Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Perła']

Nadal jak bliżej podejdzie stara się ją ugryśc w pupę.
Nie ma to jak wredny staruszek :) ale i tak go kocham[/quote]

Jak tylko będzie miała ruję, to zmieni się nie do poznania :wink:
Nawet nie wyobrażasz sobie jak ruja pobudza do życia :wink: i jak lat odejmuje :wink:

• Replies 9.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='JustynaJK']czy jedna suczka,czy więcej to już niewielka różnica,gorzej jak ma się do tego jeszcze psa[/quote]

Ja mam jedno i drugie w ilości mnogiej :wink: Całe szczęście, że mam Mamę, do której mogę posłać cieczkowce :wink: :D Pewno gdyby nie ta możliwość nie zdecydowałabym się na psy i suki pod jednym dachem :wink:
My też zaczęliśmy sezon cieczkowy :wink: W ciągu 4 dni dostrały już 3 :evil:

Posted

[quote name='Sonya-Nero']parę dni temu znalazłam w necie takie zdjęcie

[img]http://www.album.com.pl/G938AxB458zsB/149809.jpg[/img]

to Fiery Dance FLAMENKO (miniatura)

pierwszy raz widzę tak pięknie zestrzyżonego aprikota/redsa :D
jestem pod wrażeniem :o :wink:[/quote]

a ja znalazłam cos takiego

[url]http://img238.imageshack.us/img238/669/713au.jpg[/url]

Posted

[quote name='BiBi'][quote name='Perła']

Nadal jak bliżej podejdzie stara się ją ugryśc w pupę.
Nie ma to jak wredny staruszek :) ale i tak go kocham[/quote]

Jak tylko będzie miała ruję, to zmieni się nie do poznania :wink:
Nawet nie wyobrażasz sobie jak ruja pobudza do życia :wink: i jak lat odejmuje :wink:[/quote]

cieczke ma teraz i kundlik dalej jej nie lubi :)
Poza tym Dyzio mieszka u moich rodziców (kumpel z dzieciństwa) więc na odległośc nie da rady :) i mimo cieczki gościa traktuje podle. Szczerze mówiąc myślałam, że własnie teraz zmieni swoje zachowanie, ale nawet to na nim wrażenia nie zrobiło, dziwny jakiś :niewiem:

Posted

[quote name='Gośka']Skoro Perła dostała cieczki teraz to poczekaj kilka dni, staruszek ożyje jak nic :wink: U mnie przez pierwszy tydzień też jest spokój, gorzej potem.[/quote]

zgadzam się w 100 procentach

Posted

[quote name='JustynaJK'][quote name='Gośka']Skoro Perła dostała cieczki teraz to poczekaj kilka dni, staruszek ożyje jak nic :wink: U mnie przez pierwszy tydzień też jest spokój, gorzej potem.[/quote]

zgadzam się w 100 procentach[/quote]

Widziałam prawie 18 -stoletniego Patashona od Olle,ktory gdy tylko wywąchał cieczkę prostował się i brał za krycie,a wcześniej był taki słabowity,pokurczony.

Posted

Będę miała okazję popilnowac i dziadka i Perły bo na weekend jadę do rodzinki :) zobaczymy czy zmieni swoje zachowanie. Na szczęście my będziemy z Perłą mieszkac w innej części, więc nie będzą mieli za dużo spotkań. Może wreszcie odpocznę bo córci górne ząbki się wyżynają - koszmar

Napewno będę zaglądac :D Justyna może jakieś fotki podrzucisz co by było do oglądania w wolne, albo ciekawe linki ;)