aneta Posted March 30, 2005 Posted March 30, 2005 [quote]Co chcecie od Króla ja tam myslę, że ta bardzo dobry sędzia [/quote] Popieram , b.sympatyczny :D Quote
Alfa1 Posted March 30, 2005 Posted March 30, 2005 Myślałam że będę miała długą lekturę na późny wieczór :cry: ,a tu niewiele :niewiem: rozumiem,po świętach trzeba odpocząć :hmmmm: :scared: :sleep2: Quote
Karka Posted March 30, 2005 Posted March 30, 2005 [url]http://www.eurodog.at/meldestatistik.html[/url] Coś dla tych którzy wybierają się na Eurpejską do Tulln - stawki psów już zgłoszonych do tej pory :) Można podglądać jaka konkurencja się zbiera ilościowa :wink: Quote
BB Posted March 31, 2005 Posted March 31, 2005 Ciekawy pomysl z tymi statystykami. mysle,ze to na zachete,zeby sie ludzie zglaszali. A potem sie pod koniec okaze, ze wiele osob zglosilo sie na ostatnia chwile i stawki sa ogromne;) Quote
Alutka Posted March 31, 2005 Posted March 31, 2005 :question: no dlaczego? aha wiem bo już wszystko ma co trzeba :klacz: :D dobrego nigdy za wiele Quote
Frosh Posted March 31, 2005 Posted March 31, 2005 Czy wszystkie pudle to takie kopacze :question: :D Jak Rafaela dobrze się weźmie do roboty to w dwa dni trawy nie bedę miała :lol: Quote
Santy Posted March 31, 2005 Posted March 31, 2005 Dużaki i średniaki mnie jakoś nie zachwyciły. :niewiem: To nie to co średnie na Eurazji. :wink: No,a białasek Kuczery... :roll: A co myślicie o miniaturach ? Quote
góral Posted March 31, 2005 Posted March 31, 2005 [quote name='Santy']Dużaki i średniaki mnie jakoś nie zachwyciły. :niewiem: To nie to co średnie na Eurazji. :wink: No,a białasek Kuczery... :roll: A co myślicie o miniaturach ?[/quote] mnie tem bardzo mało psów zachwyciło, ładna ta młodzież od Kolbe duże to był okropne :-? Quote
Santy Posted March 31, 2005 Posted March 31, 2005 Z młodzieży podoba mi się piesek. :D Chciałabym,aby T.Taulos oceniła mojego Bambo. :wink: Quote
BB Posted April 1, 2005 Posted April 1, 2005 Na stronie w-wskiego oddzialu jest juz katalog i plan sedziowania na w-we. Quote
BB Posted April 1, 2005 Posted April 1, 2005 [quote name='JustynaJK']w Przyjacielu Psie z kwietnia jest wzmianka,ale ze zdjęciem mamusi i fotką szczeniaków naszej znajomej rodziny pudli królewskich białych. Ciekawe co słychać u białych panienek?[/quote] Szkoda, ze zdjecia takie malutkie. Mogliby dac na cala strone - zeby kazdy od razu widzial,ze to krolewskie;)) Quote
BB Posted April 1, 2005 Posted April 1, 2005 [quote name='BiBi']A, no właśnie, gratulacje [b]BB[/b] :D Zostać babcią w tak młodym wieku :wink: :D[/quote] Jak dobrze pojdzie , to w najblizszym czasie jeszcze 2 razy taka przyjemnosc mnie spotka;)) Ciekawe, ze o ile wczesniej w liniach przodkow Kwini byly same suczki w miotach, ewentualnie parki , o tyle teraz widac wszystko sie odwrocilo i szala przechylila sie na samych chlopakow;) Quote
Santy Posted April 2, 2005 Posted April 2, 2005 Thanks to ImageShack for [URL=http://www.imageshack.us]Free Image Hosting[/URL] Quote
Santy Posted April 2, 2005 Posted April 2, 2005 Próbowałam wkleić zdjątko i nie wyszło. :fadein: Quote
Santy Posted April 3, 2005 Posted April 3, 2005 Mi też jest przykro.I to bardzo. Odszedł Największy spośród nas.... Quote
JustynaJK Posted April 3, 2005 Posted April 3, 2005 :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: Quote
asher Posted April 3, 2005 Posted April 3, 2005 Kochane Pudlarki i kochani Pudlarze. Od dłuższego czasu podglądam sobie wasz topik (i jestem pełna podziwu dla siebie, że udało mi się przez przebrnąć przez tego tasiemca :wink: )... A zdecydowałam sie odezwać, bo może będziecie mogli pomoc? Są w Warszawie dwie sunie - matka i córka - przypominające pudelki, które [u]PILNIE[/u] potrzebują nowego domu :( Szczegóły tutaj: [url]http://www.dogomania.pl/index.php?name=PNphpBB2&file=viewtopic&t=21308[/url] Quote
Recommended Posts