.ania Posted July 4, 2005 Posted July 4, 2005 [b]GRATULACJE!!!![/b][color=red][/color][size=6][/size] Quote
.ania Posted July 4, 2005 Posted July 4, 2005 O ile się nie mylę to góralowa [b]Zuba[/b] i jej siostra [b]Cuma[/b] kończą dziś 4 lata :D Wszystkiego naj-naj-naj-najlepszego dla solenizantek!!!! :BIG: :beerchug: :tort: :laola: Quote
velvia Posted July 4, 2005 Posted July 4, 2005 Gratulacje. Kto wie jak poszło Polskim Pudlom w Brnie :question: [/b] Quote
góral Posted July 4, 2005 Posted July 4, 2005 dzięki za życzenia w imieniu Zuby i Cumeci, siostrzyczki się poznały i miały dzisiaj sesję zdjęciowa :lol: Zuba do brna niestety nie dojechała :cry: a reszta pewnie pochwali się sama Quote
Alutka Posted July 4, 2005 Posted July 4, 2005 [quote name='-Magda-'] [b]Zuba[/b] i jej siostra [b]Cuma[/b] kończą dziś 4 lata :D Wszystkiego naj-naj-naj-najlepszego dla solenizantek!!!! :BIG: :beerchug: :tort: :laola:[/quote] Dalszych sukcesów wystawowych !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :olympic: :D dobrego nigdy za wiele Quote
.ania Posted July 4, 2005 Posted July 4, 2005 [quote name='góral']dzięki za życzenia w imieniu Zuby i Cumeci, siostrzyczki się poznały i miały dzisiaj sesję zdjęciowa :lol: Zuba do brna niestety nie dojechała :cry: a reszta pewnie pochwali się sama[/quote] No to czekam na foteczki ślicznotek ;) Quote
.ania Posted July 4, 2005 Posted July 4, 2005 [quote name='góral']dzięki za życzenia w imieniu Zuby i Cumeci, siostrzyczki się poznały i miały dzisiaj sesję zdjęciowa :lol: Zuba do brna niestety nie dojechała :cry: a reszta pewnie pochwali się sama[/quote] No to czekam na foteczki ślicznotek ;) Quote
Sonya-Nero Posted July 4, 2005 Author Posted July 4, 2005 Gratulacje :klacz: dla ustrońskich pudli i urodzinowych solenizantek panien CC :wink: :laola: Wyniki wystawy w Brnie znam, a do dwóch tygodni będą na stronie internetowej tej wystawy. Quote
BiBi Posted July 4, 2005 Posted July 4, 2005 Gratulacje dla wszystkich wygranych ustrońskiej wystawy :D również tych moich wystawianych przez Alfę i Karkę za co im bardzo dziękuję :calus: :new-bday: dla Panien Big Black :wink: Quote
Alfa1 Posted July 4, 2005 Posted July 4, 2005 :B-fly: [color=blue] Gratulacje dla wszystkich :terazpol: pudelków, które były wystawiane w Polsce i za granicą[/color] :B-fly: :laola: [color=blue]Dla panien CC życzenia dalszych sukcesów[/color] :new-bday: :B-fly: [color=blue]Lakusiowi gratuluję ukończenia następnego CH :[/color] :B-fly: :laola: Quote
JustynaJK Posted July 6, 2005 Posted July 6, 2005 co tu taka cisza?wszyscy na wakacjach czy co? Quote
magda_u Posted July 6, 2005 Posted July 6, 2005 Raczej trzymamy kciuki, zeby sie Gosina Mafia znalazla... Quote
BiBi Posted July 9, 2005 Posted July 9, 2005 Teraz pewno zaczną zaglądać :D [b]Mafinka wraca do domu[/b], więc na naszym forum znów zagości radość :D Quote
Gośka Posted July 9, 2005 Posted July 9, 2005 [b][color=red][size=7]JEST WRÓCIŁA !!![/size][/color][/b] Przed godziną, czy dwoma, już sama nie wiem, dostałam telefon, najprawdopodobniej od złodzieja, tzn. wiem że akurat ten facet nie ukradł, ale mam podejrzenia (zresztą od początku) i wydają się słuszne, co do osoby która ukradła i najprawdopodoniej tylko poprosiła tego faceta o zadzwonienie. Najważniejsze że zadzwonił facet pytając czy już znaleźliśmy pudelka którego szukamy. Ponoć znalazł ją błąkającą się prawie 10km od domu po mieście (zresztą objeżdżaliśmy to miasto kilka razy i chodziliśmy po osiedlach) przy ruchliwej drodze i