Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 9.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

nie ma katalogu z klubówki :evil:
Wiem wiem góral Bercik to twoj faworyt :wink: a ja go strasznie lubię za niewzruszony spokój w każdej sytuacji

Posted

[quote name='góral']Czy Wasze gg też nie działa, ja mam z nim problem od wczoraj, nie mogę zminic statusu i wszystkich na liście mam nieaktywnych :( co mam robić :confused:[/quote]

Góral masz GG? Podaj mi numer. Moje GG działa bez zarzutu.

Posted

Moje też działa i wszystko jest ok :) Ale spróbuj je kilka razy zamknąc i włączyc to może będzie dobrze, też kiedyś miałam z nim problem ale już od dłuższego czasu działa bez zarzutu ;)

Posted

Nie wiem co było z tą fotką ale ją pooglądałam w róznych programach , pomęczyłam i jest :P
[img]http://www.album.com.pl/s45632KoLa/126695.jpg[/img]

oto Szelma Magdy :P

Posted

[b]Magda[/b]
Szelma jest super ja próbuję sobie taka Rafę wyobrazić ale ciężko to wychodzi, zwłaszcza dla mnie która z pudlami nie wiele się stykała a juz z duzymi w ogóle!!

Rafula jest świetna aczkolwiek niezły :Dog_run: z niej szatanek :evil: i dzieci trochę poobgryzane.

Niedługo wkleję zdjecia. :D :lol:

Posted

Karka postaram się, zdjęcia mam już pocykane, tylko u mnie ciężko z wysyłaniem :cry: Może w nocy się uda.

Frosh, ani się obejrzysz jak Rafa będzie taka duża, za 3-4 miesiące nie będziesz mogła sobie już wyobrazić, że ona kiedyś była malutka :D

Posted

Mafia Gosi :D z przyjemnością przedstawiam tylko z imienia to już musi Gosia :wink:
[img]http://www.album.com.pl/s45632KoLa/126762.jpg[/img]
Poślij więcej jak masz fotek z radością je tu wstawię :P

Posted

Karka staram się jak mogę, kurcze poszło to jedno i następne ani rusz nie chcą, mimo że mają po 7KB. Cały czas próbuję, wysyłam do Karki, bo odemnie na dogomanię to na pewno nie wyjdzie.