Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 9.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

cieszę się że Toffik się podoba :D dla mnie to najukochańszy synek.Przyznam się,że bardzo długo zastanawialiśmy się nad rasą,na I miejscu był japoński chin już były prowadzone rozmowy ale kiedy przypadkiem zobaczyłam pudelka to wiedziałam,że to jest to i nie żałuję.

Posted

Trochę świeżych fotek

[img]http://img336.imageshack.us/img336/9689/20050720156qn.jpg[/img]
[img]http://img311.imageshack.us/img311/6334/2005072029kx.jpg[/img]

Posted

[quote name='Gośka']Znajomy uśmiech :wink:

[img]http://img228.imageshack.us/img228/9181/2005072047gs.jpg[/img][/quote]

No przecie ja też jestem całuśny wesołek. :D
Już chyba nie pamięta smutnych chwil

Posted

Gośka,cieszę się że Mafinka jest już w domu.Od początku kibicowałam
poszukiwaniom i wierzyłam że ją znajdziesz.Widziałam Was w Ostrowie.

Posted

[quote name='mc1991']witam, jestem tu nowa:) mam pudelka miniaturowego apricot , ktory wabi sie Toffi:) z hodowli pani Barylskiej z Łasku.wlaśnie dzisiaj zobaczyłam zdjęcie mojego pieska na forum w PUDLE W OSTROWIE.postanowiłam dołączyć do dyskusji o pudelkach:D chcialabym wstawic jakies zdjecia toffika ale nie wiem jak.....pomozcie[/img][/quote]

:hand: Witam na forum

Posted

Witam
Tu Karolina - Perła z wątku " jak doprowadzic do porządku"
Właściwie też jestem nowa - prawie ;) Cały czas podczytuje, a teraz wezmę czynny udział :) Całą historie Perły można znaleźc na wątku "Pudel miniaturka - jak doprowadzic..." ale jak ktoś chce to mogę pewne fakty powtórzyc :D

W Warszawie dosyc ciepło, na szczęście nie wieje tak jak wczoraj :-? ogólnie pogoda kiepska.

A Perła wesoła, no może trochę więcej śpi. 2 tyg temu skapała mi się w Zalewie Zegrzyńskim i pech chciał, że w porcie :cry:
Ma żółtą plamę na grzbiecie, której nic nie rusza! :Help_2:
Trochę strachu się najadła, ale szybko o incydencie zapomniała. Niedługo czeka ją fryzjer, więc może choc częśc plamy zniknie.

Pięęękneee macie psiaczki a Mafia tak serdecznie uśmiecha się z najnowszych zdjęc. Nic, tylko pudle zawładnęly mną do reszty :D
Toffi to mój faworyt jeśli chodzi o kolor ale czarne też nęcą hehe.
Mąż się smieje, że sprawy przybierają groźny obrót, ale pewnie nie będzie tak źle ;)

Pozdrawiam wszystkich pudlomaniaków
Karolina

Posted

:hand: Witam Karolina,ja też od dluższego czasu czytałam forumy i postanowilam dolączyć.Dużo dowiedziałam się o pudlach bo gdy go kupiłam to byłam zielona.Nic nie wiedziałam o pielęgnacji,zębach,kąpielach,uszach.Najgorsze było to że nic nie chciał jeść,musiałam uciekać się do różnych kombinacji,ale już to jakoś opanowaliśmy. :D

Posted

Karolina,Perłe obcinałaś u Cheri,a to jest tatuś mojego Toffika.niestety z właścicielką znamy się tylko z GG ale myślę że kiedyś nastąpi spotkanie,mimo że dzielą nas kilometry:p

Posted

Elo doopelki :P
Jak diesel na mrozie dopiero teraz załapałem :hmmmm: , że Ewelina jest z Janowa Lubelskiego. Czyli, byliśmy do niedawna w jednym województwie (tarnobrzeskim). No i chyba Gośka też jest z b. tarnobrzeskiego, jeśli mieszka między Ćmielowem a Ożarowem?
Pozdrawiam krajanki! :hand: