orsini Posted July 22, 2005 Posted July 22, 2005 [quote name='flashka-g']Krysienka go nie lubi bo cie pewnie nie dał wygrac po znajomosci co!! ty samych sedziow lubisz co z nimi po znajomosci;p Myslisz ze co Łukaszuki jak beda sedziami to ci wygrac dadza;p chyba rumuna w kaftanie bezpieczenstwa w zdrapce;][/quote] hahahahahaha a starszy Łukaszuk to pije na umor ostatnio :lol: :lol: :lol: :lol: i w ogole ma nowego boyfrienda-jakis parobek z restauracji :lol: :lol: :lol: :lol: Quote
Alutka Posted July 22, 2005 Posted July 22, 2005 :sweetCyb: Dzieńdobry "pudelsi " nie śpijcie ! Przestało padać ! :kaffee_2: Zyczymy miłego dnia ! :buzi: :D dobrego nigdy za wiele Quote
Alfa1 Posted July 22, 2005 Posted July 22, 2005 Byliśmy na spacerku,Bąbla roznosi energia,a tu go stopują panny S,Beza i Mega,tak je nazwała Marianna i się przyjęło. Mega postraszyła sukę sąsiada,jestem dumna bo ta suczka to taka bojowniczka. Dziewczynki wchodzą same po schodach,a jest ich sporo i to wysokie,Beza po trzech dniach,a Mega w tym samym dniu gdy przyszła do mnie,jeszcze przyzwyczaimy do samochodów,ale nie wszystko naraz. Quote
Alutka Posted July 22, 2005 Posted July 22, 2005 :question: Alfa 1 czy możesz zdradzić kto to jest Beza i Mega ? Czy to nowy nabytek ? :n00b: :D dobrego nigdy za wiele Quote
Gośka Posted July 22, 2005 Posted July 22, 2005 Alutka Beza i Mega to chyba 2 małe toyeczki Bi-Bi na sprzedaż :D Quote
Alutka Posted July 22, 2005 Posted July 22, 2005 :hmmmm: Dzięki Gosiu ! ale chyba nie te 6 tygodniowe ? O ile się nie myłę to tam była jedna suczka, a reszta to pieski . :niewiem: :D dobrego nigdy za wiele Quote
Alfa1 Posted July 22, 2005 Posted July 22, 2005 [quote name='Gośka']Alutka Beza i Mega to chyba 2 małe toyeczki Bi-Bi na sprzedaż :D[/quote] Dokładnie,-Marianna nadała im imiona domowe i tak już zostało :D Quote
Alfa1 Posted July 22, 2005 Posted July 22, 2005 [quote name='Alutka']:hmmmm: Dzięki Gosiu ! ale chyba nie te 6 tygodniowe ? O ile się nie myłę to tam była jedna suczka, a reszta to pieski . :niewiem: :D dobrego nigdy za wiele[/quote] Nie [b]Alutka[/b],6 tygodniowe ,to są srebrne miniaturki i faktycznie, rodzynkiem jest sunia :D Quote
Alutka Posted July 22, 2005 Posted July 22, 2005 :fadein: A już wiem przecież piszesz toyeczki, a ja myślę o miniaturkach. :stupid: Coś dzisiaj cięzko z moim pomyślunkiem może to święto czekolady uderzyło mi na kubki smakowe ? i nie tylko , :PROXY5: :D dobrego nigdy za wiele Quote
Alfa1 Posted July 22, 2005 Posted July 22, 2005 :hmmmm: nie wiedziałam ,że jest święto czekolady,a ja nawet namiastki w domu nie mam :cry: Quote
Ewelinaa Posted July 22, 2005 Posted July 22, 2005 U was tez tak leje jak unas nie mozna wyrwac sie ani na troche na spacer :( pogoda ..:flop: Quote
Alutka Posted July 22, 2005 Posted July 22, 2005 [quote name='Alfa1']:hmmmm: nie wiedziałam ,że jest święto czekolady,a ja nawet namiastki w domu nie mam :cry:[/quote] :evil_lol: to trzeba pojechać do Tychów jak podało P.R. progr .I tam mają rozdawać za darmo 22 lipca " Wedel " .( kiedy tego nie wiem ) Ewelinko u nas lało dwa dni a teraz nie pada, ale jest zimno . :chlup: więc trzeba się rozgrzać . :kaffee_2: :D dibrego nigdy za wiele Quote
