Alfa1 Posted March 11, 2005 Posted March 11, 2005 [quote name='cAROL']Wlasnie uswiadamiam sobie jak ja lubie czekolade!!!!Jest cudny :D :lilangel: Juz nie moge sie doczekac niedzieli kiedy go zobacze!!!! :scared:[/quote] Mój faworyt to Stefanek,jak dobrze pójdzie to już ,już go zobaczę :kciuki: Quote
Santy Posted March 11, 2005 Posted March 11, 2005 A wiecie,że te ostatnie wiatry przywiały na północ czekoladkę? :D Niestety tym razem nie ja ją odnalazłam :( ,ale jest w trochę większym wydaniu niż Bambo. :wink: Quote
velvia Posted March 11, 2005 Posted March 11, 2005 A co to za czekolada,że nikt się nie chwali. A może to jakiś tajnus agentus!!!!!!!!!!!!!!!! Bo u nas na forum to tylko same zagadki,albo się chwalą rodzime hodowle a importy to siedzą na kanapie i przed wystawami szturm........ generalny jakbyśmy nie do końca byli pewni swoich nabytków. :cry: Quote
Santy Posted March 11, 2005 Posted March 11, 2005 a [quote name='velvia']A co to za czekolada,że nikt się nie chwali. A może to jakiś tajnus agentus!!!!!!!!!!!!!!!! Bo u nas na forum to tylko same zagadki,albo się chwalą rodzime hodowle a importy to siedzą na kanapie i przed wystawami szturm........ generalny jakbyśmy nie do końca byli pewni swoich nabytków. :cry:[/quote] Myślę,że importy trafiają w ręce skromnych ludzi , którzy nie lubią się chwalić. 8) Czekoladka jest słodką,średnią dziewczynką i prawdopodobnie będzie wystawiana. :angel: Quote
velvia Posted March 11, 2005 Posted March 11, 2005 To bardzo mnie cieszy,że przybywa średniaków. A moje po cichu przegryzły kable od komputera, mało ich nie poraziło. To pierwsza demolka jaką zrobiły dobrze że zostało tylko TRZECH MUSZKIETERÓW. :P :P :P Quote
Violonczela Posted March 11, 2005 Posted March 11, 2005 Mmm.. cymesik. Olle, czekoladka prześliczna. Zostaje w domu ? W tym roku i w następnych latach będzie bardzo ciekawie na ringach. Może wreście pudle się odrodzą, tylko aby nie stała się rasą modną. ____________________ Pozdrawiam Violonczela [url]www.lindeza.webpark.pl[/url] Quote
Sonya-Nero Posted March 11, 2005 Author Posted March 11, 2005 No, no :D kolejny imporcik i to w średniakach :D , a już myślałam, że o nich wszyscy zapomnieli :roll: :wink: A ja żeby podgrzać jeszcze atmosferę, powiem, że są jeszcze cztery kolejne importy :o , z czego trzy są już w Polsce, a jeden jeszcze chyba nie dojechał :P :thumbs: A czy są to jedyne :hmmmm: ... Quote
IraKa Posted March 11, 2005 Posted March 11, 2005 Skąd Ty masz te wszystkie informacje? :hmmmm: Czyżby wszystkie one trafiły w Wasze okolice? Quote
Sonya-Nero Posted March 11, 2005 Author Posted March 11, 2005 Właśnie, nie :wink: , ale ja to mam takie jakieś szczęście :hmmmm: :wink: , qrcze jak to wszystko ruszy na ringi...to chyba trzeba będzie... :scared: To się przerodziło już w epidemię... potop... :wink: Quote
góral Posted March 11, 2005 Posted March 11, 2005 Zmiana tematu :D Skandal na Crufcie duży pudel dotkliwie pogryzł sędzinę, aż tak, że musieli przerwać sędziowanie i wzywać lekarzy. Kolerzanka opowiadała, że wyglądało to strasznie. Wszystkich dużych 169!!! Quote
Sonya-Nero Posted March 11, 2005 Author Posted March 11, 2005 [b]Irena&pudle [/b]a co u ciebie slychać? Quote
Sonya-Nero Posted March 11, 2005 Author Posted March 11, 2005 [quote name='góral']Zmiana tematu :D Skandal na Crufcie duży pudel dotkliwie pogryzł sędzinę, aż tak, że musieli przerwać sędziowanie i wzywać lekarzy. Kolerzanka opowiadała, że wyglądało to strasznie. Wszystkich dużych 169!!![/quote] szok :o , to teraz trzeba bedzie duże wpisać na listę psów niebezpiecznych :roll: :hmmmm: zgodnie z prawem angielskim to ten pudel podpisał na siebie wyrok śmierci, a nie wiesz co to był za pies? Quote
góral Posted March 11, 2005 Posted March 11, 2005 NIe wiem ale jak koleżanka przyjedzie, to wszystko opowie ze szczegółami, ma dla mnie katalog i zdjęcia :D Quote
Sonya-Nero Posted March 11, 2005 Author Posted March 11, 2005 To kiedy będzie można do ciebie wpaść na kawę i plotki :P :question: Quote
góral Posted March 11, 2005 Posted March 11, 2005 Zapraszam w każdej chwili, jeśli chodzi Ci o plotki z Crufta, to mój informator będzie w Polsce dopiera 29 kwietnia :wink: Quote
.ania Posted March 11, 2005 Posted March 11, 2005 Chwilę mnie nie było i już kilka stron więcej... Za Wami naprawdę ciężko jest nadążyc :wink: Spora stawka pudli, a ten duży to naprawdę się popisał. W końcu musiał jakoś się zaprezentowac na tak prestiżowej wystawie jak Cruft ;) Quote
Alfa1 Posted March 11, 2005 Posted March 11, 2005 Może pani sędzina za ostro sprawdzała czy pies ma wszystko na swoim miejscu ,tak jak nasz sędzia Marysi pudla,który teraz na jego widok :evilbat: :evil: :evilbat: Quote
Santy Posted March 11, 2005 Posted March 11, 2005 [quote name='"Alfa1"']Może pani sędzina za ostro sprawdzała czy pies ma wszystko na swoim miejscu Na pewno tak było,a później oberwało się biednemu psu... :evilbat: Quote
góral Posted March 11, 2005 Posted March 11, 2005 Cruft 2005 standard Papushkas Licence to Thrill] średni Minarets Secret Assignment :D toy Mikaso Firsth Edition Quote
Alfa1 Posted March 11, 2005 Posted March 11, 2005 [quote name='góral']Cruft 2005 standard Papushkas Licence to Thrill] średni Minarets Secret Assignment :D toy Mikaso Firsth Edition[/quote] [b]Góral[/b] skomentuj,bo nie wszyscy tacy mocni jak Ty i Sonya w rodowodach psów rozsianych po świecie :evil: Quote
góral Posted March 11, 2005 Posted March 11, 2005 Głównie hodziło mi o tego średnika, to jeden z ulubiońców Sonya'i, przynajmniej hodowla, z której pochodzi :wink: Ja muszę się pochwalić, że moja średniaczka ma je w swoim rodowodzie :D Quote
Alfa1 Posted March 11, 2005 Posted March 11, 2005 To proszę pokazać zdjęcia,my też chcemy zobaczyć :roll: Quote
Recommended Posts