JustynaJK Posted September 11, 2005 Posted September 11, 2005 właśnie wróciłam z Chorzowa BIS weteranów pudel min apricot znany z poprzednich stron Gratulacje Quote
Gośka Posted September 11, 2005 Posted September 11, 2005 Fisch, nie wiem gdzie jest Park Szczęśliwiecki, ale jak byłam u Magdy wczoraj to widziałyśmy czarnego pudla który na pewno był bezdomny. Magda go wołała, ale minął nas szerokim łukiem nie oglądając się nawet za nami. Byłyśmy z moimi pieskami małymi i absolutnie nie wykazał zainteresowania. We włosach miał mnóstwo rzepów. Quote
.ania Posted September 11, 2005 Posted September 11, 2005 Park Szczęśliwicki jest obok mnie :) jakiś kilometr. Wczoraj jak byłam wieczorem na spacerze to widziałam tego pudelka, ale jak tylko go zawołałam to znów uciekł, niestety nie chce dac się złapac... :( a szkoda, no nic jak ją jeszcze spotkam to spróbuje. Quote
Alfa1 Posted September 11, 2005 Posted September 11, 2005 [quote name='Alutka'][quote name='Alfa1']Witam wszystkich,dziadek Dali ze strony matki jest też dziadkiem Uncji,linia aprikotów i z polskiej hodowli. :hand:[/quote] linia apricotów z polskiej hodowli ,ale babka Uncji a matka Tilii była przywieziona z Moskwy.Twoja Dalia , Alfa też była moskwiczanką ? :D dobrego nigdy za wiele[/quote] Dalia jest BiBi,więc urodziła się u nas,ale jej matka Czika jest z moskwy, babka suczkę kryła w Polsce,nie pamiętasz ,kiedyś do tego doszłyśmy,że matka Tilii i matka Cziki były kryte tym samym psem w Polsce. :D Quote
IraKa Posted September 11, 2005 Posted September 11, 2005 Ja też miałam udaną niedzielę. Zajęłyśmy z Indi [b]IV miejsce[/b] w zawodach obedience w Zielonej Górze. :biggrina: Dostałyśmy ocenę doskonałą i 93,5 punkta na 100 możliwych. [b]Fish[/b] możesz być z nas dumna. Stanowisz moje natchnienie w tej dyscyplinie. Jestem tym bardziej zadowolona że to nasz debiut i przed nami były tylko owczarki (w tym dwa już długo pracujące). Niestety wyników samej wystawy nie znam. Udało mi się pstryknąć jedynie te fotki: Zamyśloną pudlową DAMĘ (myślę, że nie trzeba Jej nikomu przedstawiać), której nie śmiałam pytać o czy przyjemnym tak duma :D [img]http://img347.imageshack.us/img347/3675/zg13aq.jpg[/img] i zdjęcia suni: SUESSE LOVLEY Crista Mini: [img]http://img347.imageshack.us/img347/7577/zg28vw.jpg[/img] [img]http://img347.imageshack.us/img347/7040/zg37pz.jpg[/img] Quote
Sonya-Nero Posted September 11, 2005 Author Posted September 11, 2005 Gratulacje dla weteranki :thumbs: Quote
Sonya-Nero Posted September 11, 2005 Author Posted September 11, 2005 Gratulacje dla Indii :D Ale te nasze pudle poszalały w ten weekend :wink: Quote
Sonya-Nero Posted September 11, 2005 Author Posted September 11, 2005 [quote name='Irena&pudle']....i zdjęcia suni: SUESSE LOVLEY Crista Mini: [img]http://img347.imageshack.us/img347/7577/zg28vw.jpg[/img] [img]http://img347.imageshack.us/img347/7040/zg37pz.jpg[/img][/quote] ... ale futrzak :wink: Quote
Perła1410434085 Posted September 11, 2005 Posted September 11, 2005 [quote name='fish']dostalam taka informacje z prosba o rozgloszenie: Od dwoch m-cy w warszawie, ochota, ok. parku szczesliwieckiego blaka sie suczka pudel min. Sunia jest z tygodnia na tydzien w gorszym stanie (pelno smieci we wlosach). Jest sporo chetnych by ja przygarnac, ale suczka nie daje w ogole do siebie podejsc. Na widok czlowieka ucieka gdzie pieprz rosnie. Nie boi sie jedynie malych pieskow. Czy ktos z osob posiadajacch male psiaki chcialby sprobowac ja zlapac? Byc moze gdyby zblizyc sie do niej z gromadka psow to ona by sie do nich przylaczyla? A moze macie inne pomysly jak suczke zlapac? Jej los bedzie nie do pozazdroszczenia gdy zrobi sie zimniej. Osoby, ktore chcialby pomoc prosze o kontakt: [email][email protected][/email][/quote] Biedaczka :( a niedługo deszcze się zaczną, noce już są zimne. Szkoda, że to nie piesek, bo można by go ' na kobitkę' złapac. Mam jedną metodę ale jest bardzo czasochłonna. Mój dziadek tak swoją Dianę oswoił. Mianowicie trzeba jej z pewnej odległości jedzenie podrzucac i stopniowo jak będzie sie do tej osoby przyzwyczajac, to zmniejszac odległosc, aż w końcu sama da sie zabrac. Nic innego mi nie przychodzi do głowy. Może się przyda. Tak wogóle to jestem z Warszawy - Ursynów, więc jakby co to daj znac. Quote
