BiBi Posted July 14, 2005 Posted July 14, 2005 Jeśli wogóle będę w stanie wyjść z nią na ten ring :wink: :P Quote
flashka-g Posted July 14, 2005 Posted July 14, 2005 Jakie liczne te wasze psiaczki;] Bo mój Pudel to śpi i śpi;] a to ja z moim Pentu;] [url]http://img328.imageshack.us/img328/299/galeria13ph.jpg[/url] minki to on wali niemiłosierne;] Quote
flashka-g Posted July 14, 2005 Posted July 14, 2005 a mojemu yorkowi słuzy za poduszke;] [url]http://img308.imageshack.us/img308/9092/25050514485sv.jpg[/url] Quote
Alutka Posted July 14, 2005 Posted July 14, 2005 :sleep2: York to się zawsze potrafi dobrze urządzić. Jak nie łóżeczko to cieplutkie wełniane posłanie. A pudel dobra duszka na wszystko oczywiście zezwala.Mój yorek też jest zakochany w pudliczce, mimo ,że ma inne yorkowe suczki. :buzi: To tzw. papuszki nierozłączki . :loveu: :D dobrego nigdy za wiele Quote
flashka-g Posted July 14, 2005 Posted July 14, 2005 u mnie wszyscy sie dziwia ze taki duzy sie z takim knypem zadaje;] Quote
Alfa1 Posted July 14, 2005 Posted July 14, 2005 Pudelki już mają taki charakter,z każdym innym psem się zgodzą,nawet z kotem,a Ty też niezłą gromadkę masz :D Quote
Alfa1 Posted July 14, 2005 Posted July 14, 2005 Nad Bielskiem oberwanie chmury,ulewa z gradem w parze,już nie mówię o grzmotach ,a przed chwilą było tak pięknie. :cry: Quote
Alutka Posted July 14, 2005 Posted July 14, 2005 :cunao: I już po burzy. Słoneczko nieśmiało zza chmur wygłąda. Pieski mogą wyjść na przedwieczorną toaletę. :fadein: :-? Justynko co Ty tak pesymistycznie nastawiona ? :niewiem: :D dobrego nigdy za wiele Quote
IraKa Posted July 14, 2005 Posted July 14, 2005 [quote name='Alutka']Mój yorek też jest zakochany w pudliczce, mimo ,że ma inne yorkowe suczki. :buzi: To tzw. papuszki nierozłączki . :loveu: [/quote] To ciekawe bo my też mamy zaprzyjaźnionego yorka. Ale to masochista jakiś :wink: bo najlepiej lubi jak Indi nim chodniki wyciera. Im bardziej go sponiewiera tym szczęśliwszy wraca do domu. Jak tylko usłyszy jej szczekanie to leci z drugiego końca ulicy. Facetów czasami trudno zrozumieć :roll: Ciekawe czy pudle i yorki dlatego tak się lubią że mają tyle ze sobą wspólnego czy wręcz odwrotnie? Quote
Alutka Posted July 14, 2005 Posted July 14, 2005 [quote name='Irena&pudle'] Ciekawe czy pudle i yorki dlatego tak się lubią że mają tyle ze sobą wspólnego czy wręcz odwrotnie?[/quote] Trudno wyczuć. Może kiedyś zagadkę rozwikłamy. :bigcool: Z wielkim rozczyleniem patrzę jak yorek całuje pudliczkę w wargi. Czasem nawet delikatnie bierze jej kufkę w swój pyszczek. Robi to kilka razy dziennie. I ciekawe jest to, że tylko całuje tylko ją, :buzi: :D dobrego nigdy za wiele Quote
Sonya-Nero Posted July 14, 2005 Author Posted July 14, 2005 [b]flashka-g[/b]... faktycznie minkę ma super :D , a ile on ma teraz lat? Nie zawsze jest tak, że to pudle służą za poduszki, czasami jest na odwrót... :wink: ... to czarne futro to grzbiet owczarka poniemieckiego :wink: 8) [img]http://www.album.com.pl/672312YdK83/102954.jpg[/img] Quote
Sonya-Nero Posted July 14, 2005 Author Posted July 14, 2005 Mi się wydaje, że pudle generalnie są nastawione przyjaźnie do innych psów i żyją z nimi w zgodzie 8) Quote
Alutka Posted July 14, 2005 Posted July 14, 2005 :question: Sonya ! Jakto rozumieć ? czy ta skóra jest z owczarka niemieckiego ? Napisz, że się mylę ! :evilbat: Proszę ! :D dobrego nigdy za wiele Quote
Frosh Posted July 14, 2005 Posted July 14, 2005 Rafa ostrzyżona :P Fuka niestety nie mogła ale uratowała nas Gosia, od której Rafa jest i przyjechała ja ostrzyc W sobotę na noc wyjeżdżamy nad morze więc musiała być ostrzyzona bo sytasznie jej juz było gorąco. :roll: Zdjęcia moze jutro porobie Quote
Sonya-Nero Posted July 14, 2005 Author Posted July 14, 2005 [quote name='Alutka']:question: Sonya ! Jakto rozumieć ? czy ta skóra jest z owczarka niemieckiego ? Napisz, że się mylę ! :evilbat: Proszę ! :D dobrego nigdy za wiele[/quote] Szczeniaki przesiadywały na żywym owczarku, miały lepszy punkt widokowy 8) na zdjęciu siedzą właśnie pod lodówką, jednym z ulubionych miejsc Soni :wink: Quote
Sonya-Nero Posted July 14, 2005 Author Posted July 14, 2005 [quote name='Frosh']Rafa ostrzyżona :P ...[/quote] To super, ... ale czy fryzjer przeżył? :wink: Quote
flashka-g Posted July 14, 2005 Posted July 14, 2005 Pentu konczy 21 lipca 6 lat;] (O:Int.Ch Wild Wine FITZGERALD- m: LOVELY KUMA Nontiscordardime) Nie mam jakis fajniejszych fotek w kompie :roll: bym cuś powklejała...ale amm jeszcze jedna jak go grzywaczka wykorzystuje.... oto ona ;] ( Kc wywraca sie na plecy, aż ja trzymac trzeba czasami;] taka wygodnialska) [url]http://img137.imageshack.us/img137/900/10020410rg.jpg[/url] Quote
Alfa1 Posted July 14, 2005 Posted July 14, 2005 Bo z maluchami już tak jest,że pokładają się na czymś lub kimś wiekszym i mięciutkim. Dobrze że Rafcia ostrzyżona,bo wyczesywanie piasku z długiego włosa dłużej byś pamiętała ,niż same wczasy. :evil: Quote
flashka-g Posted July 14, 2005 Posted July 14, 2005 a co do mojej gromadki no to jest;] Pudel, 2 yorki( jak siostra przyjedzie to dochodzi 1), grzywaczka...mam jeszcze 3 Pony ale nie mieszkaja ze mna;] Quote
Sonya-Nero Posted July 14, 2005 Author Posted July 14, 2005 flashka-g ... to ostatnie zdjęcie wygląda jak... zdjęcie z chrztu... tak mi się jakoś kojarzy :roll: :wink: :P Quote
Alfa1 Posted July 14, 2005 Posted July 14, 2005 [quote name='Sonya-Nero']flashka-g ... to ostatnie zdjęcie wygląda jak... zdjęcie z chrztu... tak mi się jakoś kojarzy :roll: :wink: :P[/quote] To jest klasyczne omdlenie :wink: Quote
Recommended Posts