złapał ją w warsztacie samochodowym. Szczerze powiem brzmi to niewiarygodnie, ale mniejsza o to. Złapał ją i zawiózł do domu, notabene w wiosce w której mieszka nasz podejrzany!!! Opisał nam że ma pudelka czarnego takiego 20 cm na wysokość, z brodawką na oku. Na to ja że to nie ona, ale facet upiera się dalej, że to na pewno ona !!! Skąd był taki pewny? Powiedział że ma długi ogon i i ostrzyżony tył ciała. Wtedy byłam już pewna że to MAfi, tym bardziej że jeszcze ją usłyszałam w słuchawce, nie sposób nie poznać po głosie swojego psa. Więc powiedzieliśmy że bedziemy za 5 minut, jechaliśmy 120 po wiejskiej drodze, ale wyrobiliśmy się w te 5 minut :lol: Jak tylko wysiadłam z samochodu zobaczyłam Mafinkę, boże co za ulga na sercu. Biedna weszła mi na głowę, a jak się skarżyła ile naopowiadała. Brodawką przy oku okazał się kleszcz pokaźnych rozmiarów. Biedactwo cała była morka bo padał deszcz, skołtuniona, z mnóstwem rzepów we włosach, zarośnięta jakby co najmniej 9 tygodni a nie 9 dni jej nie było. Nawet nie chciała zjeść jak ją przywiozłam. Zastanawiałam się czy ją wymyć, trochę mi jej było szkoda bo była przerażona, ale była tak brudna że ją jednak wymyłam. Nie uwierzycie ale jak ją myłam była wyraźnie szczęśliwa. Myślę że to było coś co zna i sobie przypomniała. Po myciu i suszeniu, zrobiła siusiu, kupę i zjadła całą miseczkę mięska. Przywitała się ze wszyskimi i teraz śpi. Zrobiłam zdjęcia, nie najlepsze jakościowo, ale myślę że wszyscy chętnie obejrzą. Quote
Gośka Posted July 9, 2005 Posted July 9, 2005 Taką przywiozłam, nie robiłam więcej zdjęć bo wyglądała strasznie. [img]http://img28.imageshack.us/img28/7365/61px.jpg[/img] Quote
carotina Posted July 9, 2005 Posted July 9, 2005 no pewnie, że chętnie obejrzymy :D myśle, że wszystkim ulżyło :D :D cudnie, że mała już w domu :D [quote]Biedna weszła mi na głowę, a jak się skarżyła ile naopowiadała. [/quote] :angel: :angel: :lol: :lol: :angel: :angel: Quote
Gośka Posted July 9, 2005 Posted July 9, 2005 I taka po doprowadzeniu do pożądku, nie starałam się nad jakimiś super fotkami, ale mam nadzieję że takie też wystarczą. Oczywiście będziemy jutro na wystawie, więc zapraszamy do wycałowywania :wink: [img]http://img28.imageshack.us/img28/174/26fa.jpg[/img] [img]http://img261.imageshack.us/img261/3464/38jn.jpg[/img] [img]http://img114.imageshack.us/img114/5473/46uk.jpg[/img] [img]http://img204.imageshack.us/img204/8080/56en.jpg[/img] [img]http://img124.imageshack.us/img124/6784/17ku.jpg[/img] Quote
carotina Posted July 9, 2005 Posted July 9, 2005 :angel: :angel: :angel: widać że już szczęsliwa, wśród swoich :D mnie w wawie nie bedzie, ale bardzo prosze obecnych o wycałowanie i odemnie :wink: :angel: :calus: Quote
Yaki Posted July 9, 2005 Posted July 9, 2005 Gosiu jak cudownie ,ze sie znalazla ,lzy same plyna ze szczescia. Quote
Alfa1 Posted July 9, 2005 Posted July 9, 2005 Sama radość oglądać Mafcię już w domu. :buzi: :angel: :buzi: :angel: :D :lol: :D :lol: :D Quote
Tomek67 Posted July 9, 2005 Posted July 9, 2005 Gosia - bardzo się cieszę :P , ale musisz pomysleć o lepszym zabezpieczaniu psiaków na przyszłość (odpukać). Zresztą jak wszyscy, którym wydaje się, że są bezpieczni u siebie. Takich sukinkotów wszędzie jest pełno, niestety. :evil: Trzymajcie się :P Quote
Karka Posted July 9, 2005 Posted July 9, 2005 Jestem bardzo szczęśliwa widząc Mafinkę w swoim domku. :laola: Przesyłamy wirtualne całusy a BiBi i Sonya -Nero wycałują ją oraz Ciebie za mnie :buzi: :buzi: Quote
Recommended Posts