Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 9.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

WoW !!! Jak tutaj fajowo i kolorowo się zrobiło !!! :D :D :D
Ford jako pies tropiący,polujący i wystawowy ....Fajne fotki. :D
Ale w wannie wygląda najładniej. :lol: Domyłaś mu te brudne udka i pysio ? :wink: :lol:

Posted

Góral ! Bardzo mi się podobają duże z Avatar-u. Te zdjątka w magazynie przyciągają uwagę. :D No i ten ich średniaczek,który myśli,że jest dużym... Super ! :D

Posted

musze sie tez troszeczke nachwalic
Afinka przywiozla z wegierskiej Papy 2 Cace,res CACIB i CaCIB.TYm sposobem zakonczyla championat Wegier!!!!!! :D :B-fly:

Posted

Mały prezencik dla Violonczeli :wink: :D

babcia Suszka

Int. Ch. Ch. Rus., RKF, Blr, Geo
ELEGANT STAIL GEISHA SLAVJANKA

[url]http://mybaby.on.ufanet.ru/Picts/E._S._GEYSHA_SLAVJANKA2.jpg[/url]

[img]http://mybaby.on.ufanet.ru/Picts/E._S._GEYSHA_SLAVJANKA.jpg[/img]

i dziadek

Zw. Eur., Int. Ch., Ch. Rus, RKF, Blr, Geo, Ukr, Pl

Dalin OH MY GOOD TIMES

[url]http://mybaby.on.ufanet.ru/Picts/DALIN_OH_MY_GOOD_TIMES.jpg[/url]

:thumbs:

Posted

[quote name='Alfa1']:B-fly: [b][color=darkred][size=6]Gratulacje dla Wielkopolanek[/size][/color][/b] :B-fly:[/quote]

od B i e l s z c z a n e k . :smilecol:

:D dobrego nigdy za wiele

Posted

[quote name='Alutka'][quote name='Alfa1']:B-fly: [b][color=darkred][size=6]Gratulacje dla Wielkopolanek[/size][/color][/b] :B-fly:[/quote]

od B i e l s z c z a n e k . :smilecol: [/quote]

Dołączam się do gratulacji :laola: :BIG:

Posted

Sonya baaardzo dziękuję za miłą niespodzienkę :buzi:
Wreszcie zobaczyłam (chociaż na zdjęciu) babcię Suszka, jeszcze raz dzięki.
Chyba zmobilizuję się :motz: i zrobię te rodowody na moją stronę. Najpierw zobaczyłam u Gośki a teraz te zdjęcia, widać trzeba zabrać się do pracy :wink:

Posted

Gośka zdjęcia Fordzika są śliczne.
Jak tam córeczki :angel: :angel: :angel: Fordzika ???
Może są jakieś najnowsze zdjęcia.
To duża szkoda że Fordzik nie ma więcej dzieci i chętnych na jego dzieci :fadein:

Posted

:iloveyou:PIEKNIE DZIEKUJEMY ZA WSZYSTKIE GRATULACJE!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Teraz moja Psinka Afinka odsypia dluga podroz i nawet bawic za bardzo sie nie chce.

Posted

[quote name='Violonczela']Sonya baaardzo dziękuję za miłą niespodzienkę :buzi:
Wreszcie zobaczyłam (chociaż na zdjęciu) babcię Suszka, jeszcze raz dzięki.
Chyba zmobilizuję się :motz: i zrobię te rodowody na moją stronę. Najpierw zobaczyłam u Gośki a teraz te zdjęcia, widać trzeba zabrać się do pracy :wink:

:wink: :oops:
no to do roboty, trzeba się pochwalić takimi ładnymi psami w rodowodzie, a co :D 8)

Posted

Gratulacje dla Carol i Olle :D :D :D

Co do zdjęć - Olle córeczka prosi o ładne zdjęcia Patashona :)
Córeczka będzie w tym roku w Krakowie i Warszawie ( na razie) wraz z wnuczką.
A prawnucząt chyba nie będzie :cry: Przynajmniej dziś ciągle nic nie widać :cry: :cry: :cry:

Posted

Witam wszystkich dogomaniaków i przepraszam, że Was na tak długo zostawiłam na Forum.
Przede wszystkim pięknie dziękuję za gratulacje dla Mickiego.
No braknie nam tylko przerwy rocznej na skończenie Intera, Champ. Węgier, Champ. Niemiec i Champ. Słowenii. Nie wiem czy wszystko uda się zakończyć w tym roku, tym bardziej, że Marco chce się też wystawiać, a kasy braknie.

Posted

Moja długa nieobecność, spowodowana była nawałem pracy związanej z naszą wystawą, tj. opracowanie katalogu i jej zorganizowanie. Mam nadzieję, że mi wybaczycie jeżeli zakradły się jakieś błędy, bo robiłam to poraz pierwszy.
Poza tym zmarł mi Tato i też nie miałam czasu na nic w związku z organizacją pogrzebu.
Te wszystkie przeżycia spowodowały, że rozchorowałam się. Po prostu organizm nie wytrzymał. A może Bibi mnie zaraziła w Ostrowie? :oops:

Posted

:hand: aneta Patashon już nie chce sie fotografować. Chce by go zapamietano w pełnej krasie wystawowej. Chyba, że poszperam w starych zdjęciach i coś zeskanuję, ale najpierw muszę mieć trochę czasu.
Pataschon i ja bardzo cieszymy się, że nie wyginęły jego dzieci, wnukowie, a prawnuki i prapra wnuki i jeszcze dalej ......już też są i pokazują się na wystawach, tlko my nie zawsz o tym wiemy. Dopiero po pokazaniu rodowodu okazuje się, że ktoś sprowadza psa z zagranicy, a tu ma przodka Pataschona. Prawda Alfa :niewiem:

Posted

Alfa, córeczki Gogusia i Mickiego są śliczne. Dobrze by było, żeby je ktoś kupił i wystawiał, bo szkoda zmarnować taki materiał.
A wogóle Alfa powiedz mi jakim pra, pra jest już Pataschon? :confused:

Posted

Olle przykro mi, wiem jak to boli :(

Proszę Cię o jak najlesze zdjęcie Tatusia i Dziadka jak najbardziej z lat młodości :D
A wiadomo, że starość nie radość i moja Panthera nie wygląda teraz jak Miss Świata a ma "dopiero" 14,5 roczku.
Co do "pra" Patashonka to w "Czarnej Fudze" jest tylko pradziadkiem :wink: