Alfa1 Posted March 9, 2005 Posted March 9, 2005 Kurować jak najbardziej się trzeba ,ale zrywanie ze światem dogomaniaków nie wskazane, :nono: a nawet godne polecenia, :kciuki: no chyba że temperatura przekracza 39stopni,a dreszcze nie pozwalaja stabilnie siedzieć na krześle,jeszcze wtedy można przyjąć postawę półleżącą. :hmmmm: Polecam :beerchug: grzane z żółtkiem :sleep2: Quote
Santy Posted March 9, 2005 Posted March 9, 2005 Gdybym ja miała grypę to pół biedy,ale właśnie wróciłam od weterynarza z Bambo. Biedaczek ma anginę. :( Quote
Alfa1 Posted March 9, 2005 Posted March 9, 2005 I co?zastrzyki bidula dostaje :cry: pewno najadł się śniegu. :evil: Quote
góral Posted March 9, 2005 Posted March 9, 2005 :( To nie pierwszy przypadek. Moi znajomi mają 9 miesięcznego cairn teriera i on tez miał anginę. Mam nadzieję, że Bambo szybko wyzdrowieje :Dog_run: Quote
Santy Posted March 9, 2005 Posted March 9, 2005 Dzisiaj mu skuli małą pupkę,a od jutra będę go faszerowała antybiotykiem. :( Ale czy zdąży się wykurować do Katowic ? Quote
Frosh Posted March 9, 2005 Posted March 9, 2005 Co do grypy to u nie juz trzeci tydzień trwa wojna z tą chorobą i na ko ncu mnie dopadła :evilbat: Mam tak dosyć zimy. Przez ta pogodę i te choróbska nie mozemy pojechać do małej Rafaeli. Quote
Sonya-Nero Posted March 9, 2005 Author Posted March 9, 2005 [b]Mini reportaż z ringu średniaków w klasycznych kolorach c.d.[/b] [b]Soltar's Suchalyingbich, III dosk[/b] niestety nie mogę zapisać w albumie tego zdjęcia, ciekawe dlaczego :hmmmm: [b]CACIB i res.CACIB suki[/b] [img]http://www.album.com.pl/szulala5490/120479.jpg[/img] [b]BOS (pies) i BOB (suka)[/b] [img]http://www.album.com.pl/szulala5490/120480.jpg[/img] i jeszcze raz [b]BOB[/b] [img]http://www.album.com.pl/szulala5490/120481.jpg[/img] :D Quote
góral Posted March 9, 2005 Posted March 9, 2005 ŁAdniutka ta sunia, co dostała BOBa A widziałyście już zdjęcia z Euroazji, na razie tylko średniaki. Quote
Sonya-Nero Posted March 9, 2005 Author Posted March 9, 2005 No to kurujcie się dwunożni i czterołapi nieboracy :wink: :D , sezon wystawowy się rozpoczyna. A ja wbrew prognozom wierzę, że .... będzie wiosna :wink: Byle do wiosny :D [b]Frosh[/b] twoja sunia zaczyna nabierać kształtów pudla, a :hmmmm: siodło już sobie kupiłaś na wszelki wypadek ???:wink: Quote
Santy Posted March 9, 2005 Posted March 9, 2005 Czarno to widzę. :( :( :( Dzisiaj jest zupełnie nieobecny.Cały dzień śpi. A normalnie to WULKAN tryskający energią.Wciąż rozrabia,psoci...Ostatnio przegryzł kabel,wcześniej wykopał z donicy odżywkę do kwiatów i część jej zjadł ! Mało wtedy nie osiwiałam.... Quote
Alfa1 Posted March 9, 2005 Posted March 9, 2005 Z grypą to różnie bywa,nie zawsze tylko zimą,ja w ubiegłym roku ,oraz jeszcze poprzednim miałam grypę w lipcu w największe upały :bigcool: i jeszcze ta bardzo wysoka temperatura,łokropność. :roll: Quote