flashka-g Posted July 22, 2005 Posted July 22, 2005 Orsini no własnie!!! Tylko oczyściłaś moje przypuszczenia.Bo ostatnio do mnie dzwonila to nie pamietała jak sie nazywa jej przyszły szffagier...az mnie zmurowało :o :lol: No to co Krysienka przynasz sie ze nie masz układów z Matyasem dlatego go nie lubisz;] Quote
anushka Posted July 22, 2005 Posted July 22, 2005 jak już o pogodzie to u mnie leje cały dzień,taka mżawka okropna...pies poleciał na sik...i do klatki sppowrotem...do domu,...i śpi cały dzien,zaczynam się zastanawiać czy on aby jest zdrowy???? Quote
cAROL Posted July 22, 2005 Posted July 22, 2005 HURRRRA przestalo padac,jest wiec szansa,ze pieski wyschna. :lol: Quote
Alfa1 Posted July 22, 2005 Posted July 22, 2005 [quote name='Alutka'][quote name='Alfa1']:hmmmm: nie wiedziałam ,że jest święto czekolady,a ja nawet namiastki w domu nie mam :cry:[/quote] :evil_lol: to trzeba pojechać do Tychów jak podało P.R. progr .I tam mają rozdawać za darmo 22 lipca " Wedel " .( kiedy tego nie wiem ) Ewelinko u nas lało dwa dni a teraz nie pada, ale jest zimno . :chlup: więc trzeba się rozgrzać . :kaffee_2: :D dibrego nigdy za wiele[/quote] Bliżej do zaprzyjaźnionego sklepu,tam mogę wejść z doopelkami i taniej wyniesie :wink: Quote
Gośka Posted July 22, 2005 Posted July 22, 2005 A my właśnie wróciliśmy ze spacerku, rano lało, ale już od południa jest słoneczko i teraz wszytsko wyschło, tyle że wiatr straszny. Quote
Ewelinaa Posted July 22, 2005 Posted July 22, 2005 U nas wyszło słoneczko chmurki się rozwiały jest cieplutko mam nadzieję ze jutro juz bedzie ładnie :) Quote
Alfa1 Posted July 22, 2005 Posted July 22, 2005 U nas od rana straszy,ale nie pada,my teraz idziemy na spacerek i po słodkości,Alutka narobiła smaku,a tak sobie obiecywałam,-zero czekoladek i co...... :oops: Quote
Alutka Posted July 22, 2005 Posted July 22, 2005 [quote name='Ania-k']..pies poleciał na sik...i do klatki sppowrotem...do domu,...i śpi cały dzien,zaczynam się zastanawiać czy on aby jest zdrowy????[/quote] :Dog_run: Dobrze, że pies poleciał na ....... bo moje wogóle nie chcą nawet noska zamoczyć. Sprawdż czy kupki są normalne, bo na yorkach przeczytałam o jakiś wirusowym rozwolnieniu. Przezorność nie zaszkodzi. :fadein: Gosiu u nas nie pada, ale i nie ma słoneczka, nie ma też wiatru. Jest tylko zimno i pochmurno. :huh: :D dobrego nigdy za wiele Quote
Alutka Posted July 22, 2005 Posted July 22, 2005 [quote name='"Alfa1,Alutka narobiła smaku,a tak sobie obiecywałam,-zero czekoladek i co...... :oops:[/quote'] :tort: Jak swięto czekoladowe to je trzeba czekoladkami uczcić ! :hmmmm: A póżniej znowu czekoladowy post . :wink: :D dobrego nigdy za wiele Quote
aneta Posted July 22, 2005 Posted July 22, 2005 U nas chodzi burza naokoło, jest b.silny wiatr i co chwilę coś pada na zmianę z wyzierającym zza chmur słońcem, ogólnie śpiąco :cry: Quote
Alutka Posted July 22, 2005 Posted July 22, 2005 Anetko to jest nadzieja, że wiatr chmurki rozwieje i będzie pogoda. A jak już ta pogoda będzie to się do Krakowa wybieram na dłużej. I już się cieszę, byleby nie było upałów. :multi: :kciuki: :D dobrego nigdy za wiele Quote
aneta Posted July 22, 2005 Posted July 22, 2005 A ja właśnie uciekam :scared: Wracam za tydzień Quote
Recommended Posts