Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Czekaj,czekaj,jak się Tatiana dowie,a że się dowie to pewne ,ja jej naskarżę :fadein:
[color=red]Najlepsze życzenia dla Niny[/color] :new-bday:

• Replies 9.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='"Karka"'][quote name='"Sonya-Nero"'][quote name='Karka'] i jeszcze coś o czym marzyłam przez parę lat a jeszcze w przyszłym tygodniu reszta tej niespodzianki :roll: [/quote]

A ja wiem co Karka dostała :D i bardzo mnie to cieszy :wink: :D

Posted

[quote name='"BiBi"'][quote name='"Karka"'][quote name='Sonya-Nero'][quote name='Karka'] i jeszcze coś o czym marzyłam przez parę lat a jeszcze w przyszłym tygodniu reszta tej niespodzianki :roll: [/quote]

A ja wiem co Karka dostała :D i bardzo mnie to cieszy :wink: :D[/quote]
ani mru mru bo zapeszysz :evilbat:
A Tatianka taka paskuda i dlatego chcesz się jej Sonya pozbyć :wink: no ładnie to wybieram tę drugą możliwość 8)

Posted

[quote name='Karka'] ani mru mru bo zapeszysz :evilbat:
[/quote]

Napewno się uda :wink: :D Przecież będę mocno trzymać kciuki, zresztą nie tylko ja :D :D :D

Posted

[quote name='Alfa1']Szukam dobrej hodowli dobermanów,aktualnie mających szczeniaki do odbioru,proszę jeżeli ktoś zna ,o nr.tel.na pv[/quote]

Dziękuję wszystkim za odpowiedź,a ja też znalazłam kilkanaście adresów,więc mam nadzieje,że gdzieś czeka mała sunia.
Rozczarowało mnie forum dobermanów ,zero reakcji :evil:
Cieszy ,że forum ozdobnych nie zawiodło :D

Posted

Alfa - napisz po finalizacji z jakiej hodowli udało się kogoś udobermanić, tj. chciałem napisać uszczęśliwić. Jak z mojego namiaru, to będę miał pół litra satysfakcji :drinking: . Pozdrowionka. :P :wink:

Posted

Czy wie ktoś coś o tych pudlach "Pudle Sznurowe"
[img]http://www.pudel.pl/images/pudelsznur1.jpg[/img]
Jakieś linki ?? Wiecej informacji ???

zdjęcie użyczone ze stronki
[url]http://www.pudel.pl/[/url]

Posted

Witam po przerwie :D Była u nas mała awaria komputera. Wyjazd na weekend i ogólny brak czasu na kompa jak juz działał. Rafunia jest świetna. W domu nazywam ją najczęściej Fusia lub Fuśka (końcówka od Rafusia itd.) Ładnie chodzi przy nodze nawet bez smyczy, oczywiście z dala od wszelkich ulic. Jest chyba juz całkiem spora waży 14 kg W sobotę skończy 4 miesiace.
Calkiem nieźle zniosła podróż 200 km na weekend. Strasznie sie śliniła ale nic nie wymiotowała a z powrotem jeszcze lepiej sie zachowywała i mniej śliniła. W lesie gdszie byliśmy trzymała sie bardzo blisko nas.

Zainteresowanych odsyłam na naszą strone gdzie są jej zdjecia. Nie mam czasu wkleić. [url]www.frosze.com[/url]

Pozdrawiam wszystkich :D
Składam życzenia urodzinowe :new-bday: dla 10 latki i składam spóźnione gratulacje dla wszystkich ostatnich zwycięzców ringów :olympic:

Posted

Ewelina - ja się co prawda na pudlach nie znam, ale zdaje się, że renomowane pudle pojechały do Tulln i nikt Ci nie może odpowiedzieć w pełni fachowo, więc powiem tylko tyle, że kiedyś gdzieś wyczytałem, iż takie mopy-dredziarze są popularne u Wielkiego Brata w USA.
PS.
Jest to niesamowicie rozwiązły kraj - gubernatorem Florydy jest Bush o imieniu JEB!!! :lol:

Posted

A ja już wiem jak poszło Góralowi, ale niech się sam pochwali, ma czym :D
Jest też obsada na światówkę w Poznaniu, tylko nie wiem jakie komu przypadną wielkości:
(Pudel – wszystkie odmiany)
Iwona Urbanowska (PL)
Lisbeth Mach (CH)
Libuse Ubrova (CZ)
Zvi Kupferberg (IL)
Anatoli Zhuk (BY)

Posted

[quote name='Gośka']A ja już wiem jak poszło Góralowi, ale niech się sam pochwali, ma czym :D
Jest też obsada na światówkę w Poznaniu, tylko nie wiem jakie komu przypadną wielkości[/quote]

Gosia uchyl rąbka tajemnicy :D

A na światówkę to grzech nie pojechać skoro mamy ją u nas, bezwzględu na sędziów.

Posted

Nie, nie uchylę, niech się sam chwali, moge powiedzieć że poszło im napradę świetnie :D
Faktycznie obsada na Poznań trochę mało szczegółowa, ale ja mam ten komfort że z 3 wielkości coś sobie wybiorę ;)
No i jeszcze mam lhasa, kurcze będę musiała być w 4 miejscach naraz, nierealne, chyba że znajdę 3 handlerów.