Birka Posted September 2, 2005 Posted September 2, 2005 We Wrocławiu będzie moja toyka w pośredniej, w otwartej biała, w młodzieży pewnie czarna z Wrocławia. Quote
Birka Posted September 2, 2005 Posted September 2, 2005 We Wrocławiu będzie moja toyka w pośredniej, w otwartej biała, w młodzieży pewnie czarna z Wrocławia. Quote
Birka Posted September 2, 2005 Posted September 2, 2005 Pewnie jeszcze Czechów się najedzie z toyami. Quote
Alfa1 Posted September 2, 2005 Posted September 2, 2005 Pewno tak,teraz na ringach więcej toyek jak miniatur,już nie mówię o średnich i dużych. Quote
Sonya-Nero Posted September 2, 2005 Author Posted September 2, 2005 Chyba raczej nie, w Czechach też coraz mniej pudli, to już nie te czasy co dawniej :roll: .... Quote
Alfa1 Posted September 2, 2005 Posted September 2, 2005 Zostali tylko pasjonaci rasy,jak u nas :D Idę :kaffee_2: zrobić Quote
Sonya-Nero Posted September 2, 2005 Author Posted September 2, 2005 Alfa1 :o :lol: :lol: ale mamy odmienne zdania.... Quote
Birka Posted September 2, 2005 Posted September 2, 2005 Cześć Aneta. To sie spotkamy we Wrocławiu.Fajnie. Quote
Alfa1 Posted September 2, 2005 Posted September 2, 2005 [quote name='Sonya-Nero']Alfa1 :o :lol: :lol: ale mamy odmienne zdania....[/quote] O,a jakie? Quote
Sonya-Nero Posted September 2, 2005 Author Posted September 2, 2005 aneta - a jesteś pewna, że twoje zgłoszenie doszło :wink: Quote
góral Posted September 2, 2005 Posted September 2, 2005 [quote name='Birka']A kto sie wybiera do Wrocławia?[/quote] Ja też będę, ale po drugiej stronie ringu :wink: Quote
Gośka Posted September 2, 2005 Posted September 2, 2005 A ja właśnie rozmawiałam z Violonczelą i mówilam że chciałabym żeby u nas było chociaż połowę tego zainteresowania pudlami co w Czechach. :roll: Quote
Sonya-Nero Posted September 2, 2005 Author Posted September 2, 2005 Ale w Czechach też można zaobserwować spadek popularności pudli :roll: , duże cz-b-b praktycznie na wymarciu, miniatury cz-b-b również, toye... jedynie czarne średniaki i srebrne miniatury cały czas na topie... Quote
Gośka Posted September 2, 2005 Posted September 2, 2005 Pudle chyba nigdzie nie są BARDZO popularną rasą, ale w Polsce to już praktycznie na wymarciu. A zainteresowanie rodowodowymi pudlami znikome :( Quote
Frosh Posted September 2, 2005 Posted September 2, 2005 No to będę wyparywać dogomaniaczek, mam nadzieję, ze uda mi sie spedzić całe dwa dni na wystawie jak dzieciom ucieknę. :-? Quote
BiBi Posted September 2, 2005 Posted September 2, 2005 Witam wszystkich starych bywalców i nowych :D :D :D Ja wreszcie mam chwilkę wolnego czasu na odpoczynek, ale jutro znów mnie czeka robota :evil: Niestety we wrześniu razem z Sonyą mamy przymusowe wakacje :wink: :D Chociaż może i dobrze, będzie czas na zaległe spotkania :wink: Quote
Gośka Posted September 2, 2005 Posted September 2, 2005 [quote name='BiBi'] Niestety we wrześniu razem z Sonyą mamy przymusowe wakacje :wink: :D Chociaż może i dobrze, będzie czas na zaległe spotkania :wink:[/quote] Czyli mogę liczyć na odwiedziny??? :D Macie do mnie całekim blisko. Quote
Sonya-Nero Posted September 2, 2005 Author Posted September 2, 2005 Mnie robota czeka już dziś... zaczynam od Tatiany :D Gośka a co z tobą nic nie piszesz czy jedziesz czy nie? Quote
Sonya-Nero Posted September 2, 2005 Author Posted September 2, 2005 [quote name='Gośka'][quote name='BiBi'] Niestety we wrześniu razem z Sonyą mamy przymusowe wakacje :wink: :D Chociaż może i dobrze, będzie czas na zaległe spotkania :wink:[/quote] Czyli mogę liczyć na odwiedziny??? :D Macie do mnie całekim blisko.[/quote] Jakaś mała imprezka :P :D :wink: Quote
Alutka Posted September 2, 2005 Posted September 2, 2005 Nie przeszkadzaj , Gosia marzy ! :B-fly: :D dobrego nigdy za wiele Quote
Gośka Posted September 2, 2005 Posted September 2, 2005 No właśnie marzy..., że pojedzie, ale nie pojedzie :evil: :evil: :evil: No nie odzywam się bo nie mogę jechać, kasy brak i TZta nie ma, zabrał autko i pojechał. Do W-wy też pociągiem i do Legionowa też mnie straszy że będę musiała pociągiem, właśnie na "bolończyku" sobie marzę o jakimś autku. W sumie to dobrze że pojechał, może jakąś kasę przywiezi, no i wo domu święty spokój, komputer mam dla siebie, nikt nie truje ciągle za uszami, mogę sobie w spokoju pieski poczesać, wykąpać i pogadać do nich, nie narażając się na dogadywanie, że coś ze mną nie tak skoro już do siebie gadam :wink: Quote
Gośka Posted September 2, 2005 Posted September 2, 2005 [quote name='Sonya-Nero'][quote name='Gośka'][quote name='BiBi'] Niestety we wrześniu razem z Sonyą mamy przymusowe wakacje :wink: :D Chociaż może i dobrze, będzie czas na zaległe spotkania :wink:[/quote] Czyli mogę liczyć na odwiedziny??? :D Macie do mnie całekim blisko.[/quote] Jakaś mała imprezka :P :D :wink:[/quote] No imprezkę możemy całkiem dużą zrobić :wink: Quote
Recommended Posts