Sonya-Nero Posted March 9, 2005 Author Posted March 9, 2005 [quote name='góral']ŁAdniutka ta sunia, co dostała BOBa A widziałyście już zdjęcia z Euroazji, na razie tylko średniaki.[/quote] Zdjęcia nie oddają jej urody :wink: Zdjęcia z Eurazji widziałam dużo wcześniej, ale z innego żródła, muszę powiedzieć, że jeżeli chodzi o średniaki to był naprawdę wysoki poziom. Chociaż uważam, że bardzo pokrzywdzony w tym roku jest Esaul Udalyj iz Doma Tayur :evil: , nie powinien przegrać, ale niestety ... :evil: Quote
góral Posted March 9, 2005 Posted March 9, 2005 Mnie "powalił" ten brąz, który dostał Boba, ale rozczarowałem się aprocotami i śrebrnymi, a o jakim źródle mówisz, masz może duże? Quote
Santy Posted March 9, 2005 Posted March 9, 2005 [quote name='Alfa1']Czy pies jest w kolorze brązowym?[/quote] Tak. :wink: Quote
Alfa1 Posted March 9, 2005 Posted March 9, 2005 Myślałam że zdjęcie coś nie tak,a to tylko kolor :cry: Quote
Sonya-Nero Posted March 9, 2005 Author Posted March 9, 2005 [quote name='góral']Mnie "powalił" ten brąz, który dostał Boba, ale rozczarowałem się aprocotami i śrebrnymi, a o jakim źródle mówisz, masz może duże?[/quote] Ale mógłby mieć troooszkę dłuższą szyję, w ogóle brązy u tej sędziny cieszyły się szczególnymi względami :wink: Źródełko... a mam takie małe źródełko :wink: :lol: Dużych nie ma za dużo, jutro ci podeślę, o ile nie będzie wcześniej na ruskim pudlu. Zaczynam zbierać pieniążki na podróż do Moskwy na następną Eurazję :wink: :lol: Quote
góral Posted March 9, 2005 Posted March 9, 2005 Ja chyba wolałbym PCA :wink: Co do szyi to masz rację, ale w całości prezentuje się ślicznie :D mógłbym takiego mieć :wink: Quote
Frosh Posted March 9, 2005 Posted March 9, 2005 [quote name='Sonya-Nero'] [b]Frosh[/b] twoja sunia zaczyna nabierać kształtów pudla, a :hmmmm: siodło już sobie kupiłaś na wszelki wypadek ???:wink:[/quote] siodło - czy to kolejne słowo ze specjalistycznego języka zaawansowanych właścicieli pudli :question: :question: Czy też chodzi ci o to,że z Rafci wyrośnie mały konik :question: Quote
Sonya-Nero Posted March 9, 2005 Author Posted March 9, 2005 ...oczywiście, że chodzi o konika :wink: :lol: Quote
góral Posted March 9, 2005 Posted March 9, 2005 Zacytuję komentarz jednej z sędzin jak oceniała moja Zubę w młodzieży "jaki mały źrebak" :D Quote
Frosh Posted March 9, 2005 Posted March 9, 2005 Siodła nie mam jeszcze ale zawsze można dokupić :lol: Quote
Alfa1 Posted March 10, 2005 Posted March 10, 2005 Czyż wszystkich poskładała grypa :sleep2: i nie mają sił dojść do :user: a dawałam rady wczoraj jak się jej pozbyć :wink: [b]Santy[/b] jak tam [b]Bambi?[/b] Quote
Violonczela Posted March 10, 2005 Posted March 10, 2005 Ja już się pozbierałam po grypie. Zresztą zdążyłam jeszcze przed Wilnem. Bibi bardzo dziękuję :multi: za miłą przesyłkę, teraz mogę się juz nie skręcać z ciekawości. Czy mogę prosić :modla: o taką samą przesyłkę dla Suszka :wink: . _____________________ Pozdrawiam Violonczela [url]www.lindeza.webpark.pl[/url] Quote
Recommended Posts