Alutka Posted July 12, 2005 Posted July 12, 2005 Sonya ! poślij je zdjęcia na konkurs k o n i e c z n i e !!!!!!!!!!!!!!! Zyczę powodzenia. :Rose: :D dobrego nigdy za wiele Quote
Alfa1 Posted July 12, 2005 Posted July 12, 2005 [quote name='Alutka']:klacz: To jest m y s l ! Trzeba by było nad tym popracować ale na większą skalę !!!!!!!!! :PROXY5: :D dobrego nigdy za wiele[/quote] Trzeba będzie, :buzi: muszę porozmawiać z małżonkiem, :hmmmm: pewno pomoże :niewiem: :agrue: Dzięki za zdjęcia naszych milusińskich :lol: :kciuki: Te następne to już proszę o objaśnienie :wink: Quote
Frosh Posted July 12, 2005 Posted July 12, 2005 Dzwonek oczywiscie znam ale ze zdjecia jakoś nie poznałam. Niezłe są tam wille :D Mile wspominam Wadowice :P Pierwsza "poważna" miłość w 5-tej klasie. Mój ówczesny ukochany nadal mieszka w Wadowicach ale miłość dawno przekwitła. W Skawie nauczyłam sie skakć na główkę :roll: Aż dziw, ze kręgosłupa nie połamałam. :lol: Quote
Alutka Posted July 12, 2005 Posted July 12, 2005 :o Napisz co fotografowałaś na tym pierwszym zdjęciu ? :infinity: :D dobrego nigdy za wiele Quote
Sonya-Nero Posted July 12, 2005 Author Posted July 12, 2005 [quote name='Frosh']Dzwonek oczywiscie znam ale ze zdjecia jakoś nie poznałam. Niezłe są tam wille :D Mile wspominam Wadowice :P Pierwsza "poważna" miłość w 5-tej klasie. Mój ówczesny ukochany nadal mieszka w Wadowicach ale miłość dawno przekwitła. W Skawie nauczyłam sie skakć na główkę :roll: Aż dziw, ze kręgosłupa nie połamałam. :lol:[/quote] A teraz Skawa jest wypłycona i ogólnie jeden wielki syf :evil: Nikt już się nie kąpie nad Skawą, brzegi zarośnięte, a w wiklinie siedzą "szuwarki" więc strach nawet iść się przejść brzegiem rzeki :( Quote
Sonya-Nero Posted July 12, 2005 Author Posted July 12, 2005 [quote name='Alutka']:o Napisz co fotografowałaś na tym pierwszym zdjęciu ? :infinity: :D dobrego nigdy za wiele[/quote] Te warszawskie zdjęcia można inaczej nazwać zapisem dziur w drodze :wink: :lol: Na pierwszym zdjęciu są nowoczesne "drapacze chmur" w Warszawie pięknie oświetlone w nocy, na drugim jest widok jakiś warszawskich bulwarów wiślanych z mostu, a na trzecim światła samochodów z naprzeciwka :wink: Quote
anetta Posted July 12, 2005 Posted July 12, 2005 Na wstepie bardzo sie ciesze ze Mafinka jest juz cala, zdrowa i plaszczy sie w domcu na kanapie :mdrmed: A teraz pytam sie, czyja to dziecko? :cool3: [url]http://photos.heremy.com/anettat/1536382.jpg[/url] Quote
Gośka Posted July 13, 2005 Posted July 13, 2005 Po kąpieli :wink: [img]http://img345.imageshack.us/img345/537/wubranku0sy.jpg[/img] [img]http://img331.imageshack.us/img331/8687/wubranku19wo.jpg[/img] Quote
Sonya-Nero Posted July 13, 2005 Author Posted July 13, 2005 Jaki odlotowy szlafroczek 8) :wink: Quote
Alfa1 Posted July 13, 2005 Posted July 13, 2005 [quote name='Gośka']Po kąpieli :wink: [img]http://img345.imageshack.us/img345/537/wubranku0sy.jpg[/img] ][/quote] Kawalera ubrałaś w damską podomkę,no wiesz,zakompleksisz chłopaka,albo jeszcze zmieni orientacje.............. :wink: Jednak do twarzy mu w niebieskim :D Quote
Gośka Posted July 13, 2005 Posted July 13, 2005 Ee, tam zaraz zakompleksisz, wiesz jak męsko wygląda facet w damskim szlafroczku :wink: :lol: :lol: :lol: Pozatym on jest bardzo świadomy swojej męskości :wink: No i podomka ma wycięcie w wiadomym miejscu. Quote
