Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 9.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Wow, polskie pudle naprawdę maja się czym pochwalić :D
Gratulacje :klacz: :klacz: :klacz:

Wytłumaczcie mi tylko jedno:

[quote name='-Magda-'][img]http://img270.echo.cx/img270/5427/bil33js.jpg[/img][/quote]

[b]Kto i dlaczego chciał odciąć kawałek pudla???[/b] :o
:wink:

Posted

[quote name='Karka'][img]http://img281.echo.cx/img281/5263/bildomino3qc.jpg[/img][/quote]
A co to za kotek??? Od tyłu podobny do mojego Truskawka :o
Byłam w Radomiu i widziałam pudle :D

Posted

[quote name='Sonya-Nero']Bo mi sie też wydaje, ze rozmawiałam z [b]JustynąJK[/b] :D , chyba najbardziej tajemniczą osobą :-? :wink:[/quote]
Bo Justyna była incognito :wink:

Posted

Dziękujemy za gratulacje,pozdrowienia i miłe słowa. :D

Foteczki naprawdę świetne i żałuję,że nie mogę uzupełnić tego fotoreportażu zdjęciami z Słupska. :-?
Dopiero dzisiaj dotarły do mnie fotki Lexiego z wystawy w Bydgoszczy.
Postaram się je wkleić chociaż nie wiem,czy to mi się uda jeszcze dzisiaj... :wink: :lol: Na pewno musicie uzbroić się w cierpliwość.... :lol: :lol: :lol:

Posted

Kot na zdjęciu z Bilem jest moich rodziców, co prawda kiedyś był nasz, ale nie chciał z nami mieszkać, a mówią że koty przywiązują się do miejsca, nieprawda, nasz się zbuntował, przestał jeść na 3 m-ce i musieliśmy odwieść go do rodziców, wcześniej byliśmy u rodziców na wakacjach i potem kot już nie chciał być z nami. Przez rok mnie unikał jak przyjeżdżałam :oops: Teraz już wie że go nie zabiorę i jest ok.
A ta połówka pudla obawiam się że też moja :wink: Dzień wcześniej piliśmy grilla i chyba tak wyszło że po strzyżeniu zostało tylko pół psa.

Posted

[quote name='Gośka']Kot na zdjęciu z Bilem jest moich rodziców[/quote] Fajny rudziel 8)
[quote]Dzień wcześniej [b]piliśmy[/b] grilla i chyba tak wyszło że po strzyżeniu zostało tylko pół psa.[/quote] :lol: :lol: :lol:

Posted

:ylsuper: Myślę, że oprócz pucharów, medali każdy doznał miłych
wrażeń i dobrze się bawił :eating: :beerchug: :buzi:

Dla ZWYCIEZCOW - G R A T U L A C J E :thumbs:

Do zobaczenia na następnych wystawach .

:D dobrego nigdy za wiele