Sonya-Nero Posted September 11, 2005 Author Posted September 11, 2005 Znowu się pudlowe nieszczęście objawiło :( , musiał ją ktoś bardzo skrzywdzić skoro ucieka przed człowiekiem, albo jest taka strachliwa. Ale trzymam kciuki żeby udało się ją schwytać... Quote
góral Posted September 11, 2005 Posted September 11, 2005 [quote name='JustynaJK']właśnie wróciłam z Chorzowa BIS weteranów pudel min apricot znany z poprzednich stron Gratulacje[/quote] czy Ty przypadkiem nie siedziałaś przede mną na finałach?? :wink: Quote
Perła1410434085 Posted September 11, 2005 Posted September 11, 2005 A właśnie Gratulacje dla zwycięzców :D Quote
IraKa Posted September 11, 2005 Posted September 11, 2005 Mam nadzieję że skoro wszytkim tak dobrze poszło to czarna bidula w Wawie też będzie miała swój szczęśliwy dzień. Szkoda że nie mogę Wam pomóc. Mam nadzieję że w miarę szybko uda się sunię oswoić i znaleźć jej dom. Quote
matrix..... Posted September 11, 2005 Posted September 11, 2005 [quote name='góral'][quote name='JustynaJK']właśnie wróciłam z Chorzowa BIS weteranów pudel min apricot znany z poprzednich stron Gratulacje[/quote] czy Ty przypadkiem nie siedziałaś przede mną na finałach?? :wink:[/quote] Serdeczne gratulacje za bisa weteranów dla Państwa Alutków !!! Góral ja odpowiem :) Justyna JK siedziała przed Tobą :) Quote
Ewelinaa Posted September 11, 2005 Posted September 11, 2005 tak na marginesie to gratulacje dla Matrixa BIS Quote
JustynaJK Posted September 11, 2005 Posted September 11, 2005 [quote name='matrix.....'][quote name='góral'][quote name='JustynaJK']właśnie wróciłam z Chorzowa BIS weteranów pudel min apricot znany z poprzednich stron Gratulacje[/quote] czy Ty przypadkiem nie siedziałaś przede mną na finałach?? :wink:[/quote] Serdeczne gratulacje za bisa weteranów dla Państwa Alutków !!! Góral ja odpowiem :) Justyna JK siedziała przed Tobą :)[/quote] no no jaki zorientowany!!! Quote
góral Posted September 11, 2005 Posted September 11, 2005 A jak tylko na wystawie nie byłęm pewny :oops: :wink: Quote
JustynaJK Posted September 11, 2005 Posted September 11, 2005 nadal się łudzę,że jestem anonimowa,ale ostatnio coraz mniej mi to wychodzi :oops: Quote
Sonya-Nero Posted September 11, 2005 Author Posted September 11, 2005 ... wystawy-pikuś :wink: , agility - pikuś :wink: , obedience - pikuś :wink: w porównaniu z dogdance.... Charlie Chaplin rozłożył mnie na łopatki :lol: :wink: a tu możecie sobie kuknąć [url]http://www.dogdance.net/dogdance/clips.htm[/url] i ściągnąć filmik 8) Quote
góral Posted September 11, 2005 Posted September 11, 2005 [quote name='JustynaJK']nadal się łudzę,że jestem anonimowa,ale ostatnio coraz mniej mi to wychodzi :oops:[/quote] ale z pudlarzy to tylko chyba ja Ciebie kojarzę :wink: Quote
JustynaJK Posted September 11, 2005 Posted September 11, 2005 jęśli chodzi o dgm to może tak jest,ale mam znajomych parę pudelsów obecnie się wystawiających :) Quote
JustynaJK Posted September 11, 2005 Posted September 11, 2005 poza tym pudla nie wystawiam od 1989r,tylko im kibicuję,a w wystawach też miałam przerwę,choć Bytom jest zaliczany corocznie,Chorzów też się staram :) Quote
Sonya-Nero Posted September 11, 2005 Author Posted September 11, 2005 [quote name='JustynaJK']jęśli chodzi o dgm to może tak jest,ale mam znajomych parę pudelsów obecnie się wystawiających :)[/quote] ...zwłaszcza Panią Wandzię :wink: 8) Quote
Recommended Posts