Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Alfa1'][b] Brawa dla fotoreporterek,oraz modeli.[/b]

Wyszło mi ,że Sisi Karki była najładniejsza i to Ona powinna dostać BOBa,[/quote]

Zgadzam się w całej rozciągłości :P To nie podlega dyskusji!!! :P

• Replies 9.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Alfa1']
Super uśmiech Lakusia,prawda ,że śliczny i zaraz widać jak pełne ma uzębienie :wink:[/quote]

Wie jak się zareklamować :wink: wszystkie i takie bialutkie.

Mój seterek Grandzik strzelał takie uśmiechy z zamkniętym zębami i pomarszczonym pyskiem, a komplet cały na wierzchu z trzonowcami włącznie. Takim uśmiechem raczył wysiadających z autobusu na końcowym przystanku. Już po pół roku stali pasażerowie się przyzwyczaili, ale nie wtajemniczeni :o :smhair2: :wink: i słuchali z niedowierzaniem moich tłumaczeń, że on się tylko tak uśmiech :lol:

Posted

[quote name='Violonczela'][quote name='Alfa1']
Super uśmiech Lakusia,prawda ,że śliczny i zaraz widać jak pełne ma uzębienie :wink:[/quote]

Wie jak się zareklamować :wink: wszystkie i takie bialutkie.

Mój seterek Grandzik strzelał takie uśmiechy z zamkniętym zębami i pomarszczonym pyskiem, a komplet cały na wierzchu z trzonowcami włącznie. Takim uśmiechem raczył wysiadających z autobusu na końcowym przystanku.

Jedno jest ważne,że psi uśmiech- to szczery uśmiech :lol:

Posted

[quote name='Sonya-Nero'][b]Merseburg 17.07.2005[/b]

Trochę prywaty... teraz Lucky 8)

ja też się cieszę, że pańcia się cieszy...zaraz po niej poskaczę, uszczypię i poboksuję się z Sisi
[img]http://www.album.com.pl/672312YdK83/145174.jpg[/img]

:D[/quote]

Może jakaś firma zatrudni Lakusia do reklamy pasty do zębów,naturalnie dla psów :D

Posted

[quote name='Tomek67']Stawiam na pekina (o ile to pekin).
Na piątym zdjęciu od dołu to cotton de tulear, prawda?
A dużo było wariatów z Polski (nie licząc Was :lol: :wink: )?

A fotki coraz ładniejsze :P . Kurcze, ogarnia mnie brzydkie uczucie zazdrości. :evilbat: I za podróż i za zdjęcia :oops: :lol: :wink:[/quote]

Tak jakoś dziwnie i szybko pogratulowali, że nie załapałam kto jest pierwszy, kto drugi, kto trzeci :lol:
Tak to cotton.
Oprócz nas z Polski był tylko whippet 8)
Ale masz rację to czyste szaleństwo :wink: i chyba nałóg :wink: tłuc się z Polski 700 km w jedną stronę z jednym kierowcą [img]http://manu.dogomania.pl/emot/Kierowca.gif[/img]
Ale obiecałyśmy Karce tą wystawę już w marcu, ona sobie zapomniała :evil: :wink: , ale my pamiętałyśmy :wink: :lol:

Posted

[quote name='Tomek67']Sonya - wiesz, że w Krośnie byli wystawcy z Wadowic?[/quote]

A kto? może leonbergery?
Jeżeli dobrze sobie przypominam to właśnie w Krośnie jest tablica z odległościami, a na niej wymienione Wadowice 8) :wink:

Posted

[quote name='Sonya-Nero']
Ale masz rację to czyste szaleństwo :wink: i chyba nałóg :wink: tłuc się z Polski 700 km w jedną stronę z jednym kierowcą [img]http://manu.dogomania.pl/emot/Kierowca.gif[/img]
Ale obiecałyśmy Karce tą wystawę już w marcu, ona sobie zapomniała :evil: :wink: , ale my pamiętałyśmy :wink: :lol:[/quote]

Sonya - takich szaleństw nie sposób nie lubieć :P :wink:
Ale przez Waszą dobrą pamięć, kurcze pieczone, nie spotkalim się w Krośnie. No. :evil: :wink:

