Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 9.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='góral'][img]http://www.cinofilia-sud.com.ar/fotos2005/west0134.JPG[/img]
[img]http://www.cinofilia-sud.com.ar/fotos2005/west0146.JPG[/img][/quote]

Włos odlotowy, ale budowa, błe. Może się narażę, ale mnie się nie podobają, toy ma koszmarnie wiszące pachwiny, wiszą mu aż do kolan, duży wygląda jakby nie miał z tyłu kątowania i przednie stopy zero wysklepienia. Ale włos i fryzura miodzio.

Posted

Ja miałem pożyczone kasety z finałami, ale bedę miał DVD ze Stanów zobacz na [url]www.westminsterkennelclub.org[/url]
są tam filmiki, tylko nie zawsze idą

Posted

Szczęściarz.
Dobra zobaczę może mi się otworzy, od wczoraj próbują mi naprawić internet, już nawet mogę coś wysłać, tyle że teraz spadł mi sygnał przychodzący, wrr. Łącze radiowe to faktycznie dla cierpliwych.

Posted

[quote name='góral']Ja miałem pożyczone kasety z finałami, ale bedę miał DVD ze Stanów zobacz na [url]www.westminsterkennelclub.org[/url]
są tam filmiki, tylko nie zawsze idą[/quote]

u mnie coś kolorów nie ma... a raczej wiadc tylko zielony, różowy i biały... nie wiem dlaczego :roll:

Posted

U mnie niestety nic się nie otworzyło. Góral jak już będziesz miał to DVD daj znać, może się wreszcie wybiorę do Ciebie :) Będę miała jakiś pretekst.

Posted

Parę tytułów udało się zdobyć dogomaniackim pudelkom na klubówce po powrocie do domu zapewne sami się wszyscy pochwalą , nie mam katalogu więc nie podam nazw zwycięskich psów :roll: tyle co pamiętam : Toyeczka czarna BiBi- Luna Mio Amore BiBi -Młodzieżowe Zwycięstwo Klubu'05 , toyeczka morelowa Alutki -Uncja Bielska Elita BIS Weteran '05 na resztę musicie poczekać :oops:

Posted

Widze,ze niektorzy nie mogli dospac i juz pare wiesci z klubowki przekazali.Moja Ballyhoo tez wygrala, ma CWC i Zw Klubu. :multi: Niestety BOBa dostal pies :( Ale i tak bardzo sie z mama cieszymy :BIG: Jeszcze troche brakowalo i wrocilabym z duza biala do domu!!!!?? :baby:

Posted

Właśnie nie mogłam nic napisać bo nie znam z imienia piesów :oops: a katalogu nie mam. Trzeba było brać te małą , dużą białą niunię 8)

Posted

Mmmm...Tak sobie siedzialam i patrzylam na to duze biale pudlowe dziecko po drugiej stronie smyczy i pewne mysli zaczely chodzic mi po glowie :flasings: