asher Posted September 24, 2005 Posted September 24, 2005 W Łodzi jest hodowla xolo, ale zarejestrowana w PKPR, nie w ZK... Hodowczyni jest nawet zarejestrowana na Dogo, wypowiadała się w jednym z wątków o xolo. Ja widziałm te ogłoszenia o sprzedaży szczeniąt na jednym z porali aukcyjnych i nawet chciałam spytać tę osobę na Dogo, czy to ona uprawia ten "wspaniały" proceder, ale nie miałam czasu szukać jej w tematach, aż w końcu zapomniałam. Ciekawe, czy to ona :roll: Quote
Gośka Posted September 24, 2005 Posted September 24, 2005 Jeśli to ona to ma sporo ponad 20 ras i non stop szczenięta :-? Ja jej ogłoszenia już wywalam od siebie, bez względu czy wpisuje rodowodowe czy nie. Quote
asher Posted September 24, 2005 Posted September 24, 2005 Ano, to już chyba można mieć pewnośc, że to ta sama osoba :-? Ma nicka [b]pompeo[/b], to chyba byłby zbyt duży zbieg okoliczności... Wypowiadała się [url=http://www.dogomania.pl/index.php?name=PNphpBB2&file=viewtopic&t=16107&postdays=0&postorder=asc&start=30]TUTAJ[/url] (na dole strony) reklamując zresztą swoją "hodowlę" :evil: Echhhhh 0X Quote
asher Posted September 24, 2005 Posted September 24, 2005 Już się wypowiedziałam w temacie o Xolo. [b]Gośka[/b], moge tam przekleić Twój post stąd? Quote
Gośka Posted September 24, 2005 Posted September 24, 2005 też się już tam wypowiedziałam, ale wątpię czy ta osoba się pokaże jeszcze, a ogłoszenie jest [url=http://4lapy.info/L-ogloszenia/wiecej-14020.html]stąd[/url] Quote
Gośka Posted September 24, 2005 Posted September 24, 2005 Więc myślę, że spokojnie możesz przekopiować. Quote
asher Posted September 24, 2005 Posted September 24, 2005 Ja z kolei widziałam te ogłoszenia [url=http://www.kupsprzedaj.pl/ks-cat.asp?uid=1716191999]tutaj[/url]. [b]Pompeo[/b] gościła na forum raptem miesiąc temu, może jeszcze wpadnie :evilbat: Teraz lecę odszukac topik osoby, która rozwazała zakup szczeniaka xolo z tej chodoffli. Mam nadzieję, że jeszcze nie kupiła i że uda mi sie ją od tego odwieść :evilbat: Quote
IraKa Posted September 24, 2005 Posted September 24, 2005 [quote name='Frosh']Dzieki [b]Irena[/b] a na którym ringu albo chociaż na którym stadionie, mam nadzieje, ze lekkoatletycznym ?[/quote] Ring XI na stadionie lekkoatletycznym. Quote
aneta Posted September 24, 2005 Posted September 24, 2005 A mi się podoba obsada na światówkę :) Tak czy siak czarno widzę moje wystawianie ... chyba, że ........ albo Valinor będzie w kondycji.... Quote
ENI Posted September 25, 2005 Posted September 25, 2005 pozdravujem vsetkych ! szukam salon fryzjerski v okolice Nowy Targ , Zakopane.... Prosim pomozte, moja kolezanka potrebuje ostrihat poodla. Dakujem barzo , Alena Quote
aneta Posted September 25, 2005 Posted September 25, 2005 Witaj Aleno - ludzie którzy mają pudle z tych terenów jeżdżą do fryzjerów-wystawców-hodowców od pudli a tacy są w Krakowie lub Wadowicach :) Quote
aneta Posted September 25, 2005 Posted September 25, 2005 No i po Wrocławiu :) Wyniki będą jutro-pojutrze na stronie klubu, obługa ringu była b.miła i dała mi wszystko spisać z kart ocen :) Dziś już padam..... Quote
Gośka Posted September 25, 2005 Posted September 25, 2005 Nie no Aneta to nawet nie napiszesz co wygrało :( Mamy aż 3 dni czekać?, zdradź chociaż BOBy :wink: :lol: Quote
aneta Posted September 25, 2005 Posted September 25, 2005 Oj ..... daj sie rozpakować ... Tyle co pamiętam - bardoz wyrywkowo, przprawszam, na stronach klubu będzie wszystko :) DUŻE - bi-br-cz psy młodzież BORYS BEKER Niger Astrum - I dosk pośrednia BLISS TRINE De Grant - res CACIB, CWC BRUKLIN Stribrny Klas - II dosk championy EVER LASTING LOVE Minarett - nb FEDERICO FELLINI Marco Bohemica - CWC, NPwR, CACIB, BOB suki młodzież QUANE WHITE SABINE Ami-Ra - nb otwarta FLIS WODD'S ze STribrnych Struh - nb championy DI TIFFANI Marco Bohemica - CWC, NSwR, CACIB IRIS Szemrowicki Dworek - II dosk, res CACIB DUŻY morelowy suki championy