Tomek67 Posted July 19, 2005 Posted July 19, 2005 [quote name='Alfa1'][b] Brawa dla fotoreporterek,oraz modeli.[/b] Wyszło mi ,że Sisi Karki była najładniejsza i to Ona powinna dostać BOBa,[/quote] Zgadzam się w całej rozciągłości :P To nie podlega dyskusji!!! :P Quote
Violonczela Posted July 19, 2005 Posted July 19, 2005 [quote name='Alfa1'] Super uśmiech Lakusia,prawda ,że śliczny i zaraz widać jak pełne ma uzębienie :wink:[/quote] Wie jak się zareklamować :wink: wszystkie i takie bialutkie. Mój seterek Grandzik strzelał takie uśmiechy z zamkniętym zębami i pomarszczonym pyskiem, a komplet cały na wierzchu z trzonowcami włącznie. Takim uśmiechem raczył wysiadających z autobusu na końcowym przystanku. Już po pół roku stali pasażerowie się przyzwyczaili, ale nie wtajemniczeni :o :smhair2: :wink: i słuchali z niedowierzaniem moich tłumaczeń, że on się tylko tak uśmiech :lol: ______________ Pozdr. Violonczela Quote
Alfa1 Posted July 19, 2005 Posted July 19, 2005 [quote name='Violonczela'][quote name='Alfa1'] Super uśmiech Lakusia,prawda ,że śliczny i zaraz widać jak pełne ma uzębienie :wink:[/quote] Wie jak się zareklamować :wink: wszystkie i takie bialutkie. Mój seterek Grandzik strzelał takie uśmiechy z zamkniętym zębami i pomarszczonym pyskiem, a komplet cały na wierzchu z trzonowcami włącznie. Takim uśmiechem raczył wysiadających z autobusu na końcowym przystanku. ______________ Pozdr. Violonczela[/quote] Jedno jest ważne,że psi uśmiech- to szczery uśmiech :lol: Quote
Tomek67 Posted July 19, 2005 Posted July 19, 2005 Sonya - wiesz, że w Krośnie byli wystawcy z Wadowic? Quote
Alfa1 Posted July 19, 2005 Posted July 19, 2005 [quote name='Sonya-Nero'][b]Merseburg 17.07.2005[/b] Trochę prywaty... teraz Lucky 8) ja też się cieszę, że pańcia się cieszy...zaraz po niej poskaczę, uszczypię i poboksuję się z Sisi [img]http://www.album.com.pl/672312YdK83/145174.jpg[/img] :D[/quote] Może jakaś firma zatrudni Lakusia do reklamy pasty do zębów,naturalnie dla psów :D Quote
Sonya-Nero Posted July 19, 2005 Author Posted July 19, 2005 [quote name='Tomek67']Stawiam na pekina (o ile to pekin). Na piątym zdjęciu od dołu to cotton de tulear, prawda? A dużo było wariatów z Polski (nie licząc Was :lol: :wink: )? A fotki coraz ładniejsze :P . Kurcze, ogarnia mnie brzydkie uczucie zazdrości. :evilbat: I za podróż i za zdjęcia :oops: :lol: :wink:[/quote] Tak jakoś dziwnie i szybko pogratulowali, że nie załapałam kto jest pierwszy, kto drugi, kto trzeci :lol: Tak to cotton. Oprócz nas z Polski był tylko whippet 8) Ale masz rację to czyste szaleństwo :wink: i chyba nałóg :wink: tłuc się z Polski 700 km w jedną stronę z jednym kierowcą [img]http://manu.dogomania.pl/emot/Kierowca.gif[/img] Ale obiecałyśmy Karce tą wystawę już w marcu, ona sobie zapomniała :evil: :wink: , ale my pamiętałyśmy :wink: :lol: Quote
Sonya-Nero Posted July 19, 2005 Author Posted July 19, 2005 [quote name='Tomek67']Sonya - wiesz, że w Krośnie byli wystawcy z Wadowic?[/quote] A kto? może leonbergery? Jeżeli dobrze sobie przypominam to właśnie w Krośnie jest tablica z odległościami, a na niej wymienione Wadowice 8) :wink: Quote
Tomek67 Posted July 19, 2005 Posted July 19, 2005 [quote name='Sonya-Nero'] Ale masz rację to czyste szaleństwo :wink: i chyba nałóg :wink: tłuc się z Polski 700 km w jedną stronę z jednym kierowcą [img]http://manu.dogomania.pl/emot/Kierowca.gif[/img] Ale obiecałyśmy Karce tą wystawę już w marcu, ona sobie zapomniała :evil: :wink: , ale my pamiętałyśmy :wink: :lol:[/quote] Sonya - takich szaleństw nie sposób nie lubieć :P :wink: Ale przez Waszą dobrą pamięć, kurcze pieczone, nie spotkalim się w Krośnie. No. :evil: :wink: Quote
Tomek67 Posted July 19, 2005 Posted July 19, 2005 [quote name='Sonya-Nero'][quote name='Tomek67']Sonya - wiesz, że w Krośnie byli wystawcy z Wadowic?[/quote] A kto? może leonbergery? Jeżeli dobrze sobie przypominam to właśnie w Krośnie jest tablica z odległościami, a na niej wymienione Wadowice 8) :wink:[/quote] No dokładnie. Leon Berger. :P I jeszcze golden z Bielska. :P A z tą tablicą nie ma się co chwalić. Jakbyś wiedziała, gdzie na drogowskazach i na jakich mapach można znaleźć Nisko, to hoho... :P Siedziałabyś cicho :lol: :wink: Quote
