Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 9.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

no juz po;] wygrałam:P i moja teraz ma śliczną puszystą sierść:D
[img]http://img367.imageshack.us/img367/8580/10005650fo.jpg[/img]

[img]http://img367.imageshack.us/img367/8956/10005816pk.jpg[/img]
a tu ucieczka...
[img]http://img367.imageshack.us/img367/8031/10005860fc.jpg[/img]
z magdą:P(właścicielką boksera Amira)
[img]http://img367.imageshack.us/img367/6163/10005941uw.jpg[/img]

Posted

:lol: jak narazie udało mi sie :D zobaczymy jak długob bedze taka puszysta:)
pozatym sama ją suszyłam bo siostra niechciała mi pomuc
a teraz pies siedzi obrazony^-^

Posted

Słuchajcie czy znacie może jakąś hodowlę toyków srebrnych z Radomia???
Zadzwonila do mnie dzisiaj koleżanka, że znajomi mają okazję wziąść srebrną toykę już kilku miesięczną, bez metryki po psach z rodowodem. Tego psa, właściwie sunię ma ktoś kto ją kupił właśnie w Radomiu, powiedzieli mu wtedy że sunia nie ma papierów ale rodzice tak. Oczywiście jak dla mnie jest to ewidentny przekręt i z daleka śmierdzi handlarzem, ale ciekawa jestem czy w Radomiu ktoś kiedykolwiek miał toyki. Odradziłam, nie wiem czy poskutkuje, mam nadzieję że tak.

Posted

Srebną toykę ma Kasia R.i Małgosia G.u Tej drugie wiem ,że były mioty,ale gdzie poszły szczeniaki ,tego nie wiem,może i do Radomia z tym że rodzice byliby od jednej suczki,chyba że parę tworzyła miniatura z toyą.

Posted

Nie, wyraźnie mnie pytała o Hodowlę w Radomiu, czyli suka musiałaby być w Radomiu, musiałabybyć wystawiana i mieć przydomek hodowlany, a ja się nigdy nie spotkałam z hodowlą toyków srebrnych w Radomiu. Za to strzygę całe tabuny pudlo i sznauceropodobnych właśnie z CHodowli Radomskich.

Posted

Gosia nie wierze w te "rodowody" w Radomiu nie ma żadnej srebrnej toyki która by kiedykolwiek zawitała na wsytawy nie mówiąc już o psie :-?
Wiesz, że ostatnio jest moda "podstawiania" pod znane hodowle wręcz ściągania rodowodów ze stron www i oferowanie psiaków na podstawie tych rodowodów?
Zapytaj się Karki jak facet sprzedawał "lwie pieski" pod szyldem jej hodowli.
A jak chcą srebrniaka to są przecież teraz do odbioru miniaturki srebrne u BiBi.

Posted

Ja w pudlach jestem dopiero od 6 lat, więc może coś było w Radomiu, wystawiało się wcześniej, zrobili gołą hodowlankę i mają szczenięta. Pozatym tak mi coś tak się po głowie kołacze że jak wystawiałam w Radomiu 3 czy 4 lata temu to była jakaś babka co wystawiała na czerwonej obróżce i automacie. Tylko właśnie nie pamiętam ani jaką wielkość (tzn. na pewno toy lub mini) ani jaki kolor, dlatego nie byłam pewna. Katalogów niestety nie mam, bo po przeprowadzce w zeszłym roku wszytsko wyrzuciłam.

Posted

Z moimch wiadomośći nie było tam nigdy hodowli toyek ale mógł ktoś kupić psiaka do Radomia.
Srebrne toye to - Raciborski Puch, Meus Amicus, kiedyś dawno temu Merkambertaner.
Były też 2-3 suczki z terenu byłego ZSRR, one też mogły mieć szczeniaki które sie nigdy nie pojawiły na wystawach.

Posted

Toteż tak właśnie jej powiedziałam, że z tego co ja wiem to w Radomiu nie ma żadnej hodowli toyków srebrnych i że na kilometr mi to śmierdzi przekrętem, mam nadzieję że nie kupili.

Posted

No cóż na to wpływu nie mamy. Zaproponowałam jej żeby powiedziała im że w tej chwili jest kilka miotów pudelków, ale watpię w to szczerze czy kupią psa w rodowodem.

Posted

Jedna z tych rosyjskich toyek była w Brzeszczach i należała do Bielskiego oddziału,ale to już weteranka i z tego co wiem ,miała dwa mioty,oczywiście z rodowodem.