Gośka Posted September 2, 2005 Posted September 2, 2005 O! czyżbyś miała jakieś pudelkowe plany? Quote
Alfa1 Posted September 2, 2005 Posted September 2, 2005 No właśnie,Alutka nie bądź taka tajemnicza :D Quote
Sonya-Nero Posted September 2, 2005 Author Posted September 2, 2005 [quote name='Alutka']A ja jestem ciekawa ile nam pudelków przybędzie ? :angel: :D dobrego nigdy za wiele[/quote] ... mam nadzieję, że nie po tych cieczkach u mnie :roll: :wink: :lol: ciekawe co też autor miał na myśli :hmmmm: :wink: :lol: Quote
Birka Posted September 2, 2005 Posted September 2, 2005 Czy jedzie ktoś w niedziele na wystawe do Włocławka? Quote
Sonya-Nero Posted September 2, 2005 Author Posted September 2, 2005 Ja niestety nie :roll: :wink: , a kto pyta???? W ogóle to Alfa1 zafundowała nam wakacje wrześniowe od wystaw :evil: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: , jak my to przeżyjemy.......... :niewiem: :wink: Quote
Alfa1 Posted September 2, 2005 Posted September 2, 2005 [quote name='Sonya-Nero']Ja niestety nie :roll: :wink: , a kto pyta???? W ogóle to Alfa1 zafundowała nam wakacje wrześniowe od wystaw :evil: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: , jak my to przeżyjemy.......... :niewiem: :wink:[/quote] Może zadam pracę domową,na tyle pracochłonną,coby trwała cały miesiąc :wink: Quote
Alfa1 Posted September 2, 2005 Posted September 2, 2005 Birka,masz pudelki,opowiedz coś o nich. :D Quote
Sonya-Nero Posted September 2, 2005 Author Posted September 2, 2005 Aaaaaaaaa witaj :D , trzeba było zacząć od prezentacji :wink: może Poznań będzie? ale nie jestem pewna :roll: Quote
Birka Posted September 2, 2005 Posted September 2, 2005 Aaaaaaaaa witaj , trzeba było zacząć od prezentacji może Poznań będzie? ale nie jestem pewna My będziemy napewno w Poznaniu. Ale do Poznania jeszcze troche czasu, jeszcze pare wystaw po drodze zaliczymy. Quote
Birka Posted September 2, 2005 Posted September 2, 2005 Alfa 1 już Ci opowiadam. Mam pudelke miniature aprikot, która ma prawie 4 lata i pudelke toy apricot, która ma 14.5 miesiąca. Quote
Gośka Posted September 2, 2005 Posted September 2, 2005 Cześć Birka, nareszcie się pojawiłaś :wink: Sonya, a może Alutka planuje coś po tych "twoich" cieczkach :wink: Quote
Birka Posted September 2, 2005 Posted September 2, 2005 Toyeczka jest sprowadzona z Czech z hodowli "Nagato" Quote
Birka Posted September 2, 2005 Posted September 2, 2005 Gośka, do tej pory nadrabiałam zaległości w Waszych dyskusjach. Troche stron do przeczytania było żeby być na bieżąco w tematach. Quote
Birka Posted September 2, 2005 Posted September 2, 2005 Gośka, jedziesz na wystawe do Wrocławia albo do Legionowa? Quote
Gośka Posted September 2, 2005 Posted September 2, 2005 No właśnie widzę, że już prawie 2,5 miesiąca nadrabiasz :wink: Trochę tego jest to fakt. Do Włocławka ja się nie wybieram, teraz do Warszawy jadę. Quote
Sonya-Nero Posted September 2, 2005 Author Posted September 2, 2005 [quote name='Gośka']Cześć Birka, nareszcie się pojawiłaś :wink: Sonya, a może Alutka planuje coś po tych "twoich" cieczkach :wink:[/quote] na pewno nie :wink: :lol: u mnie żadnego przychówku nie będzie :roll: , Pusik już u BiBi, a reszta dołączy do niego w niedzielę Quote
Birka Posted September 2, 2005 Posted September 2, 2005 W Włocławku mają być aż dwa pudle :o moja Natali i jakaś miniatura. Quote
Gośka Posted September 2, 2005 Posted September 2, 2005 [quote name='Sonya-Nero'][quote name='Gośka'] Sonya, a może Alutka planuje coś po tych "twoich" cieczkach :wink:[/quote] na pewno nie :wink: :lol: u mnie żadnego przychówku nie będzie :roll: , Pusik już u BiBi, a reszta dołączy do niego w niedzielę[/quote] No to nie wiem, może Alutka ma nadzieję na jakieś zapylenie przez wiatr :wink: Quote
Gośka Posted September 2, 2005 Posted September 2, 2005 [quote name='Birka']W Włocławku mają być aż dwa pudle :o moja Natali i jakaś miniatura.[/quote] Wow, no to obrodziło w pudle :wink: Quote
Frosh Posted September 2, 2005 Posted September 2, 2005 Ja tylko jako widz, ale mam nadzieję, że spotkam pudlarzy z Dogomanii :D Quote
Alfa1 Posted September 2, 2005 Posted September 2, 2005 Ztego co wiem we Włocławku i w Wrocławiu będą jeszcze dwie lub trzy toye,z tego jedna suczka,ale ona to chyba tylko Wrocław. Quote
Recommended Posts