Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 9.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Myślałam że będę miała długą lekturę na późny wieczór :cry: ,a tu niewiele :niewiem: rozumiem,po świętach trzeba odpocząć :hmmmm:
:scared: :sleep2:

Posted

[url]http://www.eurodog.at/meldestatistik.html[/url]
Coś dla tych którzy wybierają się na Eurpejską do Tulln - stawki psów już zgłoszonych do tej pory :) Można podglądać jaka konkurencja się zbiera ilościowa :wink:

Posted

Ciekawy pomysl z tymi statystykami. mysle,ze to na zachete,zeby sie ludzie zglaszali. A potem sie pod koniec okaze, ze wiele osob zglosilo sie na ostatnia chwile i stawki sa ogromne;)

Posted

Dużaki i średniaki mnie jakoś nie zachwyciły. :niewiem: To nie to co średnie na Eurazji. :wink: No,a białasek Kuczery... :roll:
A co myślicie o miniaturach ?

Posted

[quote name='Santy']Dużaki i średniaki mnie jakoś nie zachwyciły. :niewiem: To nie to co średnie na Eurazji. :wink: No,a białasek Kuczery... :roll:
A co myślicie o miniaturach ?[/quote]
mnie tem bardzo mało psów zachwyciło, ładna ta młodzież od Kolbe
duże to był okropne :-?

Posted

[quote name='JustynaJK']w Przyjacielu Psie z kwietnia jest wzmianka,ale ze zdjęciem mamusi i fotką szczeniaków naszej znajomej rodziny pudli królewskich białych.

Ciekawe co słychać u białych panienek?[/quote]

Szkoda, ze zdjecia takie malutkie. Mogliby dac na cala strone - zeby kazdy od razu widzial,ze to krolewskie;))

Posted

[quote name='BiBi']A, no właśnie, gratulacje [b]BB[/b] :D Zostać babcią w tak młodym wieku :wink: :D[/quote]

Jak dobrze pojdzie , to w najblizszym czasie jeszcze 2 razy taka przyjemnosc mnie spotka;))
Ciekawe, ze o ile wczesniej w liniach przodkow Kwini byly same suczki w miotach, ewentualnie parki , o tyle teraz widac wszystko sie odwrocilo i szala przechylila sie na samych chlopakow;)

Posted

:cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

Posted

Kochane Pudlarki i kochani Pudlarze. Od dłuższego czasu podglądam sobie wasz topik (i jestem pełna podziwu dla siebie, że udało mi się przez przebrnąć przez tego tasiemca :wink: )...

A zdecydowałam sie odezwać, bo może będziecie mogli pomoc? Są w Warszawie dwie sunie - matka i córka - przypominające pudelki, które [u]PILNIE[/u] potrzebują nowego domu :(
Szczegóły tutaj:

[url]http://www.dogomania.pl/index.php?name=PNphpBB2&file=viewtopic&t=21308[/url]