BiBi Posted August 12, 2005 Posted August 12, 2005 [quote name='Perła'] Nadal jak bliżej podejdzie stara się ją ugryśc w pupę. Nie ma to jak wredny staruszek :) ale i tak go kocham[/quote] Jak tylko będzie miała ruję, to zmieni się nie do poznania :wink: Nawet nie wyobrażasz sobie jak ruja pobudza do życia :wink: i jak lat odejmuje :wink: Quote
JustynaJK Posted August 12, 2005 Posted August 12, 2005 i można się spodziewać niespodzianki za 2 miesiące :) fakt,że psy zmieniają się nie do poznania jak poczują suczkę w cieczce Quote
BiBi Posted August 12, 2005 Posted August 12, 2005 [quote name='JustynaJK']czy jedna suczka,czy więcej to już niewielka różnica,gorzej jak ma się do tego jeszcze psa[/quote] Ja mam jedno i drugie w ilości mnogiej :wink: Całe szczęście, że mam Mamę, do której mogę posłać cieczkowce :wink: :D Pewno gdyby nie ta możliwość nie zdecydowałabym się na psy i suki pod jednym dachem :wink: My też zaczęliśmy sezon cieczkowy :wink: W ciągu 4 dni dostrały już 3 :evil: Quote
JustynaJK Posted August 12, 2005 Posted August 12, 2005 też miałam suczkę i psa-który trafił nie z wyboru płci ,ale tak się jego losy potoczyły i na czas cieczki piesek szedł na wakacje do mojej mamy Quote
BiBi Posted August 12, 2005 Posted August 12, 2005 [quote name='góral']A zobaczymy Czardaszka w Polsce?? :D[/quote] Myślę, że może w przyszłym roku :wink: :D Quote
Ewelinaa Posted August 12, 2005 Posted August 12, 2005 [quote name='Sonya-Nero']parę dni temu znalazłam w necie takie zdjęcie [img]http://www.album.com.pl/G938AxB458zsB/149809.jpg[/img] to Fiery Dance FLAMENKO (miniatura) pierwszy raz widzę tak pięknie zestrzyżonego aprikota/redsa :D jestem pod wrażeniem :o :wink:[/quote] a ja znalazłam cos takiego [url]http://img238.imageshack.us/img238/669/713au.jpg[/url] Quote
Perła1410434085 Posted August 12, 2005 Posted August 12, 2005 [quote name='BiBi'][quote name='Perła'] Nadal jak bliżej podejdzie stara się ją ugryśc w pupę. Nie ma to jak wredny staruszek :) ale i tak go kocham[/quote] Jak tylko będzie miała ruję, to zmieni się nie do poznania :wink: Nawet nie wyobrażasz sobie jak ruja pobudza do życia :wink: i jak lat odejmuje :wink:[/quote] cieczke ma teraz i kundlik dalej jej nie lubi :) Poza tym Dyzio mieszka u moich rodziców (kumpel z dzieciństwa) więc na odległośc nie da rady :) i mimo cieczki gościa traktuje podle. Szczerze mówiąc myślałam, że własnie teraz zmieni swoje zachowanie, ale nawet to na nim wrażenia nie zrobiło, dziwny jakiś :niewiem: Quote
JustynaJK Posted August 12, 2005 Posted August 12, 2005 ale lepiej ich mieć na oku,tak na wszelki wypadek :D Quote
Gośka Posted August 12, 2005 Posted August 12, 2005 Skoro Perła dostała cieczki teraz to poczekaj kilka dni, staruszek ożyje jak nic :wink: U mnie przez pierwszy tydzień też jest spokój, gorzej potem. Quote
JustynaJK Posted August 12, 2005 Posted August 12, 2005 [quote name='Gośka']Skoro Perła dostała cieczki teraz to poczekaj kilka dni, staruszek ożyje jak nic :wink: U mnie przez pierwszy tydzień też jest spokój, gorzej potem.[/quote] zgadzam się w 100 procentach Quote
Alfa1 Posted August 12, 2005 Posted August 12, 2005 [quote name='JustynaJK'][quote name='Gośka']Skoro Perła dostała cieczki teraz to poczekaj kilka dni, staruszek ożyje jak nic :wink: U mnie przez pierwszy tydzień też jest spokój, gorzej potem.[/quote] zgadzam się w 100 procentach[/quote] Widziałam prawie 18 -stoletniego Patashona od Olle,ktory gdy tylko wywąchał cieczkę prostował się i brał za krycie,a wcześniej był taki słabowity,pokurczony. Quote
JustynaJK Posted August 12, 2005 Posted August 12, 2005 i ożył-co to hormany robią z facetami :) Quote
góral Posted August 12, 2005 Posted August 12, 2005 Zyczę wszystkim miłego weekendu, ja zmykam na wystawę do Sopotu :D do zobaczenie we wtorek :P Quote
JustynaJK Posted August 12, 2005 Posted August 12, 2005 pewnie wszyscy znikną aż do wtorku :cry: Quote
Sonya-Nero Posted August 12, 2005 Author Posted August 12, 2005 [quote name='JustynaJK']pewnie wszyscy znikną aż do wtorku :cry:[/quote] Nie wszyscy :wink: niektórzy wreszcie mają wolne weekendy zamiast tłuc się po wystawach :roll: :wink: 8) Quote
Alfa1 Posted August 12, 2005 Posted August 12, 2005 Żeby Ci się w głowie nie przewróciło od nadmiaru czasu :D to może podeślesz mi obiecane zdjęcia. Quote
Sonya-Nero Posted August 12, 2005 Author Posted August 12, 2005 :oops: , myślałam że BiBi już je dawno pokazała :wink: Quote
Perła1410434085 Posted August 12, 2005 Posted August 12, 2005 Będę miała okazję popilnowac i dziadka i Perły bo na weekend jadę do rodzinki :) zobaczymy czy zmieni swoje zachowanie. Na szczęście my będziemy z Perłą mieszkac w innej części, więc nie będzą mieli za dużo spotkań. Może wreszcie odpocznę bo córci górne ząbki się wyżynają - koszmar Napewno będę zaglądac :D Justyna może jakieś fotki podrzucisz co by było do oglądania w wolne, albo ciekawe linki ;) Quote
Recommended Posts