Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 9.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Widziałam, właśnie sobie oglądnęłam stawkę :D Całkiem nieźle, bo trochę ich tam było :wink: :D
Szkoda, że nie ma jeszcze zdjęć :(

Posted

[quote name='góral']to dlaczego tam jest narusowana ta strzałka??[/quote]

Jestem pewna,że chodzi o klasy. :wink:
Duży sukces odniosły też szczenięta po Slawiance. :P

Posted

Natasza Kolbe na rosyjskim forum podała wyniki i res.CACIB ma jej suka Slavianka Irandel, a strzałka oznacza tylko, że w katalogu była źle zgłoszona, szła w klasie championów i ma pierwszą lokatę.
Doczytałam się też, że moda :wink: na Smashe doszła również do Rosji, ściągnęli szczeniaka białego toya z hodowli Executive - ojciec z hodowli Smash.

Posted

[quote name='Santy'][quote name='góral']to dlaczego tam jest narusowana ta strzałka??[/quote]

Jestem pewna,że chodzi o klasy. :wink:
Duży sukces odniosły też szczenięta po Slawiance. :P[/quote]
też mi to trochę było dziwne :wink:
szczeniaki po slawiance są ładniutkie widziałem je w Tulln tak samo jak ta brązowa suczka od Hoffmanowej, śliczniutka czekoladka :D

Posted

[quote name='Sonya-Nero']A czesi i tak mieli swój sukces, a zwlaszcza Kuczera.[/quote]
dziwię się, że sprowadził ta sunię, ażz Australii, ona jest po psie z Crecendo, zo to Markowej sie nie powiodło, chociaż suka po Cippolino dostała boba
[img]http://www.marco-bohemica.com/picture/DSC02445.JPG[/img]

Posted

Kuczera miał w tamtym roku tourne po Australii, więc nie wyjechał z pustymi rękami :wink: , a sam widzisz ile czeskich pudli, zwłaszcza toy, wyeksportowali do Australii.
Ale z tego co mi napisała Nancy Roon z Sivaro, australijska kwarantanna jest ogromnym stresem dla psów i jej suka dochodziła kilka tygodni do siebie :x

Posted

[quote name='Alfa1'][quote name='Santy']A dyć ja Cię nie łapałam za słówka.Tak mi się wymskło... :lol: :wink:[/quote]
Wspaniałomyślnie wybaczam :wink:[/quote]

Dzięki ! :kiss_2: