velvia Posted December 1, 2004 Posted December 1, 2004 Witaj Violonczelu. Cieszę się że jeszcze jedna pasjonatka się odwarzyła się odezwać/ja to zrobiłam przed Tobą. Quote
Gina&Tiger Posted December 1, 2004 Posted December 1, 2004 śpisz ????Już znalazłam ,dużo czytalniejsza niż poprzednia.Jedna uwaga za mało "rudych "zdjęć a od nich się wszystko zaczęło!Masz fajnę zdjęcie Granda czarno-białe ,myślę ,że powinno się tu znaleść. :Dog_run: Quote
Gina&Tiger Posted December 1, 2004 Posted December 1, 2004 Jeszcze jedna szalona nie śpi!Jak tam mamuśka ? Quote
velvia Posted December 2, 2004 Posted December 2, 2004 Witajcie Gina&Tiger,Violonczelu :hand: . Masz po remoncie bardzo ładną stronę.Życzę pięknych i grubuch"dzieci". Witaj w KLUBIE PUDLI ŚWIĄTECZNYCH. Moje też urodzą się w święta,po wyglądzie mojej suczki myślę że będzie ich sporo. :x-mas: Quote
Violonczela Posted December 2, 2004 Posted December 2, 2004 Witaj Dzięki za słowa uznania dla mojej strony. Niestety nie umiem ustawić Księgę Gości i ustawiłam to tak że możecie wysyłać na mój e-mail a ja to później wprowadzę do książki. Moja Melaśka już miała dwa mioty i w każdym było po trzy czarne kłębuszki. Ostatnio zamówiłam u niej cztery 2/2 ale one uparcie 3 i chociaż udało się wyprosić 1 suczynkę. Poza tym rodzi duże dorodne kluseczki po 22 dag myślę że jak na miniaturę to dość sporo. Quote
BiBi Posted December 2, 2004 Posted December 2, 2004 Witam nową Koleżankę :D :D :D Moja Tiffany w dwóch pierwszych miotach też miała po 3 i już myślałam, ze to liczba zarezerwowana dla niej, ale w ostatnim miocie urodziła 2 :D Tylko, że u niej nie były takie "wypasione", jak u Melasi :wink: Od razu widać, że dziewczyna umie o siebie zadbać :D :D :D Quote
Violonczela Posted December 2, 2004 Posted December 2, 2004 Szkoda że nie widziałyście mojej miny :roll: jak co dwa dni ważyłam mój ostatni miot. Byłam przekonana że to ja będę pierwszą hodowczynią która po rodzica miniaturach będzie miała duże królewskie. Nasi sędziowie chyba by padli :o . Jak to dobrze wszystkie są miniaturami :klacz: Quote
BiBi Posted December 2, 2004 Posted December 2, 2004 Może same się przeraziły i przystopowały :lol: Quote
Violonczela Posted December 2, 2004 Posted December 2, 2004 pewnie tak jak, tylko otworzyły oczy i zobaczyly to moje spojrzenie :o :evil: to stwierdziły że chyba przecholowały Quote
Gina&Tiger Posted December 2, 2004 Posted December 2, 2004 Wasze tempo rozmowy mnie rozbroiło 1 post na godzinę :lol: Quote
Sonya-Nero Posted December 2, 2004 Author Posted December 2, 2004 Ach te szczeniaczki... to Tatiana i Tamaris w wieku dwóch i pół miesiąca... czyli średniak i miniaturka :D Quote
Violonczela Posted December 2, 2004 Posted December 2, 2004 ja nie robiłam zdjęć tym całkiem malutkim bo cały czas siedziałam i :o nie była poprostu w stanie, ale jak wstały na nóżki to jakoś schudły. Wtedy wyglądały za miniaturami ale waga :-? Quote
Alfa1 Posted December 2, 2004 Posted December 2, 2004 Ale starał się chłopak żeby siostra nie patrzyła na niego z góry i prawie ją wzrostem dogonił. Tamaris to moja sympatia. :oops: Quote
carotina Posted December 2, 2004 Posted December 2, 2004 Ale starał się chłopak żeby siostra nie patrzyła na niego z góry i prawie ją wzrostem dogonił. Tamaris to moja sympatia. :oops: a Tatianka moja :oops: :wink: - sorrki, że tak się wtrącam do waszej rozmowy :oops: , ale od pewnego czasu tak was czytam :wink: i zazdroszcze :wink: ... na topicu mojej rasy to w sumie cicho :roll: Quote
Alfa1 Posted December 2, 2004 Posted December 2, 2004 Bardzo nam miło. Popraw mnie jeżeli się mylę,ale to Ciebie i Tatjanę widziałam gdzieś na forum,pasujecie do siebie. :lol: :lol: Quote
BiBi Posted December 3, 2004 Posted December 3, 2004 - sorrki, że tak się wtrącam do waszej rozmowy :oops: , ale od pewnego czasu tak was czytam :wink: i zazdroszcze :wink: ... na topicu mojej rasy to w sumie cicho :roll: Wcale się nie wtrącasz :D U nas wszyscy są mile widziani, nawet jeśli nie mają pudla :D :D :D Quote
BiBi Posted December 3, 2004 Posted December 3, 2004 Wasze tempo rozmowy mnie rozbroiło 1 post na godzinę :lol: No, nie czepiaj się szczegółów :wink: To i tak nieźle, bo ostatnio coś tu spokojnie, czyżby już przedświąteczna gorączka :x-mas: Quote
carotina Posted December 3, 2004 Posted December 3, 2004 Bardzo nam miło. Popraw mnie jeżeli się mylę,ale to Ciebie i Tatjanę widziałam gdzieś na forum,pasujecie do siebie. :lol: :lol: hmmm... nie wiem... :hmmmm: czy to chodzi o moją fotke...??? w każdym razie jedną mam i wstawiam poniżej :) mi się podoba :D :oops: Quote
Sonya-Nero Posted December 3, 2004 Author Posted December 3, 2004 Mi też :D i cieszę się, że mogła się z tobą pokazać na MP w Poznaniu. Od tego czasu zaszły w niej same pozytywne zmiany :wink: od razu w poniedziałek dostała cieczkę, na którą czekałam ładnych parę tygodni i przestała niszczyć mi rzeczy w domu, a szkodnik z niej był niesamowity :evil: Quote
Karka Posted December 3, 2004 Posted December 3, 2004 Wygląda na to carotina,że miałaś jakiś cudowny wpływ na Tatiankę :wink: Chyba czary jakieś :roll: Quote
Gośka Posted December 3, 2004 Posted December 3, 2004 Witam wszystkich pudlarzy i tych "starych" i calkiem "nowych", nareszcie udalo mi sie przebrnac i przeczytac wszystko, warto bylo. Ciesze sie ze pudlowy temat jest taki "gorący" :D Quote
Violonczela Posted December 3, 2004 Posted December 3, 2004 Właśnie wróciłam do domu :hand: i nie wiem czy jeszcze kogoś tutaj zastałam ? Quote
Recommended Posts