Violonczela Posted April 5, 2005 Posted April 5, 2005 [*] [*] [*] :cry: :cry: :cry: __________ Violonczela Quote
aneta Posted April 6, 2005 Posted April 6, 2005 [img]http://www.czarnafuga.republika.pl/swieca.gif[/img] Quote
BiBi Posted April 9, 2005 Posted April 9, 2005 LUCKY CH Niemiec,tyle się chwalę ,bo resztę dziewczyny napiszą po powrocie,sędziował prezes klubuDPK Rolf Eggerking hodowla vonSudentron,wiem tylko że miał konkurencje. :D Marianna wisi mi na plecach i piszę na raty. Alfa 1 Quote
Karka Posted April 9, 2005 Posted April 9, 2005 Świeżutkie wiadomości z Klubowej Wystawy Pudli DPK w Berlinie : średniaczek srebrny BiBi- Siber Elegans Sokom - CAC DPK , VHD -Cha miniaturka czarna Sonya-Nero i BiBi - Lucky Larry z Altheyrosei -CAC DPK , VDH-Cha(1/3) , BOB !!!! oceniał przewodniczący klubu DPK Rolf Eggerking hodowla von Sudentronen . Lucky jest Championem Niemiec!!!!!!!! Mam nadzieję ,że nic nie pomyliłam wrazie czego po powrocie dziewczyny sprostują Quote
.ania Posted April 9, 2005 Posted April 9, 2005 Gratuluję sukcesów :popcorn: Małgosia doprowadziłą dziś Szelmę do porządku i w końcu wygląda jak pudel ;) zdjęciami pochwalę się potem :) Quote
Alutka Posted April 9, 2005 Posted April 9, 2005 :multi: Wielkie g r a t u l a c j e !!!!!!!!!! Potwierdziło się, że mamy psy na światowym poziomie ! :olympic: :laola: Dobrego nigdy za wiele Quote
.ania Posted April 9, 2005 Posted April 9, 2005 A czy ktoś wogóle śmiał w to kiedykolwiek wątpic? :) :) :) Quote
cAROL Posted April 9, 2005 Posted April 9, 2005 Witam wszystkich :D Na poczatek gratulacje dla dzisiejszych championow :klacz: Mam tez nadzieje(a przede wszystkim moja mama),ze jutrzejszy dzien na wystawie tez bedzie bardzo udany :terazpol: :terazpol: dla naszych pudli!!!! Quote
Karka Posted April 9, 2005 Posted April 9, 2005 Oczywiście wszyscy mamy taką nadzieję ,że pudelki z Polski wrócą z tytułami :terazpol: Quote
Alutka Posted April 9, 2005 Posted April 9, 2005 :thumbs: Jutro będziemy mocno trzymać kciuki ! Dobrego nigdy za wiele :D Quote
cAROL Posted April 9, 2005 Posted April 9, 2005 Dziekuje w imieniu wlasnym ,mojej mamy i oczywiscie Afiny za trzymanie kciukow :olympic: Quote
Gośka Posted April 10, 2005 Posted April 10, 2005 Uff, dwa tygodnie przerwy i 40 stron do nadrobienia!!! :D Nie leniuchowaliście :wink: Dziewczyny gratulacje dla Luckiego :multi: :klacz: bardzo się z Maficzkiem cieszymy z sukcesów tatusia. Quote
Karka Posted April 10, 2005 Posted April 10, 2005 Gosia trzymaj kciuki za dzisiejszy dzień :P A Maficzek już u Ciebie? :P Quote
Gośka Posted April 10, 2005 Posted April 10, 2005 Trzymamy bardzo mocno :kciuki: Mały rozrabiaka już u mnie :D Przyjechaliśmy wczoraj. Teraz śpi więc mam chwilę odpoczynku. Jak mi się uda to pochwalę się zdjęciami, na razie przepustowość w moim kompie jest równa zeru :cry: Quote
Karka Posted April 10, 2005 Posted April 10, 2005 No to wstawiaj fotki Gosia ! Będzie miła niespodzianka jak wrócą tatusiowe pańcie :wink: A ja sama jestem niezmiernie ciekawa znanej mi z opowiadań Mafii :P Quote
góral Posted April 10, 2005 Posted April 10, 2005 Gratulacje :olympic: ode mnie szczególne gratulacje dla Bercika :D Quote
góral Posted April 10, 2005 Posted April 10, 2005 Dla zainteresowanych stawka pudli na międzynarodowej w Opolu Duży BBC Psy championy Calimero Mysi Kozisek Ever Lasting Love Minaret Suki Champ. Cosa Nostra Nontiscordardime Energy Girl Minaret miniatury AS psy champ. Avalanche Menuetas Clark Nova Zeme Walenberg Simply the Best suki mł. Katarzyna Wielka Jantarowa Fuga Megane Miljan pośr. Salsa Meus Amicus otw. Dorian Gray's Norma champ. Honda Jantarowa Fuga miniatury BBC pośrednia Chekky Bohemia Timoty championy Happy Boy od Piastovske Weze Krasavchic od Madam Sarmond MR. Lovely Rascal od Lalanki suki pośr. Ginette od Hradeckej Kralowny otw. Haley Bohemia Tomity Vanessa Noire z Altherosey średni AS psy champ. Dlerry Silver Sokom suki chmp. Killala Aurea Ytaner średni BBC otw. Dolce Black Yrtep Iulus Arcanus Iliria Ti Amo Nero Sabadiana suki champ. Farday Nigromanta Iliria Arcanus Iliria toy psy mł. Assol??? Maestro of Madam Sarmont otw. Basien Diamentowe Oko Del Zarzoso Al Limite Finigan Snow Fin Rofi champ. Rodeo iz Sewernoi Venecji suki mł. Natali Nagato pośr. Solei Meus Amicus Champ. Xena Dark Queen Sedy Vevoda Quote
góral Posted April 10, 2005 Posted April 10, 2005 Bubi chyba Ci się psiaki rozdwoiły, bo są wpisane 2 razy, do otwartej i championów :wink: Quote
Karka Posted April 10, 2005 Posted April 10, 2005 Impunująca jest stawka lewków w Opolu :roflt: A Bercik jak i Lucky są oboje niesamowici 8) Quote
góral Posted April 10, 2005 Posted April 10, 2005 Ja zawsze będę miał słabość do tego pierwszego, to chyba dlatego, że miom pierwszym pudlem był srebrny średniak :wink: Czy Wasze gg też nie działa, ja mam z nim problem od wczoraj, nie mogę zminic statusu i wszystkich na liście mam nieaktywnych :( co mam robić :confused: Quote
Recommended Posts