Sonya-Nero Posted September 11, 2005 Author Posted September 11, 2005 No to jak poszło Iwonie i Myśkowi? Quote
aneta Posted September 11, 2005 Posted September 11, 2005 Sonya-Nero nie wiem skąd to wykopane (szczęściaro, masz na to czas ???) - Galdiator mnie b.rozrzewnił, a Charlie Chaplin :ylsuper: Quote
Sonya-Nero Posted September 11, 2005 Author Posted September 11, 2005 Nie mam czasu na takie grzebanie, ale inni mają i od czasu do czasu coś mi podeślą :wink: 8) .... Jestem pełna podziwu, wspaniały kontakt i praca z psem :D Quote
aneta Posted September 11, 2005 Posted September 11, 2005 Alutka -proszę o stawkę z Chorzowa w miarę możliwości z podaniem właścicieli i wyników i sędziego. Irena i Pudle - czy możesz podesłać stawkę z Zielonej Góry wraz z powyższymi danymi??? Oczywiście dane będą w dziale wystawy na stronach klubu pudla. Quote
IraKa Posted September 11, 2005 Posted September 11, 2005 Wyników żałuję ale nie znam, a pełną stawkę znajdziesz tu (sorry ale nie umiem :oops: przekopiować tekstu z PDF): [url]http://www.zkwp.zgora.pl/wystawa/2005/Katalog_2005.pdf[/url] Quote
asher Posted September 11, 2005 Posted September 11, 2005 [b]Fish[/b], zaraz założę tej pudlowej bieduli topik na Psach w potrzebie!!! Na pewno dogomaniacy pomogą! Topik jest [url=http://www.dogomania.pl/index.php?name=PNphpBB2&file=viewtopic&t=26926&start=0]TUTAJ[/url] [b]Gośka[/b], czy mogłabyś wrzucić namiary na strone o pudlach w potrzebie do nowego tematu o stronach adopcyjnych dla psów rasowych? Moderator "Psów w Potrzebie" niechcący wykasowała stary topik... Quote
góral Posted September 12, 2005 Posted September 12, 2005 [quote name='Sonya-Nero']No to jak poszło Iwonie i Myśkowi?[/quote] CWC, NPwR Quote
Gośka Posted September 12, 2005 Posted September 12, 2005 [quote name='aneta']Alutka -proszę o stawkę z Chorzowa w miarę możliwości z podaniem właścicieli i wyników i sędziego.[/quote] Chorzów, sędzia Adam Ostrowski: Pudel Miniaturowy Biały, Czarny, Brązowy - Caniche Nain Blanc,Noir,Marron Psy - Rüden Klasa honorowa 821. AMAL Herbu Dwugłowąż, białe wł. Damian Repondek - nieobecny Suki - Hündinnen Klasa otwarta 822. VANESSA NOIRE z Altheyrosei, czarne, wł. Wanda i Iwona Grygiel - bdb Pudel Toy Suki - Hündinnen Klasa honorowa 823. UNCJA Bielska Elita MłChPL.ZwPL., apricot, wł. Jadwiga Satara - BIS weteran FCI 172 - Pudel Średni Biały,Czarny,Brązowy - Caniche Moyen Blanc,Noir,Marron Psy - Rüden Klasa młodzieży 824. ARIS Fantazia Brown, brązowe, wł. Ewa Gałuszka - Zw.Mł, BOB Klasa championów 825. COMMANDER BLACK z Altheyrosei ChCZ., czarne, wł. Otto Benda - II dosk 826. TI AMO NERO Sabadiana MłChPL.ChPL., czarne, wł. Iwona Jędrzejczyk - I dosk, NPwR, CWC Quote
Frosh Posted September 12, 2005 Posted September 12, 2005 [b]Irena&pudle[/b] Wielkie gratulacje!!!!!!!! :laola: :olympic: Jak ty to robisz moja Rafunia jest niesforną 7-miesięczna wariatką. Często nie chce przychodzić na wołanie. Nie jest tak strasznie nieposłuszna ale było lepiej przed wakacjami. Namiętnie aportuje ale za diabła nie chce oddać piłeczki czy patyka. Przynosi i z zadziorną miną patrzy wymownie -" zabierz mi" Nie załamuje się , bo pamiętam jak moja Birma, która była bardzo p[osłuszna też miała taki okres wariactwa w tym wieku. A tobie z całego serca gratuluję!!!!!! :D Quote
Gośka Posted September 12, 2005 Posted September 12, 2005 Zadzwoniłam dzisiaj do Zarządu Głównego dowiedzieć się wreszcie o młodzieżowy championat dla Bila, wysyłałam papiery już ponad 3 m-ce temu. Zadzwoniłam i czego się dowiaduję: Ostrów nie wysłał sprawozdania z wystawy!! :o :evil: A ja chciałam mieć na championacie jakieś sensowne wystawy i sędziów a nie z "pcimia dolnego", dobrze że miałąm zaliczone 4 a nie 3 Zw.Mł :-? Quote
cAROL Posted September 12, 2005 Posted September 12, 2005 Chyba maja jakis balagan a zarzadzie glownym bo sprawozdanie z wystawy w Otrowie Wlkp. bylo wysylane pare dni po niej!!! a przy okazji chce sie pochwalic,ze moja Afinka czyli BALLYHOO FROM THE DEVILS ADVOCATE w Zielonej Gorze zajela 3 miejsce na BOG9 Quote
