziemy razem rodzić w Wigilię :lol: ____________________ Pozdrawiam świątecznie Violonczela Quote
velvia Posted December 22, 2004 Posted December 22, 2004 Będziemy się wspierać i śpiewać kolędy. A co będzie jak Amelka też zrobi mi taki numer i przeciągnie do Nowego Roku, :roll: Quote
Violonczela Posted December 22, 2004 Posted December 22, 2004 Będziemy się wspierać i śpiewać kolędy.A co będzie jak Amelka też zrobi mi taki numer i przeciągnie do Nowego Roku, :roll: Będziesz miała przy okazji jednego otwarcia szampana dwie uroczystości :lol: :lol: :lol: Kolędy oczywiście będziemy śpiewać :D ______________ Violonczela :x-mas: Quote
Sonya-Nero Posted December 22, 2004 Author Posted December 22, 2004 Violonczela, a właściwie to który to jest dzień? Quote
Violonczela Posted December 22, 2004 Posted December 22, 2004 Violonczela, a właściwie to który to jest dzień? Dziś jest 62 dzień, ale dla mnie to chyba 162. Melaśka zawsze rodziła w 60-tym dniu ciąży. ____________ Violonczela Quote
tongue Posted December 22, 2004 Posted December 22, 2004 Trzymam kciuki za udany poród i za zdrowe maluszki. Pozdrawiam Quote
Violonczela Posted December 22, 2004 Posted December 22, 2004 Jest już jeden szczeniaczek !!! Czekamy co będzie dalej :D :D :D __________ Violonczela Quote
Recommended Posts