Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 9.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Alutka']:klacz: To jest m y s l ! Trzeba by było nad tym popracować
ale na większą skalę !!!!!!!!! :PROXY5:

:D dobrego nigdy za wiele[/quote]

Trzeba będzie, :buzi: muszę porozmawiać z małżonkiem, :hmmmm: pewno pomoże :niewiem: :agrue:

Dzięki za zdjęcia naszych milusińskich :lol: :kciuki:

Te następne to już proszę o objaśnienie :wink:

Posted

Dzwonek oczywiscie znam ale ze zdjecia jakoś nie poznałam. Niezłe są tam wille :D

Mile wspominam Wadowice :P
Pierwsza "poważna" miłość w 5-tej klasie. Mój ówczesny ukochany nadal mieszka w Wadowicach ale miłość dawno przekwitła.
W Skawie nauczyłam sie skakć na główkę :roll: Aż dziw, ze kręgosłupa nie połamałam. :lol:

Posted

[quote name='Frosh']Dzwonek oczywiscie znam ale ze zdjecia jakoś nie poznałam. Niezłe są tam wille :D

Mile wspominam Wadowice :P
Pierwsza "poważna" miłość w 5-tej klasie. Mój ówczesny ukochany nadal mieszka w Wadowicach ale miłość dawno przekwitła.
W Skawie nauczyłam sie skakć na główkę :roll: Aż dziw, ze kręgosłupa nie połamałam. :lol:[/quote]

A teraz Skawa jest wypłycona i ogólnie jeden wielki syf :evil:
Nikt już się nie kąpie nad Skawą, brzegi zarośnięte, a w wiklinie siedzą "szuwarki" więc strach nawet iść się przejść brzegiem rzeki :(

Posted

[quote name='Alutka']:o Napisz co fotografowałaś na tym pierwszym zdjęciu ? :infinity:

:D dobrego nigdy za wiele[/quote]

Te warszawskie zdjęcia można inaczej nazwać zapisem dziur w drodze :wink: :lol:

Na pierwszym zdjęciu są nowoczesne "drapacze chmur" w Warszawie pięknie oświetlone w nocy, na drugim jest widok jakiś warszawskich bulwarów wiślanych z mostu, a na trzecim światła samochodów z naprzeciwka :wink:

Posted

Na wstepie bardzo sie ciesze ze Mafinka jest juz cala, zdrowa i plaszczy sie w domcu na kanapie :mdrmed:

A teraz pytam sie, czyja to dziecko? :cool3: [url]http://photos.heremy.com/anettat/1536382.jpg[/url]

Posted

[quote name='Gośka']Po kąpieli :wink:

[img]http://img345.imageshack.us/img345/537/wubranku0sy.jpg[/img]

][/quote]

Kawalera ubrałaś w damską podomkę,no wiesz,zakompleksisz chłopaka,albo jeszcze zmieni orientacje.............. :wink:
Jednak do twarzy mu w niebieskim :D

Posted

Ee, tam zaraz zakompleksisz, wiesz jak męsko wygląda facet w damskim szlafroczku :wink: :lol: :lol: :lol: Pozatym on jest bardzo świadomy swojej męskości :wink: No i podomka ma wycięcie w wiadomym miejscu.

Posted

Teraz rozumiem te koronki wokół szyjki :wink: :D

Właśnie dostałam młodzieżowy championat Lunki i nawet się ucieszyłam, bo jest napisane pudel toy, a nie duży jak to zwykle bywa :wink: :D Ale dowiedziałam się, Luna jest bardzo starym pudlem i bardzo długo robiła tego championa :wink: Ma conajmniej 101 lat i swoje pierwsze zwycięstwo młodzieży dostała 17.12.1904 roku :o
Potwierdza się stwierdzenie, że pudle to długowieczna rasa :D

Posted

[quote name='Gośka']No niestety muszą się dzielić szlafroczkiem :lol: Ale wiesz jak kobieta chodzi w męskich ciuchach to też jest sexy :lol: :wink: :lol:[/quote]

:o Tja.... jeszcze jak się goli, smarka siarczyście w dwa palce, wciąga browar za browarem i nie pierze skarpetek :lol: :lol: :lol: No, słodycz sama :lol: :wink: Palce lizać (obsmarkane wcześniej - patrz wyżej, łe...) :lol:

Posted

Chociaż wiecie... Jest w pewnym banku, do którego muszę zachodzić pewna kobitka - niesamowicie wylaszczona. I ubiera się zawsze w jakieś garnitury czy cuś takiego i chodzi pod krawatem. I jest miodzio. :loveu: Tak, że weryfikuję poprzedni post. :lol:

Posted

BiBi podaj Lunkę do Księgi Rekordów Guinessa.... to najdłużej robiony młodzieżowy championat :wink: :lol:
nikt cię nie pobije :wink:

... ciekawe co się w Zarządzie Głównym dzieje :hmmmm: Pusik zarejestrowany jako czarny terier rosyjski :wink: ... Lunka robiąca 100 lat championat...

Posted

[quote name='Sonya-Nero']... ciekawe co się w Zarządzie Głównym dzieje :hmmmm: Pusik zarejestrowany jako czarny terier rosyjski :wink: [/quote]
Temu to się nie dziwię. Ruskie dogomaniaczki Olci są często brane za pudle, czemu by więc nie na odwrót? :lol:

Posted

Zobaczymy jak zarejestrują Polkę :wink:

A jeśli chodzi o 100 letnią Lunkę.......... to chciałabym dożyć tego wieku, wyglądać i czuć się tak pięknie i młodo jak ona :wink: :D

Posted

Widocznie klimat jej służy :wink: :D

Tak sobie teraz pomyślałam :o to ile ona będzie miała jak skończy championa dorosłego :wink:

Posted

Lunka jak Lunka, ale ile my będziemy mieć lat :wink: :lol:
Własnie wyobraziłam sobie ciebie z Luną na ringu :wink: :lol: :lol:....
ale na wszelki wypadek nie będę tego ubierać w słowa :lol: