Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 9.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ale w Czechach też można zaobserwować spadek popularności pudli :roll: , duże cz-b-b praktycznie na wymarciu, miniatury cz-b-b również, toye... jedynie czarne średniaki i srebrne miniatury cały czas na topie...

Posted

Witam wszystkich starych bywalców i nowych :D :D :D Ja wreszcie mam chwilkę wolnego czasu na odpoczynek, ale jutro znów mnie czeka robota :evil:

Niestety we wrześniu razem z Sonyą mamy przymusowe wakacje :wink: :D Chociaż może i dobrze, będzie czas na zaległe spotkania :wink:

Posted

[quote name='BiBi']
Niestety we wrześniu razem z Sonyą mamy przymusowe wakacje :wink: :D Chociaż może i dobrze, będzie czas na zaległe spotkania :wink:[/quote]

Czyli mogę liczyć na odwiedziny??? :D Macie do mnie całekim blisko.

Posted

[quote name='Gośka'][quote name='BiBi']
Niestety we wrześniu razem z Sonyą mamy przymusowe wakacje :wink: :D Chociaż może i dobrze, będzie czas na zaległe spotkania :wink:[/quote]

Czyli mogę liczyć na odwiedziny??? :D Macie do mnie całekim blisko.[/quote]

Jakaś mała imprezka :P :D :wink:

Posted

No właśnie marzy..., że pojedzie, ale nie pojedzie :evil: :evil: :evil: No nie odzywam się bo nie mogę jechać, kasy brak i TZta nie ma, zabrał autko i pojechał. Do W-wy też pociągiem i do Legionowa też mnie straszy że będę musiała pociągiem, właśnie na "bolończyku" sobie marzę o jakimś autku. W sumie to dobrze że pojechał, może jakąś kasę przywiezi, no i wo domu święty spokój, komputer mam dla siebie, nikt nie truje ciągle za uszami, mogę sobie w spokoju pieski poczesać, wykąpać i pogadać do nich, nie narażając się na dogadywanie, że coś ze mną nie tak skoro już do siebie gadam :wink:

Posted

[quote name='Sonya-Nero'][quote name='Gośka'][quote name='BiBi']

Czyli mogę liczyć na odwiedziny??? :D Macie do mnie całekim blisko.[/quote]

Jakaś mała imprezka :P :D :wink:[/quote]

No imprezkę możemy całkiem dużą zrobić :wink: