Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 9.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Alutka -proszę o stawkę z Chorzowa w miarę możliwości z podaniem właścicieli i wyników i sędziego.
Irena i Pudle - czy możesz podesłać stawkę z Zielonej Góry wraz z powyższymi danymi???
Oczywiście dane będą w dziale wystawy na stronach klubu pudla.

Posted

Wyników żałuję ale nie znam, a pełną stawkę znajdziesz tu (sorry ale nie umiem :oops: przekopiować tekstu z PDF):

[url]http://www.zkwp.zgora.pl/wystawa/2005/Katalog_2005.pdf[/url]

Posted

[b]Fish[/b], zaraz założę tej pudlowej bieduli topik na Psach w potrzebie!!! Na pewno dogomaniacy pomogą!

Topik jest [url=http://www.dogomania.pl/index.php?name=PNphpBB2&file=viewtopic&t=26926&start=0]TUTAJ[/url]

[b]Gośka[/b], czy mogłabyś wrzucić namiary na strone o pudlach w potrzebie do nowego tematu o stronach adopcyjnych dla psów rasowych? Moderator "Psów w Potrzebie" niechcący wykasowała stary topik...

Posted

[quote name='aneta']Alutka -proszę o stawkę z Chorzowa w miarę możliwości z podaniem właścicieli i wyników i sędziego.[/quote]

Chorzów, sędzia Adam Ostrowski:
Pudel Miniaturowy Biały, Czarny, Brązowy - Caniche Nain Blanc,Noir,Marron

Psy - Rüden

Klasa honorowa

821. AMAL Herbu Dwugłowąż, białe wł. Damian Repondek - nieobecny

Suki - Hündinnen

Klasa otwarta

822. VANESSA NOIRE z Altheyrosei, czarne, wł. Wanda i Iwona Grygiel - bdb

Pudel Toy

Suki - Hündinnen

Klasa honorowa

823. UNCJA Bielska Elita MłChPL.ZwPL., apricot, wł. Jadwiga Satara - BIS weteran

FCI 172 - Pudel Średni Biały,Czarny,Brązowy - Caniche Moyen Blanc,Noir,Marron

Psy - Rüden

Klasa młodzieży

824. ARIS Fantazia Brown, brązowe, wł. Ewa Gałuszka - Zw.Mł, BOB

Klasa championów

825. COMMANDER BLACK z Altheyrosei ChCZ., czarne, wł. Otto Benda - II dosk
826. TI AMO NERO Sabadiana MłChPL.ChPL., czarne, wł. Iwona Jędrzejczyk - I dosk, NPwR, CWC

Posted

[b]Irena&pudle[/b]
Wielkie gratulacje!!!!!!!! :laola: :olympic:

Jak ty to robisz moja Rafunia jest niesforną 7-miesięczna wariatką. Często nie chce przychodzić na wołanie. Nie jest tak strasznie nieposłuszna ale było lepiej przed wakacjami. Namiętnie aportuje ale za diabła nie chce oddać piłeczki czy patyka. Przynosi i z zadziorną miną patrzy wymownie -" zabierz mi"
Nie załamuje się , bo pamiętam jak moja Birma, która była bardzo p[osłuszna też miała taki okres wariactwa w tym wieku.

A tobie z całego serca gratuluję!!!!!! :D

Posted

Zadzwoniłam dzisiaj do Zarządu Głównego dowiedzieć się wreszcie o młodzieżowy championat dla Bila, wysyłałam papiery już ponad 3 m-ce temu. Zadzwoniłam i czego się dowiaduję: Ostrów nie wysłał sprawozdania z wystawy!! :o :evil: A ja chciałam mieć na championacie jakieś sensowne wystawy i sędziów a nie z "pcimia dolnego", dobrze że miałąm zaliczone 4 a nie 3 Zw.Mł :-?

Posted

Chyba maja jakis balagan a zarzadzie glownym bo sprawozdanie z wystawy w Otrowie Wlkp. bylo wysylane pare dni po niej!!!

a przy okazji chce sie pochwalic,ze moja Afinka czyli BALLYHOO FROM THE DEVILS ADVOCATE w Zielonej Gorze zajela 3 miejsce na BOG9

Posted

:modla: Dziękujemy za gratulacje ! I my Wszystkim
Zwycięzcom slemy słowa uznania , a w szczególności dla
Najpiękniejszego Psa Oddziału Chorzów 2005 r. a jest nim
FOLLOW THE WHITE RABBIT Ypsylon :terazpol:

:D dobrego nigdy za wiele

Posted

[quote name='cAROL']Chyba maja jakis balagan a zarzadzie glownym bo sprawozdanie z wystawy w Otrowie Wlkp. bylo wysylane pare dni po niej!!![/quote]

No to mam nadzieję że jednak wpiszą mi ten Ostrów. A bałagan mają na pewno, bo tam zawsze jest b...del. Pamiętam że na ch. Mercedes czekałam prawie pół roku, po czym pojechałam osobiście i wydrukowali mi na miejscu :evilbat:

[quote name='cAROL']a przy okazji chce sie pochwalic,ze moja Afinka czyli BALLYHOO FROM THE DEVILS ADVOCATE w Zielonej Gorze zajela 3 miejsce na BOG9[/quote]

GRATULACJE :D :D

Posted

[quote name='góral'][quote name='JustynaJK']nadal się łudzę,że jestem anonimowa,ale ostatnio coraz mniej mi to wychodzi :oops:[/quote]

ale z pudlarzy to tylko chyba ja Ciebie kojarzę :wink:[/quote]

Góral, my już od dawna wiemy, która to Justyna :D :D :D

Posted

Znam jeszcze wyniki pudliToy z Zielonej Gory
Zw Młodziezy pies-Simple Chocolate Crista Mini
Zw.Mlodziezy suka- Suesse Lovely Crista Mini

Gratulacje :smilecol:

Posted

Czy wiadomo co z tą sunią z Warszawy?
Pisała mi o niej dziewczyna zajmujaca się adopcjami, pisze, że może by wystawić jakąś miskę i złapać jak najszybciej sunię na jedzonko.
Boję się też, że niedługo przyjdzie załamanie pogody - wtedy sunia może tego nie przeżyć ciągle mokra do skóry złapie zapalenie płuc.
W najgorszym wypadku zostaje schronisko .....

Posted

[quote name='aneta']Czy wiadomo co z tą sunią z Warszawy?
Pisała mi o niej dziewczyna zajmujaca się adopcjami, pisze, że może by wystawić jakąś miskę i złapać jak najszybciej sunię na jedzonko.
Boję się też, że niedługo przyjdzie załamanie pogody - wtedy sunia może tego nie przeżyć ciągle mokra do skóry złapie zapalenie płuc.
W najgorszym wypadku zostaje schronisko .....[/quote]

Kurcze, gdyby nie to, że wzięłam sreberka to by miała miejsce u mnie, ale trzy psy to za dużo :(

Posted

Perła a może jakoś skrzykniecie kilka osób i spróbujecie chociaż to zwierzątko złapać ....
Może ktoś ja skrzywdził, a może się zgubiła, a może ktos ją szuka, może komuś uciekła i teraz przerażona szuka ? Może ktoś za nią tęskni tylko nie wie jak prowadzić poszukiwania albo nie szuka na tym terenie ???
Czy ktos oprócz osób na dogomanii wie o tej małej?