Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 9.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

To była sunia średnia. Niestety nie potrafię powiedzieć jak jej poszło. Narazie kiepsko spisuję się jako wystawca - jestem tak przejeta wystawianiem że nie wiem co się dzieje na około mnie. Na ringu nie były ustawiane psy (jeżeli były pojedyncze egzemplarze) z przyznawanym tytułem np. CWC. A wystawiajacej osoby nie pytałam jak została oceniona.

Wystawiana była również średnia apricotka z Wrocławia (sama w rasie) MERRY MARLEN ELEGANCE - bez przyznanego wniosku CWC.

Posted

'Świąteczne " mioty są bardzo udane :wink:

mój ostatni miot urodził się w Wielką Niedzielę, a ja się bardzo cieszyłam, że nie był to lany poniedziałek... :wink:

No to może trochę wspomnień :D

moje 6-dniowe maluchy

98433.jpg

98432.jpg

98434.jpg

98435.jpg

98436.jpg

i mój patent na przespane noce :wink: - kołyska

98437.jpg

:x-mas:

Posted

Znalazłam kolejne zdjęcie "sznurówki"

foto_monat05a.jpg

Sonya-Nero

Masz tyle fajnych zdjęć swoich pudli i dużą wiedzę na ich temat nie zamierzasz przypadkiem zrobić swojej strony internetowej? :D

Posted

O boże ale zrobiłas mi radochę.Mojej znajomej dzisiaj w nocy urodziły się

bedlingtony 2 pieski i 1 sunia.z jednym nie jest klawo,miała dzwonić po wet.nie ssie.Nie jest to pierwszy miot tej suczki .Patrząc na Twoje dzieci

zaczynam wierzyć ze u nas też będzie dobrze.W :B-fly: tym tygodniu umawiam się z lekarzem wolę mieć w pogotowiu,powiedz co otym myślisz.

No właśnie kiedy zaprosisz nas na swoją stronę chyba już najwyższa pora :x-mas:

Posted

Irena&pudle dziękuję za miły komplement :oops: , coś tam na temat pudli wiem :wink: , ale jeszcze więcej nie wiem...

Velvia... powiedzmy to tak... znowu miałam szczęście, a jak było... to ci napiszę jak się u ciebie urodzą :D ,

a nie zapomnij zaopatrzyć się wcześniej w buteleczkę do karmienia mleka i mleko w proszku dla szczeniąt (tak na wszelki wypadek)

i sprane flanelowe prześcieradła, poszewki (najlepsze z ciucholandu).

Strona... wiem , :oops: że moja stronka i BiBi jest chyba najdłużej powstającą stroną na świecie... ale jedno mogę powiedzeć.... że będzie :D :D :D

Posted

Sonya-Nero

Zdjęcia są super. Najbardziej podoba mi się to leżenie brzuskiem do góry, też bym tak poleżała :lol: :lol: :lol:

Ja też czekam na Waszą stronkę. Macie tyle super zdjęć, że macie z czego zbudować stronę. Weźcie przykład ze mnie i do roboty :user:

Pozdrowiam Violonczela

www.lindeza.webpark.pl

Posted

Gina & Tiger

Gratulacje :ylsuper: Mnie już też się udało jak pewnie zauważyłaś.

To na tapczanie robiłaś cyfrówką, przy sztucznym oświetleniu :question:

Tylko przy następnych (to na tapczanie) poproś swojego aby ukucnął i będzie rewelka

:x-mas:

Pozdrawiam Violonczela

www.lindeza.webpark.pl

Posted

Strona... wiem , :oops: że moja stronka i BiBi jest chyba najdłużej powstającą stroną na świecie... ale jedno mogę powiedzeć.... że będzie :D :D :D

Z tym stwierdzeniem, to był strzał w dziesiątkę :wink:

Posted

A strona rodziła się w ciężkich bólach, oby nie zadługo bo kto to wytrzyma. :lol: :lol: :lol:

Łącząca się w bólu Violonczela

www.lindeza.webpark.pl

Posted

Gina & Tiger.... dobry początek...no to dawaj kolejne zdjęcia :D ,

bo co, tylko ja się będę produkować :wink:

a Velvia... też się obija, nie mówiąc o Violonczeli...

mam wszystkich wywoływać po kolei?

Posted

Viola zdjęcie na tapczanie było robione cyfrówką przy sztucznym świetle i " z lotu ptaka" :wink: Ze zdjęciami tak jest jak światło dobre to pies kijowo ustawiony, albo na odwrót.Sonya ma rację, do dzieła ze zdjęciami!!Jeśli o mnie chodzi to chętnie powklejam ale nie za bardzo mam co .Ten rok był dla mni ubogi w wystawy więc mam pełno niewystawowych starych fotek .

t5ctndsc01434.jpg