Ewelinaa Posted September 12, 2005 Posted September 12, 2005 mała poprawka CORAL Karmazynowy Błękit V1 dosk. Zw.Mł BOB [img]http://img364.imageshack.us/img364/8392/p91004915lh.jpg[/img] Quote
Alutka Posted September 12, 2005 Posted September 12, 2005 :modla: Dziękujemy za gratulacje ! I my Wszystkim Zwycięzcom slemy słowa uznania , a w szczególności dla Najpiękniejszego Psa Oddziału Chorzów 2005 r. a jest nim FOLLOW THE WHITE RABBIT Ypsylon :terazpol: :D dobrego nigdy za wiele Quote
Gośka Posted September 12, 2005 Posted September 12, 2005 [quote name='cAROL']Chyba maja jakis balagan a zarzadzie glownym bo sprawozdanie z wystawy w Otrowie Wlkp. bylo wysylane pare dni po niej!!![/quote] No to mam nadzieję że jednak wpiszą mi ten Ostrów. A bałagan mają na pewno, bo tam zawsze jest b...del. Pamiętam że na ch. Mercedes czekałam prawie pół roku, po czym pojechałam osobiście i wydrukowali mi na miejscu :evilbat: [quote name='cAROL']a przy okazji chce sie pochwalic,ze moja Afinka czyli BALLYHOO FROM THE DEVILS ADVOCATE w Zielonej Gorze zajela 3 miejsce na BOG9[/quote] GRATULACJE :D :D Quote
cAROL Posted September 12, 2005 Posted September 12, 2005 Dzwonilam do zarzadu glownego i wszystko jest na miejscu wiec powinni uznac osiagniecia z Ostrowa Wlkp. :D Dzieki za gratulacje!!!!!!! :D :D :D Quote
Gośka Posted September 12, 2005 Posted September 12, 2005 cAROL jesteś super !! :D Bardzo dziękuję :buzi: W końcu ten championat to juz na cale zycie psa :D Quote
aneta Posted September 12, 2005 Posted September 12, 2005 cAROL - a masz wszystkie wyniki z Zielonej Góry ???? Quote
BiBi Posted September 13, 2005 Posted September 13, 2005 [quote name='góral'][quote name='JustynaJK']nadal się łudzę,że jestem anonimowa,ale ostatnio coraz mniej mi to wychodzi :oops:[/quote] ale z pudlarzy to tylko chyba ja Ciebie kojarzę :wink:[/quote] Góral, my już od dawna wiemy, która to Justyna :D :D :D Quote
BiBi Posted September 13, 2005 Posted September 13, 2005 Nie rób takich oczu :wink: Przy nas nie da się być anonimowym :wink: :D Quote
cAROL Posted September 13, 2005 Posted September 13, 2005 Znam jeszcze wyniki pudliToy z Zielonej Gory Zw Młodziezy pies-Simple Chocolate Crista Mini Zw.Mlodziezy suka- Suesse Lovely Crista Mini Gratulacje :smilecol: Quote
aneta Posted September 13, 2005 Posted September 13, 2005 Czy wiadomo co z tą sunią z Warszawy? Pisała mi o niej dziewczyna zajmujaca się adopcjami, pisze, że może by wystawić jakąś miskę i złapać jak najszybciej sunię na jedzonko. Boję się też, że niedługo przyjdzie załamanie pogody - wtedy sunia może tego nie przeżyć ciągle mokra do skóry złapie zapalenie płuc. W najgorszym wypadku zostaje schronisko ..... Quote
Perła1410434085 Posted September 14, 2005 Posted September 14, 2005 [quote name='aneta']Czy wiadomo co z tą sunią z Warszawy? Pisała mi o niej dziewczyna zajmujaca się adopcjami, pisze, że może by wystawić jakąś miskę i złapać jak najszybciej sunię na jedzonko. Boję się też, że niedługo przyjdzie załamanie pogody - wtedy sunia może tego nie przeżyć ciągle mokra do skóry złapie zapalenie płuc. W najgorszym wypadku zostaje schronisko .....[/quote] Kurcze, gdyby nie to, że wzięłam sreberka to by miała miejsce u mnie, ale trzy psy to za dużo :( Quote
Gośka Posted September 14, 2005 Posted September 14, 2005 Perła, no właśnie a jak tam sreberko? Napisz nam coś o nim, może jakieś fotki? Quote
aneta Posted September 14, 2005 Posted September 14, 2005 Perła a może jakoś skrzykniecie kilka osób i spróbujecie chociaż to zwierzątko złapać .... Może ktoś ja skrzywdził, a może się zgubiła, a może ktos ją szuka, może komuś uciekła i teraz przerażona szuka ? Może ktoś za nią tęskni tylko nie wie jak prowadzić poszukiwania albo nie szuka na tym terenie ??? Czy ktos oprócz osób na dogomanii wie o tej małej? Quote
Recommended Posts