Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Wracaj szybciutko do zdrowia bo święta zapasem i szkoda patrzeć na to co będzie na stole wtedy gdy żołądek odmawia.

Dziękuję za zyczenia powrotu do zdrowia, bardzo by się przydało, chociażby ze względu na święta. Nie chciałabym tylko siedzieć i patrzeć na innych jak się zajadają :D

[quot

Przyłączam się do życzeń szybkiego powrotu do zdrowia.

Oby święta nie zastały Ciebie w łóżku. :fadein:

• Replies 9.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

NIECH SIĘ RODZĄ te dzieciaki,dostałam 2 e-maila z Czech chcą kupić moje dzieciaki.A tu trzeba szykować Swięta i jeszcze czekać i się stresować.I tak jestem już w lepszej kondycji mam zaklepanego

najlepszego położnika w Warszawce bardzo się cieszę. :BIG:

Posted
...

Będziecie mieć straszne odciski od tego trzymania :roflt: :roflt: :roflt: ale trzymajcie dalej, ja przynajmniej czuję się lepiej dzięki temu.

...

No trudno :roll: , ale czujemy się współodpowiedzialni :wink: :D

Posted
NIECH SIĘ RODZĄ te dzieciaki,dostałam 2 e-maila z Czech chcą kupić moje dzieciaki.A tu trzeba szykować Swięta i jeszcze czekać i się stresować.I tak jestem już w lepszej kondycji mam zaklepanego

najlepszego położnika w Warszawce bardzo się cieszę. :BIG:

SUPER, SUPER... niech dzieciaczki podbijają świat :D

Ja też mam to szczęście, że mój wet jest i teoretykiem (ma specjalizację z rozmnażania psów i kotów) i praktykiem (hodowca) i wiem, że mogę na nim polegać. A to ważne :D :D :D

Posted
Przyłączam się do życzeń szybkiego powrotu do zdrowia.

Oby święta nie zastały Ciebie w łóżku. :fadein:

Dziękuję, jak tak dalej pójdzie, to mnie chyba zastaną, ale w ... toalecie :roflt: :roflt: :roflt:

Posted

W sumie masz rację, bo mogłabym zjeśc ile wlezie nie martwiąc się, że się to odłoży na boczkach :D Tyle, że ja nie lubię cierpieć, zresztą jak wielu z nas :D

Posted
Violonczela- czyżby to miał być prezent na Wigilię???

Pisz bo czekamy :baby:

A co paluszki bolą :lol:

Z ostatnich informacji 9:55 jesteśmy w stanie spakowanym. Znowu liczę że poczeka jak wrócę z pracy bo jak nie to będę musiała coś wymyśleć jakiś powód żeby uciec z pracy. Ja to już mam wszystkie pazurki obgryzione, oczywiście swoje. Wczoraj miałam wizytę telefoniczną weta i tak samo mnie pocieszał jak Aneta i moja sąsiadka.

:x-mas:

Violonczela

Posted

Dzieci chyba czują się dobrze (mam taką nadzieję) bo ruszają się, słuchała ich serduszek. Udało mi się wysłuchać dwa ale na więcej Melasia nie pozwoliła - jest bardzo tajemnicza :D

Violonczela

Posted
Ona chyba czeka na Amelkę.

Będzie jej rażniej to żart.

Czekamy równiez będzie wszystko dobrze tak musi być. :B-fly:

A moje nerwy :evil: już są całkowicie poszarpane. Nic litości ze strony Melaśki. :wink:

Pewnie po tych wszystkich przepowiedniach będziemy razem rodzić w Wigilię :lol:

Pozdrawiam świątecznie

Violonczela

Posted
Będziemy się wspierać i śpiewać kolędy.

A co będzie jak Amelka też zrobi mi taki numer i przeciągnie do Nowego Roku, :roll:

Będziesz miała przy okazji jednego otwarcia szampana dwie uroczystości :lol: :lol: :lol:

Kolędy oczywiście będziemy śpiewać :D

Violonczela :x-mas: