Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Piękne te maleństwa. Zaraz sobie je wkleję do swojego komputera.
:angel: :angel: :baby: :baby: całusy od tatusia i babuni :buzi: :buzi:

• Replies 9.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Frosh nie przyjmuj się, możesz podawac Rafie jako uzupełnienie chrząstkę rekina, jest naprawdę dobra. Możesz ją kupić albo w lecznicy jako atroflex albo jako chrząstkę rekina w aptece (taniej).

Bibi - maluszki sa słodkie, muszę Queeni posadzic przed komputerem, żeby załapała o co mi chodzi :wink:

Posted

Maleństwa cudowne :D :lilangel: a jak szybko rosną ;)

Mam nadzieję że [b]Frosh[/b] nie obrazi się, że wstawiłam zdjęcia Rafy, ale jest tak śliczna, że aż szkoda żeby ją nik nie oglądał :) (Frosh, mam nadzieję że mi wybaczysz ;) )

[url]http://img131.echo.cx/my.php?image=rafa42xc.png[/url]

[url]http://img131.echo.cx/my.php?image=rafa10mr.png[/url]

Posted

Oczywiiscie, ze nie obrazam sie. Ja po prostu nie mam czasu. A swoja droga to nie wiedziałam, ze mąż już wrzucił na stronę te zdjęcia.

A jak twoja Szelma rosła???

Posted

[quote name='aneta']Bibi - muszę Queeni posadzic przed komputerem, żeby załapała o co mi chodzi :wink:[/quote]

Najważniejsze, zeby wogóle załapała :D , choćby ze względu na te moje wygibasy przy tym wszystkim :wink: :D

Posted

Witam.Pozdrawiam dzieciaczki te maleńkie i te trochę większe- zdjecia świetne.Frosh myśle , że waga Rafy jest O.K, sprawdziłam moje ważyły od 9-11 kg. w tym wieku,może powinnaś zmienić karme jak są jakies problemy.

Posted

Karmie Rafę Proplanem puppy, ale do tej pory była na mieszanym tzn. troche proplan, trochę gotowanego. Teraz kupilismy 15 kg proplana i bedzie glównie na tym. Dzisiaj była Gosia z Prudnika i powiedziała, ze jest ok. A jutro wielki dzień Gosia bedzie strzygłą Rafę :roll: Zobaczymy co z niej zostanie :P

Bedziemy ja kąpać, suszyc no i strzyc :lol:

Posted

Alutka co się tak dziwisz :wink:
To stary styczniowy nabytek, ja podobnie jak Santy, tyle że morza nie mam, ale idę tak sobie polami, patrzę a tu jakieś rude, prostowłose, nawet podobne do psa naprasza się, więc przygarnęłam :wink: Nawet podobne do lhasa, więc może i rodowód wyrobię.

Posted

:klacz: To bardzo bardzo ładnie z Twojej strony. Jesteś wielkoduszna!
Obawiam się tylko.że z tym wyrobieniem rodowodu nie będzie łatwo.

:kciuki:

:D dobrego nigdy za wiele

Posted

Chciałam się was zapytać jak jest z ta Klubow Pudli !!! Kiedy jest gdzie i czy tylko członkowie moga się zgłaszać ??? Czy to jest dwódniowa 11 Międzynarodowa a 12 krajowa czy klubowa

Posted

Widziałam widziałam :B-fly: :multi: nareszcie pięknotki pojawiły się na stronce :P 8) Są obie śliczne tak jak pozostała męska część stadka :ylsuper: :thumbs:

Posted

Gosia ...to na tym wczesniejszym zdjeciu...to w koncu ,ktory psiak jest :roll:
Czy jest to malutka Keira,ktora widac na twojej stronce??? :D

Posted

Ki-wi na zdjęciach jest Keira.
Góral mam nadzieję że Bil i na tych innych zdjęciach wygląda dobrze :)
To co tobie przesłałam trochę jakościowo jest kiepskie, ale może i racja, że na tamtym wygląda lepiej. Na razie nie mam zbyt dużo zdjęć, w sumie to Łódź była pierwszą wystawą w tym roku na której mogłam pocykać jakieś uczesane zdjęcia, więc wszystkie fotki są prawie identyczne.
Oczywiście pomieszałam rodowód Keiry, więc nie ma co na niego patrzeć :wink: a teraz nie wiem kiedy będę mogła to poprawić.

Posted

No, no całkowite odmłodzenie hodowli Inter-Studio :wink:
Trójka młodych psiaków do wystawiania to duże wyzwanie :roll: :D
Nie pozostaje nam nic innego jak trzymac kciuki :thumbs: :wink:

Posted

A ja mam jeszcze zagadkę dla Górala :wink: :hand:

co to jest za pies :question: ,
dla ułatwienia podpowiem, że jest to czarny pudel średni :wink:

[img]http://foto.onet.pl/upload/23/11/_471155_n.jpg[/img]

Mnie cały czas intryguje ta fotografia patrząc na późniejsze zdjęcia tego psa :wink: :P