Olle Posted May 5, 2005 Posted May 5, 2005 Piękne te maleństwa. Zaraz sobie je wkleję do swojego komputera. :angel: :angel: :baby: :baby: całusy od tatusia i babuni :buzi: :buzi: Quote
aneta Posted May 6, 2005 Posted May 6, 2005 Frosh nie przyjmuj się, możesz podawac Rafie jako uzupełnienie chrząstkę rekina, jest naprawdę dobra. Możesz ją kupić albo w lecznicy jako atroflex albo jako chrząstkę rekina w aptece (taniej). Bibi - maluszki sa słodkie, muszę Queeni posadzic przed komputerem, żeby załapała o co mi chodzi :wink: Quote
.ania Posted May 6, 2005 Posted May 6, 2005 Maleństwa cudowne :D :lilangel: a jak szybko rosną ;) Mam nadzieję że [b]Frosh[/b] nie obrazi się, że wstawiłam zdjęcia Rafy, ale jest tak śliczna, że aż szkoda żeby ją nik nie oglądał :) (Frosh, mam nadzieję że mi wybaczysz ;) ) [url]http://img131.echo.cx/my.php?image=rafa42xc.png[/url] [url]http://img131.echo.cx/my.php?image=rafa10mr.png[/url] Quote
Frosh Posted May 6, 2005 Posted May 6, 2005 Oczywiiscie, ze nie obrazam sie. Ja po prostu nie mam czasu. A swoja droga to nie wiedziałam, ze mąż już wrzucił na stronę te zdjęcia. A jak twoja Szelma rosła??? Quote
BiBi Posted May 6, 2005 Posted May 6, 2005 Dziękujemy za pochwały :D :D :D W poniedziałek kończymy 6 tygodni :D Quote
BiBi Posted May 6, 2005 Posted May 6, 2005 [quote name='aneta']Bibi - muszę Queeni posadzic przed komputerem, żeby załapała o co mi chodzi :wink:[/quote] Najważniejsze, zeby wogóle załapała :D , choćby ze względu na te moje wygibasy przy tym wszystkim :wink: :D Quote
Bubi Posted May 6, 2005 Posted May 6, 2005 Witam.Pozdrawiam dzieciaczki te maleńkie i te trochę większe- zdjecia świetne.Frosh myśle , że waga Rafy jest O.K, sprawdziłam moje ważyły od 9-11 kg. w tym wieku,może powinnaś zmienić karme jak są jakies problemy. Quote
Frosh Posted May 6, 2005 Posted May 6, 2005 Karmie Rafę Proplanem puppy, ale do tej pory była na mieszanym tzn. troche proplan, trochę gotowanego. Teraz kupilismy 15 kg proplana i bedzie glównie na tym. Dzisiaj była Gosia z Prudnika i powiedziała, ze jest ok. A jutro wielki dzień Gosia bedzie strzygłą Rafę :roll: Zobaczymy co z niej zostanie :P Bedziemy ja kąpać, suszyc no i strzyc :lol: Quote
Ki-wi Posted May 6, 2005 Posted May 6, 2005 No nie wiem czy sie nie myle...ale to rude to mi na lhasaczka wyglada. Zgadza sie??? :oops: :hmmmm: :sg168: Quote
Gośka Posted May 8, 2005 Posted May 8, 2005 Alutka co się tak dziwisz :wink: To stary styczniowy nabytek, ja podobnie jak Santy, tyle że morza nie mam, ale idę tak sobie polami, patrzę a tu jakieś rude, prostowłose, nawet podobne do psa naprasza się, więc przygarnęłam :wink: Nawet podobne do lhasa, więc może i rodowód wyrobię. Quote
Alutka Posted May 8, 2005 Posted May 8, 2005 :klacz: To bardzo bardzo ładnie z Twojej strony. Jesteś wielkoduszna! Obawiam się tylko.że z tym wyrobieniem rodowodu nie będzie łatwo. :kciuki: :D dobrego nigdy za wiele Quote
Ewelinaa Posted May 8, 2005 Posted May 8, 2005 Chciałam się was zapytać jak jest z ta Klubow Pudli !!! Kiedy jest gdzie i czy tylko członkowie moga się zgłaszać ??? Czy to jest dwódniowa 11 Międzynarodowa a 12 krajowa czy klubowa Quote
Gośka Posted May 8, 2005 Posted May 8, 2005 Zapraszam wszystkich za jakąś godzinkę na zaktualizowanego "pudla", będziecie mogli zaspokoić swoją ciekawość :wink: Quote
Karka Posted May 8, 2005 Posted May 8, 2005 No właśnie ja tam zaglądam i zaglądam i nic :( No to za godzinkę kuknę :o Quote
Gośka Posted May 8, 2005 Posted May 8, 2005 Na razie wgrywam zdjęcia, siedzę w kafejce bo z domu to wgrywałabym tydzień. Teraz wszystko jest wykasowane, więc cierpliwości. Quote
Gośka Posted May 8, 2005 Posted May 8, 2005 Wszystko działa - mam nadzieję, zapraszam do oglądania, jeśli coś nie działa to dajcie znać. Quote
Karka Posted May 8, 2005 Posted May 8, 2005 Widziałam widziałam :B-fly: :multi: nareszcie pięknotki pojawiły się na stronce :P 8) Są obie śliczne tak jak pozostała męska część stadka :ylsuper: :thumbs: Quote
Ki-wi Posted May 8, 2005 Posted May 8, 2005 Gosia ...to na tym wczesniejszym zdjeciu...to w koncu ,ktory psiak jest :roll: Czy jest to malutka Keira,ktora widac na twojej stronce??? :D Quote
góral Posted May 8, 2005 Posted May 8, 2005 Gosia powinnaś wstawić jeszcze to zdjęcie Billa, które mi przysłałaś wygląda na nim super :D Quote
Gośka Posted May 9, 2005 Posted May 9, 2005 Ki-wi na zdjęciach jest Keira. Góral mam nadzieję że Bil i na tych innych zdjęciach wygląda dobrze :) To co tobie przesłałam trochę jakościowo jest kiepskie, ale może i racja, że na tamtym wygląda lepiej. Na razie nie mam zbyt dużo zdjęć, w sumie to Łódź była pierwszą wystawą w tym roku na której mogłam pocykać jakieś uczesane zdjęcia, więc wszystkie fotki są prawie identyczne. Oczywiście pomieszałam rodowód Keiry, więc nie ma co na niego patrzeć :wink: a teraz nie wiem kiedy będę mogła to poprawić. Quote
Sonya-Nero Posted May 9, 2005 Author Posted May 9, 2005 No, no całkowite odmłodzenie hodowli Inter-Studio :wink: Trójka młodych psiaków do wystawiania to duże wyzwanie :roll: :D Nie pozostaje nam nic innego jak trzymac kciuki :thumbs: :wink: Quote
Sonya-Nero Posted May 9, 2005 Author Posted May 9, 2005 A ja mam jeszcze zagadkę dla Górala :wink: :hand: co to jest za pies :question: , dla ułatwienia podpowiem, że jest to czarny pudel średni :wink: [img]http://foto.onet.pl/upload/23/11/_471155_n.jpg[/img] Mnie cały czas intryguje ta fotografia patrząc na późniejsze zdjęcia tego psa :wink: :P Quote
Recommended Posts