Alfa1 Posted July 13, 2005 Posted July 13, 2005 Facet ze świadomością o własnej wartości,żadna podomka tego nie zmieni,a jedynie dodaje pikanterii,super :D Quote
BiBi Posted July 13, 2005 Posted July 13, 2005 Gośka, rozumiem, ze Maficzek po kąpieli paraduje w takim różowym szlafroczku :wink: :D Quote
Gośka Posted July 13, 2005 Posted July 13, 2005 No niestety muszą się dzielić szlafroczkiem :lol: Ale wiesz jak kobieta chodzi w męskich ciuchach to też jest sexy :lol: :wink: :lol: Quote
BiBi Posted July 13, 2005 Posted July 13, 2005 Teraz rozumiem te koronki wokół szyjki :wink: :D Właśnie dostałam młodzieżowy championat Lunki i nawet się ucieszyłam, bo jest napisane pudel toy, a nie duży jak to zwykle bywa :wink: :D Ale dowiedziałam się, Luna jest bardzo starym pudlem i bardzo długo robiła tego championa :wink: Ma conajmniej 101 lat i swoje pierwsze zwycięstwo młodzieży dostała 17.12.1904 roku :o Potwierdza się stwierdzenie, że pudle to długowieczna rasa :D Quote
Tomek67 Posted July 13, 2005 Posted July 13, 2005 [quote name='Gośka']No niestety muszą się dzielić szlafroczkiem :lol: Ale wiesz jak kobieta chodzi w męskich ciuchach to też jest sexy :lol: :wink: :lol:[/quote] :o Tja.... jeszcze jak się goli, smarka siarczyście w dwa palce, wciąga browar za browarem i nie pierze skarpetek :lol: :lol: :lol: No, słodycz sama :lol: :wink: Palce lizać (obsmarkane wcześniej - patrz wyżej, łe...) :lol: Quote
Tomek67 Posted July 13, 2005 Posted July 13, 2005 Chociaż wiecie... Jest w pewnym banku, do którego muszę zachodzić pewna kobitka - niesamowicie wylaszczona. I ubiera się zawsze w jakieś garnitury czy cuś takiego i chodzi pod krawatem. I jest miodzio. :loveu: Tak, że weryfikuję poprzedni post. :lol: Quote
Sonya-Nero Posted July 13, 2005 Author Posted July 13, 2005 BiBi podaj Lunkę do Księgi Rekordów Guinessa.... to najdłużej robiony młodzieżowy championat :wink: :lol: nikt cię nie pobije :wink: ... ciekawe co się w Zarządzie Głównym dzieje :hmmmm: Pusik zarejestrowany jako czarny terier rosyjski :wink: ... Lunka robiąca 100 lat championat... Quote
asher Posted July 13, 2005 Posted July 13, 2005 [quote name='Sonya-Nero']... ciekawe co się w Zarządzie Głównym dzieje :hmmmm: Pusik zarejestrowany jako czarny terier rosyjski :wink: [/quote] Temu to się nie dziwię. Ruskie dogomaniaczki Olci są często brane za pudle, czemu by więc nie na odwrót? :lol: Quote
Sonya-Nero Posted July 14, 2005 Author Posted July 14, 2005 :lol: tylko Pusik ma aż 31 cm w kłębie :wink: :lol: :roll: :hmmmm: chyba że stworzymy nową rasę czarny toy terier rosyjski :wink: Quote
BiBi Posted July 14, 2005 Posted July 14, 2005 Zobaczymy jak zarejestrują Polkę :wink: A jeśli chodzi o 100 letnią Lunkę.......... to chciałabym dożyć tego wieku, wyglądać i czuć się tak pięknie i młodo jak ona :wink: :D Quote
Sonya-Nero Posted July 14, 2005 Author Posted July 14, 2005 Lunka.. to ja już się przestanę dziwować trzemu ma tak mało włosa na głowie :roll: na tak zaawansowany wiek to ma sierść rewelacyjną :wink: 8) :lol: Quote
BiBi Posted July 14, 2005 Posted July 14, 2005 Widocznie klimat jej służy :wink: :D Tak sobie teraz pomyślałam :o to ile ona będzie miała jak skończy championa dorosłego :wink: Quote
Sonya-Nero Posted July 14, 2005 Author Posted July 14, 2005 Lunka jak Lunka, ale ile my będziemy mieć lat :wink: :lol: Własnie wyobraziłam sobie ciebie z Luną na ringu :wink: :lol: :lol:.... ale na wszelki wypadek nie będę tego ubierać w słowa :lol: Quote
Recommended Posts