Clie's CHECK THE CHROME CZECH - nb miniatura cz-bi-br psy młodzież SIR ENRICO v.d. YBURG - I dosk pośrednia TIM z Łęczyckiego Grodu - I bdb otwarta CHEEKY Bohemia Timothy - nb Mr LONELY od Lalanki - res CACIB, CWC championy Mr. LOVELY RASCAL od Lalanki - CWC, BOB, CACIB, NPwR SUNNI-IKE Snow Ball - nb suki młodzież MISS MERCEDES od Lalanki - Zw.Mł , Zw. Jun otwarta BLACK EXPRESSION Czarna Fuga - II doskonała FALON Szemrowicki Dworek - III bdb GINETTE od Hradeckie Kralovny - I dosk. NSwR weterany QUAINA v.d. Windberg Hohe - I dosk VALINOR Czarna Fuga - II dosk Miniatury apr-sr młodzież CORAL Karmazynowy Błękit - I dosk pośrednia MAGNUM Miljan - I dosk otwarta EL NINO Adorea - CWC, CACIB, BOB GOGOL FRY Jantarowa Fuga - r.CACIB, II dosk suki młodzież BERYL SILVER z Okrinku - I dosk pośrednia KRÓLOWA BONA Jantarowa Fuga - bdb (przez pech ... ) otwarta KATARZYNA WIELKA Jantarowa Fuga - CWC, NSwR. CACIB Średni bi-br-cz psy młodzież ARIS Fantazia Brown - Zw.Mł posrednia CYRYL PASCAL M.K Złocisyt Jastrun - I dosk GENTELMEN GINO Lady Peset - nb otwarta ILOS Arcanus Iliria - CACIB, BOB championow TI AMO NERO Sabadiana res CACIB weterany Grafit Sidney from Siź Stars - I dosk w weteranach (powienien iść w porówaniu , bo to jest dla mnie BOB), suki championów ILIRIA Arcanus Iliria - CACIB, NSWR SREDNIAK APR-SR psy posrednia Manifique d'Argent FLAMENCO - I dosk suki otwarta MERRY Mrlen Elegance - bdb champion ARIEN Tajemny Marbaras - CACIB, BOB Toye psy młodzież SIMPLE CHOCOLATE Crista Mini - Zw.Mł pośrednia DŻEKI Szumiąca Akacja - I dosk otwarta MARCO MIO CUORCINO Crista Mini - CACIB, BOB WAIKIKI TOP Lubako - II dosk championy MICKY MIO CUORCINO Crista Mini - res CACIB suki SUESSE LOVELY Crista Mini - Zw.Mł. NAj Jun pośrdnia NATALI Nagato - CWC, res CACIB otwarta NEFRETITI ot Madam Sarmont - , CWC CACIB weteran ALBERTA GOLDEN Magdalensis - I dosk toyka czarna z Crista Mini Zw.Mł i Naj.Junior biała toyka od Kasi Raszkowskiej CACIB Quote
Gośka Posted September 25, 2005 Posted September 25, 2005 Dziękujemy :buzi: To teraz spokojnie może się rozpakować, odpocząć, wyspać się, a my cierpliwie czekamy na fotorelację i pełne wyniki :wink: Quote
góral Posted September 26, 2005 Posted September 26, 2005 MR LOVELY RASCAL od Lalanki był 2 na grupie :D gratulacje :P Quote
.ania Posted September 26, 2005 Posted September 26, 2005 :o widzę, że we Wrocławiu obrodziło w pudle 8) GRATULACJE DLA WSZYSTKICH :laola: Quote
Gośka Posted September 27, 2005 Posted September 27, 2005 Sędziowali kogoś ci sędziowie: Monique van Brempt (Belgia) i Denis Kuzalj. Taka obsada ma być na "Dracula Show" w przyszłym roku w Rumunii na podwójnej CACIBowej. Quote
JustynaJK Posted September 27, 2005 Posted September 27, 2005 czy można oczekiwać fotorelacji z Wrocławia???? Quote
magda_u Posted September 28, 2005 Posted September 28, 2005 [i][color=blue]"Dzis 28.09 na warszawskim Okeciu znalazlam pieska rasy pudel miniaturowy srebrny. Mial obroze. Tatuaz w lewym uchu nieczytelny. Bede wdzieczna za rozeslanie tej wiadomosci na inne listy dyskusyjne. Ania Szymaniak 0 604 282 621"[/color][/i] Quote
.ania Posted September 29, 2005 Posted September 29, 2005 Jej biedny ten pudelek ,ama nadzieję, że szybko odnajdą się właściciele. :roll: Quote
.ania Posted September 29, 2005 Posted September 29, 2005 Mam jedno takie pytanko, a mianowicie co wiecie o tej obroży: [img]http://www.planet-poodle.de/shop/fotos/hb_bicolor01.jpg[/img] Quote
góral Posted September 29, 2005 Posted September 29, 2005 to super sprawa dla standardów, jest mocna i nie wyciera włosa :D Quote
.ania Posted September 29, 2005 Posted September 29, 2005 [quote]to super sprawa dla standardów, jest mocna i nie wyciera włosa [/quote] A nie wiesz może gdzie można ją kupic? Tzn. czy można ją zamówic w tym sklepie na planetpoodle.de bo Polski jako kraju do którego wysyłają w tej rospisce nie widziałam :roll: Quote
Recommended Posts