Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 9.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

a jakiego pieska wystawiałaś w tamtych czasach-napisz imię i przydomek,może pokojarzę,bo przyznam ,że mnie to zafrapowało.
Całe życie myślałam,że jestem anonimowa,a tu coraz więcej ludzi mnie pamięta-wiek ma swoje zasługi :)

Posted

A mnie Justyna mówiłaś, że masz owczarka niemieckiego. Cały czas się dziwiłam, że przesiadujesz w dziewiątce, no i wydało się - masz pudelka. Powiedz nam z jakiej jest chodowli

Posted

[b]Justyna[/b]ja Cię nie znam z tamtych czasów,ale kiedyś na forum wspominałaś o Swojej średniaczce i zerknełam do katalogu krakowskiego,akurat w nim byłaś,ponieważ pochodzimy z tych samych stron to i pewno chodziłyśmy na te same wystawy.

Posted

onek to w skrócie owczarek niemiecki

a zapomniałam napisać,że wystawiałm na początku 80 tych lat cocker-spanielkę czarną,ale bez większych sukcesów,za to była przekochana

Posted

wtedy to było trochę pudli na ringach

w miniaturach czarnych też był wystawiany JOGI Sti-Va,pies moich teściów,którzy zostawili go nam w spadku i towarzysz starszych lat Azizy

Posted

No Ladnych parę lat temu i ciut ciut, Najstarsza u nich średniaczka ma teraz chyba 18 lat, a kolor - nie znam się na pudelkach, chociaż b. mi się podobają. Dla mnie to brązowy

Posted

Ja wtedy byłam w miniaturkach ,a pudli było tak dużo.
Ponieważ miałam zawsze suczki to bardziej rozglądałam się za psami miniaturowymi,o hodowlach średniaków to teraz wiem coś niecoś.
Alutka miała kiedyś średniaki brązowe,ale to inny przydomek :D