Karka Posted December 6, 2004 Posted December 6, 2004 A ten z Nowej Rudy -obejrzyj sobie fotki ! Quote
IraKa Posted December 6, 2004 Posted December 6, 2004 Na stole stoi: Ch.Cz. CHEYA CHARMANT GALAXY ZEBULON Quote
velvia Posted December 6, 2004 Posted December 6, 2004 Wszysto już wiem,dzięki. To był średniak czy miniatura i jak mu poszło. :klacz: Quote
IraKa Posted December 6, 2004 Posted December 6, 2004 To była sunia średnia. Niestety nie potrafię powiedzieć jak jej poszło. Narazie kiepsko spisuję się jako wystawca - jestem tak przejeta wystawianiem że nie wiem co się dzieje na około mnie. Na ringu nie były ustawiane psy (jeżeli były pojedyncze egzemplarze) z przyznawanym tytułem np. CWC. A wystawiajacej osoby nie pytałam jak została oceniona. Wystawiana była również średnia apricotka z Wrocławia (sama w rasie) MERRY MARLEN ELEGANCE - bez przyznanego wniosku CWC. Quote
Sonya-Nero Posted December 6, 2004 Author Posted December 6, 2004 Irena&pudle gratuluję młodzieżowego debiutu na wystawie i życzę dalszej wytrwałości :D :D :D Quote
Sonya-Nero Posted December 6, 2004 Author Posted December 6, 2004 'Świąteczne " mioty są bardzo udane :wink: mój ostatni miot urodził się w Wielką Niedzielę, a ja się bardzo cieszyłam, że nie był to lany poniedziałek... :wink: No to może trochę wspomnień :D moje 6-dniowe maluchy i mój patent na przespane noce :wink: - kołyska :x-mas: Quote
Karka Posted December 6, 2004 Posted December 6, 2004 Po prostu piękne, słodkie , przekochane :P Już nie mogę się doczekać moich maluchów jak zobaczyłam te fotaski Quote
IraKa Posted December 6, 2004 Posted December 6, 2004 Znalazłam kolejne zdjęcie "sznurówki" Sonya-Nero Masz tyle fajnych zdjęć swoich pudli i dużą wiedzę na ich temat nie zamierzasz przypadkiem zrobić swojej strony internetowej? :D Quote
velvia Posted December 6, 2004 Posted December 6, 2004 O boże ale zrobiłas mi radochę.Mojej znajomej dzisiaj w nocy urodziły się bedlingtony 2 pieski i 1 sunia.z jednym nie jest klawo,miała dzwonić po wet.nie ssie.Nie jest to pierwszy miot tej suczki .Patrząc na Twoje dzieci zaczynam wierzyć ze u nas też będzie dobrze.W :B-fly: tym tygodniu umawiam się z lekarzem wolę mieć w pogotowiu,powiedz co otym myślisz. No właśnie kiedy zaprosisz nas na swoją stronę chyba już najwyższa pora :x-mas: Quote
Sonya-Nero Posted December 6, 2004 Author Posted December 6, 2004 Irena&pudle dziękuję za miły komplement :oops: , coś tam na temat pudli wiem :wink: , ale jeszcze więcej nie wiem... Velvia... powiedzmy to tak... znowu miałam szczęście, a jak było... to ci napiszę jak się u ciebie urodzą :D , a nie zapomnij zaopatrzyć się wcześniej w buteleczkę do karmienia mleka i mleko w proszku dla szczeniąt (tak na wszelki wypadek) i sprane flanelowe prześcieradła, poszewki (najlepsze z ciucholandu). Strona... wiem , :oops: że moja stronka i BiBi jest chyba najdłużej powstającą stroną na świecie... ale jedno mogę powiedzeć.... że będzie :D :D :D Quote
Gina&Tiger Posted December 7, 2004 Posted December 7, 2004 Hurra udało mi się :lol: Teraz i ja będę was raczyć moimi zdjęciami . Quote
Violonczela Posted December 7, 2004 Posted December 7, 2004 Sonya-Nero Zdjęcia są super. Najbardziej podoba mi się to leżenie brzuskiem do góry, też bym tak poleżała :lol: :lol: :lol: Ja też czekam na Waszą stronkę. Macie tyle super zdjęć, że macie z czego zbudować stronę. Weźcie przykład ze mnie i do roboty :user: __________________________ Pozdrowiam Violonczela www.lindeza.webpark.pl Quote
Violonczela Posted December 7, 2004 Posted December 7, 2004 Gina & Tiger Gratulacje :ylsuper: Mnie już też się udało jak pewnie zauważyłaś. To na tapczanie robiłaś cyfrówką, przy sztucznym oświetleniu :question: Tylko przy następnych (to na tapczanie) poproś swojego aby ukucnął i będzie rewelka :x-mas: ___________________ Pozdrawiam Violonczela www.lindeza.webpark.pl Quote
BiBi Posted December 7, 2004 Posted December 7, 2004 Strona... wiem , :oops: że moja stronka i BiBi jest chyba najdłużej powstającą stroną na świecie... ale jedno mogę powiedzeć.... że będzie :D :D :D Z tym stwierdzeniem, to był strzał w dziesiątkę :wink: Quote
Violonczela Posted December 7, 2004 Posted December 7, 2004 Strona... wiem , :oops: że moja stronka i BiBi jest chyba najdłużej powstającą stroną na świecie... ale jedno mogę powiedzeć.... że będzie :D :D :D A strona rodziła się w ciężkich bólach, oby nie zadługo bo kto to wytrzyma. :lol: :lol: :lol: ___________________________ Łącząca się w bólu Violonczela www.lindeza.webpark.pl Quote
Sonya-Nero Posted December 7, 2004 Author Posted December 7, 2004 Gina & Tiger.... dobry początek...no to dawaj kolejne zdjęcia :D , bo co, tylko ja się będę produkować :wink: a Velvia... też się obija, nie mówiąc o Violonczeli... mam wszystkich wywoływać po kolei? Quote
Gina&Tiger Posted December 7, 2004 Posted December 7, 2004 Viola zdjęcie na tapczanie było robione cyfrówką przy sztucznym świetle i " z lotu ptaka" :wink: Ze zdjęciami tak jest jak światło dobre to pies kijowo ustawiony, albo na odwrót.Sonya ma rację, do dzieła ze zdjęciami!!Jeśli o mnie chodzi to chętnie powklejam ale nie za bardzo mam co .Ten rok był dla mni ubogi w wystawy więc mam pełno niewystawowych starych fotek . Quote
Gina&Tiger Posted December 7, 2004 Posted December 7, 2004 Przedstawiam Wam mojego trzeciego stwora potwór z bagien czy on przestanie biegać? na czatach z mamą chyba ma dość tego pozowania Quote
Gina&Tiger Posted December 7, 2004 Posted December 7, 2004 próbuje jeszcze raz wkleić mojego stworka Quote
Gina&Tiger Posted December 7, 2004 Posted December 7, 2004 Musicie mi wybaczyć :oops: ,trochę mieszam Quote
Gina&Tiger Posted December 7, 2004 Posted December 7, 2004 Chwila statyki ,tylko trochę krzywo stoi Quote
Recommended Posts