Sonya-Nero Posted July 19, 2005 Author Posted July 19, 2005 My lubimy bardzo południowo-wschodnie :wink: wystawy, na pewno gdzieś się spotkacie z Karką :wink: :lol: Quote
Karka Posted July 19, 2005 Posted July 19, 2005 Fotki super Sonya ale te pogaduchy na mój temat to już mniej super :evilbat: :wink: Quote
Sonya-Nero Posted July 19, 2005 Author Posted July 19, 2005 [quote name='Tomek67'][quote name='Sonya-Nero'][quote name='Tomek67']Sonya - wiesz, że w Krośnie byli wystawcy z Wadowic?[/quote] A kto? może leonbergery? Jeżeli dobrze sobie przypominam to właśnie w Krośnie jest tablica z odległościami, a na niej wymienione Wadowice 8) :wink:[/quote] No dokładnie. Leon Berger. :P I jeszcze golden z Bielska. :P A z tą tablicą nie ma się co chwalić. Jakbyś wiedziała, gdzie na drogowskazach i na jakich mapach można znaleźć Nisko, to hoho... :P Siedziałabyś cicho :lol: :wink:[/quote] To w takim razie to była moja była nauczycielka geografii z liceum 8) A tablice z Nisko są chyba umieszczone bardzo nisko :wink: :lol: przy drogach bo takowych nie widziałyśmy :wink: :lol: Quote
Tomek67 Posted July 19, 2005 Posted July 19, 2005 Koniec z obgadywaniem Karki :oops: Napomknę jedynie nieśmiało, że ja się wypowiadam o Tej Pani tylko ciepluchno :buzi: :loveu: :oops: :wink: Sonya - bo tam u Was pewnie mało dróg jest, a i to podrzędne :evilbat: :lol: :wink: Quote
Karka Posted July 19, 2005 Posted July 19, 2005 Jeszcze dodam ,że BIS-a wziął pekin drugi był tybetańczyk a trzeci boston 8) Coton zwycięzca rasy był Czech hodowla Klejnot Toliary jak się mylę to pies z klasy pośredniej :hmmmm: ...albo mlodzieży Quote
carotina Posted July 19, 2005 Posted July 19, 2005 [quote]A coś chcesz konkretnego bo ja polowałam na pudle, ale niektóre zdjęcia są przycięte i może na nich jest coś co Cię interesuje. [/quote] Jak byś miała gdziekolwieg jakieś shihtziaki, to bardzo prosze :D :wink: Sonya, Karka macie katalog z tej wystawy?? Możecie mi podać ilośc shih-tzu? Quote
Sonya-Nero Posted July 19, 2005 Author Posted July 19, 2005 [quote name='Tomek67']Czyż nie mówiłem, że pekin?! :o :P[/quote] Najdziwniejsze to było to, że pekin zasuwał jak mały "perszing" :o :lol: , w zasadzie pierwszy raz widziałam chodzącego pekina, a nie wleczonego na ringówce :-? Quote
Sonya-Nero Posted July 19, 2005 Author Posted July 19, 2005 Carotina - niestety na tej klubówce nie były oceniane shih-tzu. Quote
Karka Posted July 19, 2005 Posted July 19, 2005 carotina na tej wystawie twojej rasy nie było - widocznie klub rasy nie brał w niej udziału :roll: Te pekiny wszystkie zasuwały co mnie także zadziwiło :o Quote
Ewelinaa Posted July 19, 2005 Posted July 19, 2005 Gratulacje zdla zwyciezców !!!! Bravo Bravo ... Quote
carotina Posted July 19, 2005 Posted July 19, 2005 ok, dzieki za info :wink: :D a tu mam znalezioną w necie fotke z Gdynii, baardzo fajna :megagrin: [img]http://sopot.naszemiasto.pl/grafika2/nowy/c1/320_33425_1_d_2164.jpg[/img] Quote
Alutka Posted July 19, 2005 Posted July 19, 2005 [quote name='Tomek67'] A fotki coraz ładniejsze :P . Kurcze, ogarnia mnie brzydkie uczucie zazdrości. :evilbat: I za podróż i za zdjęcia :oops: :lol: :wink:[/quote] I mnie też ! :smilecol: Ale mam szczególny powód do dumy, że takie wielkie sukcesy odnoszą psy z naszego oddziału Z.K. w Bielsku - Białej. Brawo, brawissimo :klacz: :klacz: :klacz: Jesteście WIELKIE serdecznie Wam gratuluję :terazpol: w imieniu własnym i w imieniu Związku sekcji pudla i ozdobnych. :olympic: :D dobrego nigdy za wiele Quote
aneta Posted July 19, 2005 Posted July 19, 2005 W sobotę byłam w Rabce - i tam w parku zdrojowym byli ludzi z białą dużą pudliczką, to chyba Twoje dziecko Bubi, wyglądała na jakieś kilka miesięcy i b.podobne "nożyczki" :) Quote
Recommended Posts