góral Posted June 19, 2005 Posted June 19, 2005 Uwielbiam te zdjęcia Forda z Wrocławia, wyglądał BOSKO :D Quote
Santy Posted June 19, 2005 Posted June 19, 2005 WoW !!! Jak tutaj fajowo i kolorowo się zrobiło !!! :D :D :D Ford jako pies tropiący,polujący i wystawowy ....Fajne fotki. :D Ale w wannie wygląda najładniej. :lol: Domyłaś mu te brudne udka i pysio ? :wink: :lol: Quote
Santy Posted June 19, 2005 Posted June 19, 2005 Góral ! Bardzo mi się podobają duże z Avatar-u. Te zdjątka w magazynie przyciągają uwagę. :D No i ten ich średniaczek,który myśli,że jest dużym... Super ! :D Quote
góral Posted June 19, 2005 Posted June 19, 2005 Oj tak ja zachorowałem na Avatary to piękne psy i w Tulln mogłem się o tym na własne oczy przekonać!! :D Quote
Gośka Posted June 19, 2005 Posted June 19, 2005 Widzieliście foty ze Szczecina? Są nawet dupelki :wink: [url]http://www.dogomania.pl/index.php?name=PNphpBB2&file=viewtopic&t=24525&start=0[/url] Quote
cAROL Posted June 20, 2005 Posted June 20, 2005 musze sie tez troszeczke nachwalic Afinka przywiozla z wegierskiej Papy 2 Cace,res CACIB i CaCIB.TYm sposobem zakonczyla championat Wegier!!!!!! :D :B-fly: Quote
cAROL Posted June 20, 2005 Posted June 20, 2005 zapomnialam jeszcze BOB i ozywiscie o tym,ze Micky Olle wrocil tez z 2 CACAMI , CAcibem i BOB :laola: Quote
Karka Posted June 20, 2005 Posted June 20, 2005 Wielkie Gratulacje :multi: :multi: :multi: :multi: Quote
Gośka Posted June 20, 2005 Posted June 20, 2005 Brawo, a nie mówiłam że w poniedziałek dziewczyny zaskoczą wszystkich sukcesami z weekendu :wink: Quote
Sonya-Nero Posted June 20, 2005 Author Posted June 20, 2005 [img]http://manu.dogomania.pl/emot/Puchar2.gif[/img] GRATULACJE [img]http://manu.dogomania.pl/emot/Puchar2.gif[/img] Quote
Alfa1 Posted June 20, 2005 Posted June 20, 2005 :B-fly: [b][color=darkred][size=6]Gratulacje dla Wielkopolanek[/size][/color][/b] :B-fly: Quote
Sonya-Nero Posted June 20, 2005 Author Posted June 20, 2005 Mały prezencik dla Violonczeli :wink: :D babcia Suszka Int. Ch. Ch. Rus., RKF, Blr, Geo ELEGANT STAIL GEISHA SLAVJANKA [url]http://mybaby.on.ufanet.ru/Picts/E._S._GEYSHA_SLAVJANKA2.jpg[/url] [img]http://mybaby.on.ufanet.ru/Picts/E._S._GEYSHA_SLAVJANKA.jpg[/img] i dziadek Zw. Eur., Int. Ch., Ch. Rus, RKF, Blr, Geo, Ukr, Pl Dalin OH MY GOOD TIMES [url]http://mybaby.on.ufanet.ru/Picts/DALIN_OH_MY_GOOD_TIMES.jpg[/url] :thumbs: Quote
Alutka Posted June 20, 2005 Posted June 20, 2005 [quote name='Alfa1']:B-fly: [b][color=darkred][size=6]Gratulacje dla Wielkopolanek[/size][/color][/b] :B-fly:[/quote] od B i e l s z c z a n e k . :smilecol: :D dobrego nigdy za wiele Quote
Violonczela Posted June 21, 2005 Posted June 21, 2005 [quote name='Alutka'][quote name='Alfa1']:B-fly: [b][color=darkred][size=6]Gratulacje dla Wielkopolanek[/size][/color][/b] :B-fly:[/quote] od B i e l s z c z a n e k . :smilecol: [/quote] Dołączam się do gratulacji :laola: :BIG: _______________ Pozdr. Violonczela Quote
Violonczela Posted June 21, 2005 Posted June 21, 2005 Sonya baaardzo dziękuję za miłą niespodzienkę :buzi: Wreszcie zobaczyłam (chociaż na zdjęciu) babcię Suszka, jeszcze raz dzięki. Chyba zmobilizuję się :motz: i zrobię te rodowody na moją stronę. Najpierw zobaczyłam u Gośki a teraz te zdjęcia, widać trzeba zabrać się do pracy :wink: ________________ Pozdr. Violonczela Quote
