Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 9.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[url]http://www.pedigreedatabase.com/gsd/pedigree/59114.h[/url]

właściwie nawet nie wiedziałam,że tak istnieje,znalazłam ją całkiem przypadkiem i mąż mi wkleił zdjęcie bo ja w tym względzie niekumata

więc na focie to mój Jado -nie pudel :) :)

Posted

no teraz dobrze,w adresie powyżej coś połknęłam

mam nadzieję,że to nie reklama,chciałam pokazać fotkę mojego psa ,a inaczej nie umiem

czy może komuś udało by się wkleić to zdjęcie mi pod podpisem?nawet nie mam pojęcia,czy można tak zrobić :)

Posted

[quote name='JustynaJK']wprawdzie to nie pudel,ale poprzedniczka to była pudlica średnia czarna :)[/quote]

Wiem,wiem,czasami nasze drogi się krzyżowały,tyle ,że ja w miniaturach.

Posted

[quote name='Alfa1'][quote name='JustynaJK']wprawdzie to nie pudel,ale poprzedniczka to była pudlica średnia czarna :)[/quote]

Wiem,wiem,czasami nasze drogi się krzyżowały,tyle ,że ja w miniaturach.[/quote]

kurczę z jaką miniaturą ?????nie kojarzę narazie

Posted

A ja tylko na moment :D Zrobiłam sobie przerwę, bo od wczoraj non stop ''piorę'' :wink: :D Zaraz idę dalej pracować :roll:
A u nas popadało przez chwilkę i znów jest ładnie, tzn. nie pada, bo nawet słońce za bardzo nie wychodzi :evil:

Posted

[quote name='JustynaJK'][quote name='Alfa1'][quote name='JustynaJK']wprawdzie to nie pudel,ale poprzedniczka to była pudlica średnia czarna :)[/quote]

Wiem,wiem,czasami nasze drogi się krzyżowały,tyle ,że ja w miniaturach.[/quote]

kurczę z jaką miniaturą ?????nie kojarzę narazie[/quote]

Z moją miniaturą, chodziłaś na wystawy,ja tez,bywało ,że wystawiałyśmy na jednej wystawie, Ty w średniakach, ja w miniaturach,-co nie znaczy ,że musiałyśmy znać się osobiście,ale są katalogi.