Posted

[quote name='Sonya-Nero'][quote name='Tomek67']Sonya - wiesz, że w Krośnie byli wystawcy z Wadowic?[/quote]

A kto? może leonbergery?
Jeżeli dobrze sobie przypominam to właśnie w Krośnie jest tablica z odległościami, a na niej wymienione Wadowice 8) :wink:[/quote]

No dokładnie. Leon Berger. :P I jeszcze golden z Bielska. :P
A z tą tablicą nie ma się co chwalić. Jakbyś wiedziała, gdzie na drogowskazach i na jakich mapach można znaleźć Nisko, to hoho... :P Siedziałabyś cicho :lol: :wink:

Posted

[quote name='Tomek67'][quote name='Sonya-Nero'][quote name='Tomek67']Sonya - wiesz, że w Krośnie byli wystawcy z Wadowic?[/quote]

A kto? może leonbergery?
Jeżeli dobrze sobie przypominam to właśnie w Krośnie jest tablica z odległościami, a na niej wymienione Wadowice 8) :wink:[/quote]

No dokładnie. Leon Berger. :P I jeszcze golden z Bielska. :P
A z tą tablicą nie ma się co chwalić. Jakbyś wiedziała, gdzie na drogowskazach i na jakich mapach można znaleźć Nisko, to hoho... :P Siedziałabyś cicho :lol: :wink:[/quote]

To w takim razie to była moja była nauczycielka geografii z liceum 8)
A tablice z Nisko są chyba umieszczone bardzo nisko :wink: :lol: przy drogach bo takowych nie widziałyśmy :wink: :lol:

Posted

Koniec z obgadywaniem Karki :oops: Napomknę jedynie nieśmiało, że ja się wypowiadam o Tej Pani tylko ciepluchno :buzi: :loveu: :oops: :wink:

Sonya - bo tam u Was pewnie mało dróg jest, a i to podrzędne :evilbat: :lol: :wink:

Posted

Jeszcze dodam ,że BIS-a wziął pekin drugi był tybetańczyk a trzeci boston 8)
Coton zwycięzca rasy był Czech hodowla Klejnot Toliary jak się mylę to pies z klasy pośredniej :hmmmm: ...albo mlodzieży

Posted

[quote]A coś chcesz konkretnego bo ja polowałam na pudle, ale niektóre zdjęcia są przycięte i może na nich jest coś co Cię interesuje.
[/quote]

Jak byś miała gdziekolwieg jakieś shihtziaki, to bardzo prosze :D :wink:

Sonya, Karka macie katalog z tej wystawy?? Możecie mi podać ilośc shih-tzu?

Posted

[quote name='Tomek67']Czyż nie mówiłem, że pekin?! :o :P[/quote]

Najdziwniejsze to było to, że pekin zasuwał jak mały "perszing" :o :lol: , w zasadzie pierwszy raz widziałam chodzącego pekina, a nie wleczonego na ringówce :-?

Posted

carotina na tej wystawie twojej rasy nie było - widocznie klub rasy nie brał w niej udziału :roll:
Te pekiny wszystkie zasuwały co mnie także zadziwiło :o

Posted

ok, dzieki za info :wink: :D

a tu mam znalezioną w necie fotke z Gdynii, baardzo fajna :megagrin:
[img]http://sopot.naszemiasto.pl/grafika2/nowy/c1/320_33425_1_d_2164.jpg[/img]

Posted

[quote name='Tomek67']

A fotki coraz ładniejsze :P . Kurcze, ogarnia mnie brzydkie uczucie zazdrości. :evilbat: I za podróż i za zdjęcia :oops: :lol: :wink:[/quote]

I mnie też ! :smilecol:

Ale mam szczególny powód do dumy, że takie wielkie sukcesy odnoszą
psy z naszego oddziału Z.K. w Bielsku - Białej. Brawo, brawissimo :klacz: :klacz: :klacz:
Jesteście WIELKIE serdecznie Wam gratuluję :terazpol:
w imieniu własnym i w imieniu Związku sekcji pudla i ozdobnych. :olympic:

:D dobrego nigdy za wiele

Posted

W sobotę byłam w Rabce - i tam w parku zdrojowym byli ludzi z białą dużą pudliczką, to chyba Twoje dziecko Bubi, wyglądała na jakieś kilka miesięcy i b.podobne "nożyczki" :)