Violonczela Posted June 21, 2005 Posted June 21, 2005 Gośka zdjęcia Fordzika są śliczne. Jak tam córeczki :angel: :angel: :angel: Fordzika ??? Może są jakieś najnowsze zdjęcia. To duża szkoda że Fordzik nie ma więcej dzieci i chętnych na jego dzieci :fadein: _______________ Pozdr.Violonczela Quote
cAROL Posted June 21, 2005 Posted June 21, 2005 :iloveyou:PIEKNIE DZIEKUJEMY ZA WSZYSTKIE GRATULACJE!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Teraz moja Psinka Afinka odsypia dluga podroz i nawet bawic za bardzo sie nie chce. Quote
Sonya-Nero Posted June 21, 2005 Author Posted June 21, 2005 [quote name='Violonczela']Sonya baaardzo dziękuję za miłą niespodzienkę :buzi: Wreszcie zobaczyłam (chociaż na zdjęciu) babcię Suszka, jeszcze raz dzięki. Chyba zmobilizuję się :motz: i zrobię te rodowody na moją stronę. Najpierw zobaczyłam u Gośki a teraz te zdjęcia, widać trzeba zabrać się do pracy :wink: ________________ Pozdr. Violonczela[/quote] :wink: :oops: no to do roboty, trzeba się pochwalić takimi ładnymi psami w rodowodzie, a co :D 8) Quote
aneta Posted June 21, 2005 Posted June 21, 2005 Gratulacje dla Carol i Olle :D :D :D Co do zdjęć - Olle córeczka prosi o ładne zdjęcia Patashona :) Córeczka będzie w tym roku w Krakowie i Warszawie ( na razie) wraz z wnuczką. A prawnucząt chyba nie będzie :cry: Przynajmniej dziś ciągle nic nie widać :cry: :cry: :cry: Quote
Olle Posted June 21, 2005 Posted June 21, 2005 Witam wszystkich dogomaniaków i przepraszam, że Was na tak długo zostawiłam na Forum. Przede wszystkim pięknie dziękuję za gratulacje dla Mickiego. No braknie nam tylko przerwy rocznej na skończenie Intera, Champ. Węgier, Champ. Niemiec i Champ. Słowenii. Nie wiem czy wszystko uda się zakończyć w tym roku, tym bardziej, że Marco chce się też wystawiać, a kasy braknie. Quote
Olle Posted June 21, 2005 Posted June 21, 2005 Moja długa nieobecność, spowodowana była nawałem pracy związanej z naszą wystawą, tj. opracowanie katalogu i jej zorganizowanie. Mam nadzieję, że mi wybaczycie jeżeli zakradły się jakieś błędy, bo robiłam to poraz pierwszy. Poza tym zmarł mi Tato i też nie miałam czasu na nic w związku z organizacją pogrzebu. Te wszystkie przeżycia spowodowały, że rozchorowałam się. Po prostu organizm nie wytrzymał. A może Bibi mnie zaraziła w Ostrowie? :oops: Quote
Olle Posted June 21, 2005 Posted June 21, 2005 :hand: aneta Patashon już nie chce sie fotografować. Chce by go zapamietano w pełnej krasie wystawowej. Chyba, że poszperam w starych zdjęciach i coś zeskanuję, ale najpierw muszę mieć trochę czasu. Pataschon i ja bardzo cieszymy się, że nie wyginęły jego dzieci, wnukowie, a prawnuki i prapra wnuki i jeszcze dalej ......już też są i pokazują się na wystawach, tlko my nie zawsz o tym wiemy. Dopiero po pokazaniu rodowodu okazuje się, że ktoś sprowadza psa z zagranicy, a tu ma przodka Pataschona. Prawda Alfa :niewiem: Quote
Olle Posted June 21, 2005 Posted June 21, 2005 Alfa, córeczki Gogusia i Mickiego są śliczne. Dobrze by było, żeby je ktoś kupił i wystawiał, bo szkoda zmarnować taki materiał. A wogóle Alfa powiedz mi jakim pra, pra jest już Pataschon? :confused: Quote
Alfa1 Posted June 21, 2005 Posted June 21, 2005 Pra pra i jeżeli się nie mylę to jeszcze jedno pra :lol: Quote
aneta Posted June 22, 2005 Posted June 22, 2005 Olle przykro mi, wiem jak to boli :( Proszę Cię o jak najlesze zdjęcie Tatusia i Dziadka jak najbardziej z lat młodości :D A wiadomo, że starość nie radość i moja Panthera nie wygląda teraz jak Miss Świata a ma "dopiero" 14,5 roczku. Co do "pra" Patashonka to w "Czarnej Fudze" jest tylko pradziadkiem :wink: Quote
Recommended Posts